Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    24. Srpanj 2016. 12:04

Meow radila samo papa test i kad sam mu rekla za planove reko je da ako ne uspijemo nakon godinu dana onda da mu se javim.I to ti je ukratko to...da li zbog njegovog stava da mijenjam ginekologa ili su svi takvi? Hvala na odgovoru veliki pozdrav

ek

ella31
    24. Srpanj 2016. 12:07

Pokusavamo od 10mj prosle godine.. sad jel to vama dugo ili kratko razdoblje? Jer ja vise ni ne znam...

ek

wannababysomuch
    24. Srpanj 2016. 15:14

Pozz cure..kak ste… da se i ja malo javim… danas nakon 2 tj godisnjeg opet na posao.. 
    Ja si racunam.. sad sa 7 mj ove godine.. tocno je 1 godina pokusavanja odnosno ne pazenja sto se bebe tice… al evo.. ne zamaram se uistinu uspjevam da se ne zamaram.. tako da ella31 dosta je to vec vremena al se nesmijes predavati

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    24. Srpanj 2016. 15:43

Nikako..nisam ni na more isla samo tak je proletilo... opet me neke upale muce.. tak da me je to zeznulo.. al ok sve u svemu

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    24. Srpanj 2016. 21:30

Da 😭

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.