Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    26. Srpanj 2016. 14:20

Nove cure drzim fige da sto prije uspijete... :D 
    OhSoBoho sam nek se to srceko cuje.. :D ja sam sad na 30dc uobicajeno da kasni M... testove vise nezelim raditi.. bar do 40dc.. jer se sve to smuvalo kod mene a i u ljetnim mjesecima je zbog promjena vremena i klime to normalno da kasni pa se ne zamaram... i tako
    Luki stvarno si strpljiva i nemogu dovoljno puta napisati koliko ti se divim sto si toliko jaka i hrabra..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• AndreaK
    28. Srpanj 2016. 08:59

Pozdrav svima, buducim mamama i onima koje ce to tek postati  nova sam ovdje i trebam s nekime podijeliti ono sto me muci. Naime, menstruacija mi kasni skoro mjesec dana a imam svakakve simptome od mucnina, bolnih grudi, bolova u ledima, kukovima, rodnici, ziganje u jajnicima, trbuhu... zgaravice  ne znam sta da mislim a strah me kupiti test, mozda su to "lazni simptomi". Inace sam uvijek imala problema s menstruacijama a traju samo 2, 3 dana, 2013-e mi je menga kasnila 3 mj ali zbog cista na jajnicima, imala sam operaciju itd... Sve si mislim da opet imam ciste  ...a zelim napraviti test unatoc skepticnosti i strahu... bila bih presretna da sam stvarno trudna 

Zabica29
    28. Srpanj 2016. 09:21

MiuMau, Teta5 i AndreaK dobrodošle, baš mi je drago da se ova tema puni jer to znači da će se i teme na Trudnoći skoro punit :-)
    AndreaK pa kako si uopće uspjela izdržat mjesec dana? Ja sam test radila 1.dan kašnjenja i bio mi je pozitivan (nakon 6mj). U početku nisam imala nikakve simptome, zapravo prvi je bio prozirni i bijelkasti iscjedak umjesto vještice, i to me je veselilo. Kupi test 

[/url

OhSoBoho
    28. Srpanj 2016. 09:56

AndreaK, piješ li folnu ili neke prenatalne? znam da te strah da je u pitanju samo produženi ciklus no ako si zapravo trudna bebici sad ful trebaju vitamini 
    i stvarno, svaka čast na strpljenju. ja sam pišnula test odmah ujutro na dan kad sam trebala dobit :)

svakako nam javi kad saznaš!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.