Meow radila samo papa test i kad sam mu rekla za planove reko je da ako ne uspijemo nakon godinu dana onda da mu se javim.I to ti je ukratko to...da li zbog njegovog stava da mijenjam ginekologa ili su svi takvi? Hvala na odgovoru veliki pozdrav
ek
Pokusavamo od 10mj prosle godine.. sad jel to vama dugo ili kratko razdoblje? Jer ja vise ni ne znam...
ek
Pozz cure..kak ste… da se i ja malo javim… danas nakon 2 tj godisnjeg opet na posao..
Ja si racunam.. sad sa 7 mj ove godine.. tocno je 1 godina pokusavanja odnosno ne pazenja sto se bebe tice… al evo.. ne zamaram se uistinu uspjevam da se ne zamaram.. tako da ella31 dosta je to vec vremena al se nesmijes predavati
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Nikako..nisam ni na more isla samo tak je proletilo... opet me neke upale muce.. tak da me je to zeznulo.. al ok sve u svemu
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Da 😭
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji