Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    28. Srpanj 2016. 09:56

AndreaK, piješ li folnu ili neke prenatalne? znam da te strah da je u pitanju samo produženi ciklus no ako si zapravo trudna bebici sad ful trebaju vitamini 
    i stvarno, svaka čast na strpljenju. ja sam pišnula test odmah ujutro na dan kad sam trebala dobit :)

svakako nam javi kad saznaš!

AndreaK
    28. Srpanj 2016. 10:14

OhSoBoho

AndreaK, piješ li folnu ili neke prenatalne? znam da te strah da je u pitanju samo produženi ciklus no ako si zapravo trudna bebici sad ful trebaju vitamini 
    i stvarno, svaka čast na strpljenju. ja sam pišnula test odmah ujutro na dan kad sam trebala dobit :)

svakako nam javi kad saznaš!

Ne pijem nista ali vidis, ja cekam i odugovlacim bespotrebno. Nemam djece i nikad nisam bila trudna tako da stvarno ne znam ni da bi nesto morala piti ni kada ni kako  
    Takva sam prije bila, nisam mogla docekat. S novcima koje sam za testove dala mogla sam kupit neki skroman auto, inace ni grama strpljenja nemam haha 
    Mislim da danas kupujem test  

Hocu, naravno  hvala ti! 

MiuMau
    28. Srpanj 2016. 11:52

AndreaK svaka čast na strpljenju, ja sam se popiškila 10 dana prije menge samo da me onaj jedan test što je ostao ne gleda, a ostali srećom stižu tek početkom 8.mj poštom  
    Osjetim neku čudnu vrucinu vec danima (znam da je vani 35 stupnjeva, al ipak...), sad otišla izmjeriti temperaturu, 37 je... odmah luda glavica na forumima pokupila da je to mogući znak trudnoće... ajme žene, poludjet ću... 

AndreaK nestrpljivo čekam tvoj plusić ujutro! 

AndreaK
    28. Srpanj 2016. 12:24

MiuMau

AndreaK svaka čast na strpljenju, ja sam se popiškila 10 dana prije menge samo da me onaj jedan test što je ostao ne gleda, a ostali srećom stižu tek početkom 8.mj poštom  
    Osjetim neku čudnu vrucinu vec danima (znam da je vani 35 stupnjeva, al ipak…), sad otišla izmjeriti temperaturu, 37 je… odmah luda glavica na forumima pokupila da je to mogući znak trudnoće… ajme žene, poludjet ću… AndreaK nestrpljivo čekam tvoj plusić ujutro! 

MiuMau ja sam znala u ljekarnu svaki dan ici, vec me zena gledala kao da nisam normalna ali onda su mi mens. cesto kasnile 
    I ja imam tu neku vrucinu i pritisak u glavi kao pred temperaturu ali cesto imam glavobolje, pritiske i migrene tako da... i ja previse surfam i trazim simptome i uzroke ali ne gine nam ili test ili pregled  
    Ja sam isto luda ali sada makar znam da nisam sama   imas jos kakvih simptoma??

OhSoBoho
    28. Srpanj 2016. 11:54

hahaha MiuMau, možda si pogodila jackpot 

ja sam upravo po temp skužila da se neš događa 

MiuMau
    28. Srpanj 2016. 12:07

OhSoBoho iz tvoje tipkovnice u Božje uši  meni je to najčudnije jer ja inače imam jako nisku temperaturu, ali onak 35,4 mi je normala... vodene kozice sam nedavno preboljela bez temperature... tako daaaa.... meeejbi beeejbi  iako, i prošli mjesec sam bila uvjerena da sam trudna, pa niš... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI