bok vavice,
prvo, što se tiče muževog nalaza, ako piše normozoospermia nemoj se previše brinuti, to znači da je super i ok. nema veze ako je graničan, svejedno je ok! :)
što se tiče pretraga na humanoj, ja sam zbilja sve radila, od folikulometrije, svih spolnih hormona, štitnjače, radila sam papu sa svim brisevima...dosta toga ima. na prohodnost nisam išla jer imam cistu na desnom jajniku koju su planirali odstraniti i pri tome provjeriti prohodnost ali eto, beba ih hvala Bogu pretekla.
slobodno mi se javi u inbox ako te nešto detaljnije zanima ;)
Danas zovem Petrovu bolnicu za nalaze...a oni mi kazu da su ih poslani odi na nasu transfuziju cak 20.06...a onda kad su me zvali iz nase bolnice rekli su da ce mi nalaz doc kod doktora opce prakse.A ona meni javlja kp budali i naklapa preko telefona koje simptome imam koda smo na pjaci koda je to nesto od cega ne trebam imat nalaz u rukama.Sutra idem sa mamom po nalaze ako su uopce tamo i ona ce biti malo ostrija prema njima.Ljudi moji pa ja imam planove u zivotu a oni se igraju sa mnom. Koja bahatost i neprofesionalnost.znaci ja niti jedan dokaz nemam i cekam mjesec dana i nemam pravo znat sto mi se dogada.
Ja sam u petrovoj radila samo krvnu grupu i hiv i hepatitis i nalazi su mi došli doma u roku od tjedan dana, al ja nejdem na humanu u petrovu nego na svetom duhu, doktorica je ok, al me uzima malo zdravo za gotovo pošto sam kao mlada...
...infinite dreams...
Danas zovem Petrovu bolnicu za nalaze…a oni mi kazu da su ih poslani odi na nasu transfuziju cak 20.06…a onda kad su me zvali iz nase bolnice rekli su da ce mi nalaz doc kod doktora opce prakse.A ona meni javlja kp budali i naklapa preko telefona koje simptome imam koda smo na pjaci koda je to nesto od cega ne trebam imat nalaz u rukama.Sutra idem sa mamom po nalaze ako su uopce tamo i ona ce biti malo ostrija prema njima.Ljudi moji pa ja imam planove u zivotu a oni se igraju sa mnom. Koja bahatost i neprofesionalnost.znaci ja niti jedan dokaz nemam i cekam mjesec dana i nemam pravo znat sto mi se dogada.
Joj ti trebas promijeniti ginekologa pod hitno. Ono pod hitno! Ako možeš si priuštiti, možda da odeš privatno. Otkud si?

ek
Luki5, ici cu cim rijesim vadjenje krvi 21 dan ciklusa, taman ce mi se vratiti i ginekolog sa godisnjeg.
Što me ne ubije, to me ojača...
Evo drage moje žene dobila sam svoj nalaz na transfuziji odakle je i poslan uzorak.Kod sebe su ga držali 1mj i nisu me imali namjeru zvat da ga preuzmem ili poslat na kucnu adresu ili doktoru.Napravila sam im scenu doslovno da nisu znali sto bi samnom jer su ocekivali da cu zvati a ne doc kod njih.Izborila sam se da dobijem uputnicu za imunologa u Splitu jedva.Dao Bog da mi nije to Što su naveli .S obzirom da sam u povijesti imala lupus i da sam izašla ko pobjednik.Sad puno toga ovisi o dijagnozi koju ce mi tamo postavit i nadam se svim svojim životom da ce bar biti normalni u pristupu i da ce me uredno savjetovat i provest kroz ostalo sto slijedi.
ek
Muž mi je radio spermiogam i ja papa test i ove nalaze zbog kojih idem u Split...a napisat cu vam oba pa ako se vi bolje razumijete u te njihove skracenice mozda bude i koji savjet.. eto veliki pozdrav <3
ek
ally, javi nam sve novosti I ako imas jos kakvih pitanja,nedoumica tu smo :)))
ella, draga, I neka si im to napravila. Sramota je kako postupaju...Kad si narucena kod imunologa? Kakvi su nalazi?
Zelim ti od srca da ipak nije to sto su naveli da bi moglo biti. Drzi se I ustraj na svemu sto te zanima koliko god bescutni I bezobrazni bili.
ally, javi nam sve novosti I ako imas jos kakvih pitanja,nedoumica tu smo :)))
ella, draga, I neka si im to napravila. Sramota je kako postupaju…Kad si narucena kod imunologa? Kakvi su nalazi?
Zelim ti od srca da ipak nije to sto su naveli da bi moglo biti. Drzi se I ustraj na svemu sto te zanima koliko god bescutni I bezobrazni bili.
Luki5, evo podigla sam nalaze za 21 dan ciklusa.
Progesteron; 1,750 (5,3-86)
AMH: 57,7 (8,6-65,4).
Što me ne ubije, to me ojača...

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji