Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    25. Srpanj 2016. 15:48

OhSoBoho pa kako si nam... ima li simptoma... pisi nama koje nemamo djecu da znamo malo o tome :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

OhSoBoho
    25. Srpanj 2016. 15:54

hej draga wannababy,

ma meni ti je to sve još toliko rano da još ne vjerujem :)

doktor je potvrdio trudnoću, mrvica je u maternici i u petak idem ponovno na uzv da vidimo hoćemo li čuti srce, držite nam palčeve 

što se simptoma tiče, osim bolova u južnim predjelima ništa posebno  imam samo pritisak na jajnicima / maternici koji je, navodno, očekivan. i umorna sam. ostalo je sve super. za sad me još mučnine nisu dohvatile, napuhana sam ko žaba i to ti je to ;)

kako si mi ti, u kojoj si fazi ciklusa?

pratim vas ovdje redovno, budite hrabre i opuštene 

MiuMau
    25. Srpanj 2016. 16:57

Hvala vam na toploj dobrodošlici... 

OhSoBoho čestitam...   

Nadam će nas što veći broj odmah za tobom u "Proljetne bebe 2017." 

LuKi5
    25. Srpanj 2016. 23:29

MiuMau, dobrodosla :)) Sto prije nam presla u trudnice. Ovdje je uvijek super atmosfera I sve su cure spremne pomoci tako da si 
    dosla na pravo mjesto I nadam se da cemo ti uspjeti olaksati iscekivanje. :)))

Sarajka, joj genijalna si. Uspijes okrenuti na pozitivu svaku mogucu situaciju hahaha Sigurna sam da ces I ti docekati svoj plusic. Jesi li razmisljala mozda o nekim daljnjim pretragama? 
    Sa zvrkom situacija nije bas bajna, idemo s njim za ZG, trenutno smo u kosmaru teskom. Zbunjeni, toliko teorija, a u biti nista ne znamo sto je I kako je. Nadam seda cemo u ZG-u dobiti neke odgovore, samo stojimo na mjestu. Neke su sestvari popravile, ali sitnice s obzirom na ostatak problema. Uzdajem nadu u ZG. 

sarajka
    28. Srpanj 2016. 01:37

LuKi5

MiuMau, dobrodosla :)) Sto prije nam presla u trudnice. Ovdje je uvijek super atmosfera I sve su cure spremne pomoci tako da si 
    dosla na pravo mjesto I nadam se da cemo ti uspjeti olaksati iscekivanje. :)))

Sarajka, joj genijalna si. Uspijes okrenuti na pozitivu svaku mogucu situaciju hahaha Sigurna sam da ces I ti docekati svoj plusic. Jesi li razmisljala mozda o nekim daljnjim pretragama? 
    Sa zvrkom situacija nije bas bajna, idemo s njim za ZG, trenutno smo u kosmaru teskom. Zbunjeni, toliko teorija, a u biti nista ne znamo sto je I kako je. Nadam seda cemo u ZG-u dobiti neke odgovore, samo stojimo na mjestu. Neke su sestvari popravile, ali sitnice s obzirom na ostatak problema. Uzdajem nadu u ZG. 

Draga Luki, tako mi zao zbog svega kroz sta prolazis.   Tako bih ti voljela pomoci, ako ikako mogu? Ja se nadam da cete u Zagrebu dobiti sve odgovore, i samim tim imati adekvatniji pristup problemu...Molim te pisi sta su ti rekli! Tu smo da ti pruzimo podrsku!
    Pocela sam razmisljati da posjetim ginekologa koji je radio na klinici za sterilitet da bar cujem njegovo misljenje sta bi mogao biti uzrok. Sve sam uradila, osim prohodnosti jajovoda. Kazu da ta metoda nije bas prijatna pa je izbjegavam... Uglavnom rekla sam samoj sebi da cu sacekati jos do jeseni, i ako se nista ne desi, moracu nesto poduzeti...Nisam ni ja vise tako mlada da cekam previse. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

26. Srpanj 2016. 13:17

Bok cure! Evo da se i ja priključim forumu i ovoj temi :) Nakon malo više od godinu dana braka, dragi i ja smo odlucili da je vrijeme za dijete :) Bila sam kod gin., cini se da je sve ok (jos nema nalaza pape) i nadam se da se necu tu dugo zadrzati nego da se selim na Proljetne bebe 2017.
    Za sve vas koje se trudite, šaljem veeeeliku pusu!

wannababysomuch
    26. Srpanj 2016. 14:20

Nove cure drzim fige da sto prije uspijete... :D 
    OhSoBoho sam nek se to srceko cuje.. :D ja sam sad na 30dc uobicajeno da kasni M... testove vise nezelim raditi.. bar do 40dc.. jer se sve to smuvalo kod mene a i u ljetnim mjesecima je zbog promjena vremena i klime to normalno da kasni pa se ne zamaram... i tako
    Luki stvarno si strpljiva i nemogu dovoljno puta napisati koliko ti se divim sto si toliko jaka i hrabra..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• AndreaK
    28. Srpanj 2016. 08:59

Pozdrav svima, buducim mamama i onima koje ce to tek postati  nova sam ovdje i trebam s nekime podijeliti ono sto me muci. Naime, menstruacija mi kasni skoro mjesec dana a imam svakakve simptome od mucnina, bolnih grudi, bolova u ledima, kukovima, rodnici, ziganje u jajnicima, trbuhu... zgaravice  ne znam sta da mislim a strah me kupiti test, mozda su to "lazni simptomi". Inace sam uvijek imala problema s menstruacijama a traju samo 2, 3 dana, 2013-e mi je menga kasnila 3 mj ali zbog cista na jajnicima, imala sam operaciju itd... Sve si mislim da opet imam ciste  ...a zelim napraviti test unatoc skepticnosti i strahu... bila bih presretna da sam stvarno trudna 

Zabica29
    28. Srpanj 2016. 09:21

MiuMau, Teta5 i AndreaK dobrodošle, baš mi je drago da se ova tema puni jer to znači da će se i teme na Trudnoći skoro punit :-)
    AndreaK pa kako si uopće uspjela izdržat mjesec dana? Ja sam test radila 1.dan kašnjenja i bio mi je pozitivan (nakon 6mj). U početku nisam imala nikakve simptome, zapravo prvi je bio prozirni i bijelkasti iscjedak umjesto vještice, i to me je veselilo. Kupi test 

AndreaK
    28. Srpanj 2016. 09:33

Hvala Zabica29!  Ma znaaaam, zene ne mogu docekat a meni vec druga treba doci pa nista, ja jos vazem da li da kupim ili ne  problem je sto svi ti simptomi zapravo ne moraju biti simptomi, moj je PMS, malo je reci, turbulentan. Ma pricekat cu jos tjedan dana pa cu kupiti test  mozda "crvena" dode, a bolove u rodnici imam da bi poludit mogla 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI