Ahahaha, ajde nisam jedina, hvala na tješenju...
O kraljice, ja sam sinoć htjela počupati kosu s glave jer me smetala... i rasplakala se jer me dragi nije češkao kako bi ja htjela... Dobro da je on je toliko sretan zbog moguće bebice, da se na sve moje ispade samo mutavo smiješka...
MiuMau o neee, nisi sama i bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum, lakse mi je kad s nekim mogu kukat
Hahahaha a jadni oni s nama, moj je sijede dobio jer nisam test htjela kupit ma ne mogu bit ljuti na nas, sad nas posebno trebaju mazit i pazit
OhSoBoho to sam cula ali ja nekako moram ujutro to obavit, neki vrag u meni ne da mi mira bojim se samo da mi zbog cista opet toliko kasni ili da mi se zbog upale cesto piski iako me nista ne svrbi niti pece. Bas sam zmozgana
ali ajde, rijesim to pa makar znam: il' sam luda ili trudna

AndreaK, ne moraš ti ništa čekati jutro ako ti kasni već mjesec dana! s obzirom na toliko kašnjenje plus bi se trebao pojaviti na bilo koje piškanje tak da odmah po test!
kad je u pitanju jako rana trudnoća onda je bitno da bude prvo jutarnje piškanje jer je tada najveća razina hcg-a prisutna pa ju test može prepoznati
OhSoBoho koliko dugo ti je bila povišena temperatura? I jel varirala tijekom dana ili uvijek ista?

Ajmoo curee javljajte se s plusicima..hahaha :)) moja m u tijeku... sam nek prode da sam na moru mirna :D
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ivcy, draga, cestitam ti od srca na sincicu. Kako to vrijeme leti. Vec 26. tt, kako se ti osjecas?
Ja sam onako, ide, cekam pedijatricu da se vrati s godisnjeg. Na dane sam ok, ali na dane luuda. Pokusavam smislit na koji jos nacin ponudit hranu L-u, sto je najgore od svega, krumpir nece u ruku ni u usta, ali zato plastelin pokusava strpat u usta. Sad ga skuziti. Hahaha
Sarajka, draga moja odi ti sto prije obavi sve pretrage koje su potrebne jer ponekad I najmanja sitnica koci zacece. Hvala ti draga od srca.
fiona, krenula citati tvoju porukuu I sve se mislim javljas nam se s plusicem, kad ono jajovodi stvaraju probleme. Bas mi je zao ali neka su napokon otkrili u cemu je problem. Oni selako zacepe, nneka upala koja ne mora biti jaka I odmah se zacepe, a ultrazvucno je nemoguce viditi ako su zacepljeni. Btw. Dosta zena je nakon te pretrage ostalo trudno.Nije jos znanstveno dokazano ali statisticki sve vodi ka povezanosti te pretrage s brzim zacecem, a I logicno je. Sretno I sao hrabro naprijed
Dobrodoslica novim trudilicama sa sarenim ciklusima I pusa starim trudilicama I trudnicama

14.06.2014. L ♥
Žene moje uspjela sam se izborit za imunologa i moram obaviti sad u 8mj pretrage LDH c3c4 ANA ENA TSH mozda jos nesto uglavnom znat cu do kraja 8mj...tuzna sam jer ako imam tu autoimunu i to sprijecava zacece imat cu psiholoski rat i najgore mi je opet samoj sa sobom.A tu mi ne moze niko pomoc...pokusavam ic vise nego ikad na more opustit se,kako se ovo oduljilo ovu sezonu nisam ni gledala poslove...
ek
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji