AndreaK svaka čast na strpljenju, ja sam se popiškila 10 dana prije menge samo da me onaj jedan test što je ostao ne gleda, a ostali srećom stižu tek početkom 8.mj poštom
Osjetim neku čudnu vrucinu vec danima (znam da je vani 35 stupnjeva, al ipak...), sad otišla izmjeriti temperaturu, 37 je... odmah luda glavica na forumima pokupila da je to mogući znak trudnoće... ajme žene, poludjet ću...
AndreaK nestrpljivo čekam tvoj plusić ujutro!
hahaha MiuMau, možda si pogodila jackpot
ja sam upravo po temp skužila da se neš događa
OhSoBoho iz tvoje tipkovnice u Božje uši meni je to najčudnije jer ja inače imam jako nisku temperaturu, ali onak 35,4 mi je normala... vodene kozice sam nedavno preboljela bez temperature... tako daaaa.... meeejbi beeejbi
iako, i prošli mjesec sam bila uvjerena da sam trudna, pa niš...
Ahahahaha, joj, joj... meni je zato dragi naručio 90 trakica na netu (60 za ovulaciju, 30 za trudnoću) pa da piškam do mile volje
Od simptoma ništa posebno, bol u jajnicima kao pred mengu, sise malo bole, jedino ta vrucina mi je cudna...
Prosli mjesec sam bila uvjerena da jesam, sva sam se "drugačije" osjećala... Ali kako kažeš, rondajući po ovim bespućima interneta, valjda si glave toliko napunio svime da se svi simptomi manifestiraju...
Ja sam danas 27dc, mislim da nemam šta prije 30-35 radit test, pogotovo jer i meni ciklusi šaraju, prošli mjesec mi kasnila 4 dana pa nis... ali ti draga moja, sutra ujutro piškanje i odmah javljaj
Pozz cure drage! Kako ste mi? Vidim napeta je situacija, pa vam zelim da ugledate svoje plusice sto prije!!
Pobjeze mi por jer pisem s moba hehehe
Ugl.ja napokon uspila stavit profilnu slicicu! Juhu kao da sam osvojila jackpot!
Nego, netko je pisao za temperaturu.. meni je ona bila prvi pokazatelj trudnoce. Inace mi je bila 36 temperatura,a tih dana kad sam ludila 37.2/37.1/37.3 i nisam mogla docekati niti da mi kasni vec sam na dan kad sam trebala dobiti pisnula test i jasno je pokazao dvije crtice, druga je bila malo slabija ali znala sam da je to to! Tako da evo danas sam usla u 26.tt, nosim deckica...
Luki kako si mi ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji