Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ally1985
    20. Srpanj 2016. 12:26

Luki5, ici cu cim rijesim vadjenje krvi 21 dan ciklusa, taman ce mi se vratiti i ginekolog sa godisnjeg.

Što me ne ubije, to me ojača...

ella31
    20. Srpanj 2016. 19:27

Evo drage moje žene dobila sam svoj nalaz na transfuziji odakle je i poslan uzorak.Kod sebe su ga držali 1mj i nisu me imali namjeru zvat da ga preuzmem ili poslat na kucnu adresu ili doktoru.Napravila sam im scenu doslovno da nisu znali sto bi samnom jer su ocekivali da cu zvati a ne doc kod njih.Izborila sam se da dobijem uputnicu za imunologa u Splitu jedva.Dao Bog da mi nije to Što su naveli .S obzirom da sam u povijesti imala lupus i da sam izašla ko pobjednik.Sad puno toga ovisi o dijagnozi koju ce mi tamo postavit i nadam se svim svojim životom da ce bar biti normalni u pristupu i da ce me uredno savjetovat i provest kroz ostalo sto slijedi.

ek

ella31
    20. Srpanj 2016. 19:33

Muž mi je radio spermiogam i ja papa test i ove nalaze zbog kojih idem u Split...a napisat cu vam oba pa ako se vi bolje razumijete u te njihove skracenice mozda bude i koji savjet.. eto veliki pozdrav <3

ek

LuKi5
    21. Srpanj 2016. 11:58

ally, javi nam sve novosti I ako imas jos kakvih pitanja,nedoumica tu smo :)))

ella, draga, I neka si im to napravila. Sramota je kako postupaju...Kad si narucena kod imunologa? Kakvi su nalazi? 
    Zelim ti od srca da ipak nije to sto su naveli da bi moglo biti. Drzi se I ustraj na svemu sto te zanima koliko god bescutni I bezobrazni bili.

14.06.2014. L ♥

• Meow
    21. Srpanj 2016. 12:09

Ella ja sam napravila papa test, briseve na ureoplazmu, klamidiju i neke još bakterije, urinokulturu, nakon toga sam izvadila TSH i progesteron na 21. dan ciklusa. Da nismo mogli još neko vrijeme zatrudnjeti, ona bi me poslala na prohodnost jajovoda. 

Moj dečko je napravio spermiogram i briseve uretre. 

Mislim da ti papa test nije dovoljan ako dugo pokušavaš. Jesi možda radila još nešto dodatno?

ella31
    21. Srpanj 2016. 13:01

Žene izgleda da necu tako brzo u imunologa tek krajem ove godine a možda cak i iduce..jer tek tad imaju termini.I sad nemam pojma sto dalje..Radila sam kad sam imala upalu urinokulturu i bilo je ok.Povukla se i upala i sve.U ginekologa je rađen papa test i nista vise...tj tako je on odlucio jer kao treba proc godinu od pokusavanja..Ali sad nakon ovih testova ja mislim da toliko ne smijem cekat pogotovo jer mi je receno da se moram pregledat i da moram pametno uc u trudnocu.

ek

Ivcy1306
    21. Srpanj 2016. 16:28

Pozz curke, Luki bila sam kod svog ginica pa mi rekao da ono sto mi u nalazu odstupaju vrijednosti je zapravo zeljezo, anemicna sam pa mi je dao heferol da pijem ujutro na taste, medjutim ja pijem i za stitnjacu onaj euthyrox 25mikrograma ujutro na taste pa mi to nije sjedalo, pocela sam opet povracati i samo te glupe tablete osjetim, tako da sam odlucila ovu za stitnjacu piti nataste a heferol nakon jela, valjda mi ne bude nista!  Otisao je ginic na godisnji pa dok se ne vrate ne mogu ga pitati! 
    Kako ste mi vi curke? Dali se ikako javila monika?

Ivcy1306
    22. Srpanj 2016. 14:13

Hej Luki! Nisu mi vadili zeljezo, samo kks i na temelju tog nalaza mi dali da pijem heferol..
    Nisam niti nikakve briseve radila jos uvijek a u 25.tjednu sam, sad nzn dali da ja to sama zahtjevam ili zbilja nema potrebe. 
    Ma sva sam zbunjena, jer kad citam druge trudnice kakve su sve pretrage radile,pa ja nista nisam osim obicne kks,ogtt, tsh i sl.ali nista dublje od toga. 

Kako si mi ti? 
    Kako je L?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.