AndreaK, piješ li folnu ili neke prenatalne? znam da te strah da je u pitanju samo produženi ciklus no ako si zapravo trudna bebici sad ful trebaju vitamini
i stvarno, svaka čast na strpljenju. ja sam pišnula test odmah ujutro na dan kad sam trebala dobit :)
svakako nam javi kad saznaš!
AndreaK, piješ li folnu ili neke prenatalne? znam da te strah da je u pitanju samo produženi ciklus no ako si zapravo trudna bebici sad ful trebaju vitamini
i stvarno, svaka čast na strpljenju. ja sam pišnula test odmah ujutro na dan kad sam trebala dobit :)
svakako nam javi kad saznaš!
Ne pijem nista ali vidis, ja cekam i odugovlacim bespotrebno. Nemam djece i nikad nisam bila trudna tako da stvarno ne znam ni da bi nesto morala piti ni kada ni kako
Takva sam prije bila, nisam mogla docekat. S novcima koje sam za testove dala mogla sam kupit neki skroman auto, inace ni grama strpljenja nemam haha
Mislim da danas kupujem test
Hocu, naravno hvala ti!
AndreaK svaka čast na strpljenju, ja sam se popiškila 10 dana prije menge samo da me onaj jedan test što je ostao ne gleda, a ostali srećom stižu tek početkom 8.mj poštom
Osjetim neku čudnu vrucinu vec danima (znam da je vani 35 stupnjeva, al ipak...), sad otišla izmjeriti temperaturu, 37 je... odmah luda glavica na forumima pokupila da je to mogući znak trudnoće... ajme žene, poludjet ću...
AndreaK nestrpljivo čekam tvoj plusić ujutro!
AndreaK svaka čast na strpljenju, ja sam se popiškila 10 dana prije menge samo da me onaj jedan test što je ostao ne gleda, a ostali srećom stižu tek početkom 8.mj poštom![]()
Osjetim neku čudnu vrucinu vec danima (znam da je vani 35 stupnjeva, al ipak…), sad otišla izmjeriti temperaturu, 37 je… odmah luda glavica na forumima pokupila da je to mogući znak trudnoće… ajme žene, poludjet ću…AndreaK nestrpljivo čekam tvoj plusić ujutro!
MiuMau ja sam znala u ljekarnu svaki dan ici, vec me zena gledala kao da nisam normalna ali onda su mi mens. cesto kasnile
I ja imam tu neku vrucinu i pritisak u glavi kao pred temperaturu ali cesto imam glavobolje, pritiske i migrene tako da... i ja previse surfam i trazim simptome i uzroke ali ne gine nam ili test ili pregled
Ja sam isto luda ali sada makar znam da nisam sama imas jos kakvih simptoma??

hahaha MiuMau, možda si pogodila jackpot
ja sam upravo po temp skužila da se neš događa
OhSoBoho iz tvoje tipkovnice u Božje uši meni je to najčudnije jer ja inače imam jako nisku temperaturu, ali onak 35,4 mi je normala... vodene kozice sam nedavno preboljela bez temperature... tako daaaa.... meeejbi beeejbi
iako, i prošli mjesec sam bila uvjerena da sam trudna, pa niš...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji