OhSoBoho koliko dugo ti je bila povišena temperatura? I jel varirala tijekom dana ili uvijek ista?
Ajmoo curee javljajte se s plusicima..hahaha :)) moja m u tijeku... sam nek prode da sam na moru mirna :D
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ivcy, draga, cestitam ti od srca na sincicu. Kako to vrijeme leti. Vec 26. tt, kako se ti osjecas?
Ja sam onako, ide, cekam pedijatricu da se vrati s godisnjeg. Na dane sam ok, ali na dane luuda. Pokusavam smislit na koji jos nacin ponudit hranu L-u, sto je najgore od svega, krumpir nece u ruku ni u usta, ali zato plastelin pokusava strpat u usta. Sad ga skuziti. Hahaha
Sarajka, draga moja odi ti sto prije obavi sve pretrage koje su potrebne jer ponekad I najmanja sitnica koci zacece. Hvala ti draga od srca.
fiona, krenula citati tvoju porukuu I sve se mislim javljas nam se s plusicem, kad ono jajovodi stvaraju probleme. Bas mi je zao ali neka su napokon otkrili u cemu je problem. Oni selako zacepe, nneka upala koja ne mora biti jaka I odmah se zacepe, a ultrazvucno je nemoguce viditi ako su zacepljeni. Btw. Dosta zena je nakon te pretrage ostalo trudno.Nije jos znanstveno dokazano ali statisticki sve vodi ka povezanosti te pretrage s brzim zacecem, a I logicno je. Sretno I sao hrabro naprijed
Dobrodoslica novim trudilicama sa sarenim ciklusima I pusa starim trudilicama I trudnicama
14.06.2014. L ♥
Žene moje uspjela sam se izborit za imunologa i moram obaviti sad u 8mj pretrage LDH c3c4 ANA ENA TSH mozda jos nesto uglavnom znat cu do kraja 8mj...tuzna sam jer ako imam tu autoimunu i to sprijecava zacece imat cu psiholoski rat i najgore mi je opet samoj sa sobom.A tu mi ne moze niko pomoc...pokusavam ic vise nego ikad na more opustit se,kako se ovo oduljilo ovu sezonu nisam ni gledala poslove...
ek
MEOW hvala,prvom prilikom cu traziti te testove…nakon ovih sto me cekaju
ek
Hvala Luki! Je zbilja je brzo proslo vrijeme, sjecam se dok sam jos tu kukala s vama hehe
Dobila sam 4kg do sada, pa sam super zadovoljna iako ni u trudnocu nisam usla bas nesto mrsava, 76kg na 170cm :)
Mrvica me svaki dan sve jace tuce,vec mi kozu nadize. Prijateljica mi je rrkla da se njoj to tek oko 30.tjedna dogadjalo, pa se bojim da je moj mali mrga na tatu! Tata mu visok 192cm i 105kg
Nadam se Luki da ce tvoj maleni uskoro poceti normalno jesti i sve, mozda je to samo fraza jer evo od susjede sin ima 3godine i jednostavno ne zeli pricati, kad je sam u sobi prica sa igrackama i sl.cim dodje medju ljude nece i nece, mislili su da ima nekakav poremecaj medjutim nista se nije ustanovilo! Jednostavno su rekli da ga puste i da ce on kad bude htio pricati. U tvom slucaju znam da nemozes pustit da gladuje, pa se nadam da ce se uskoro sve popravit.
ella, super da si se izborila za termin I samo da ti kazem. Pokusaj sad ne razmisljati o trazenju posla I o tome sto bi bilo kad bi bilo jer ces se pojest ziva. Obavi te pretrage, u konacnici bez njih nema ni dijagnoze I nista nije gotovo. Lupus sam po sebi nije tolika kocnica zacecu vec odrzavanju trudnoce, iako pod adekvatnom skrbi ishod u vecini slucajeva bude zdravo dijete. Ako ipak bude ta dijagnoza pokusaj biti jaca od nje I zivot okrenuti na sebi pozitivnu stranu, a ne se topiti u samosazaljenju jer je ti najgore sto si covjek moze uciniti. Teska je situacija ali bori se svim snagama I ako doista jedt u pitanju to budi jaca od toga, vrijeme je dragocjeno I ispred tebe je toliko sretnih prilika I situacija do kojih nikafa nece doci ako padnes u depresiju I utopis se u njoj. Zelim ti svu srecu na tom pregledu I da ipak nije autoimuni u pitanju ♥
Ivcy, hehehe e kako to proleti, pa kad rodis onda bebica naraste dok kazes keks.
Ja se I dalje nadam da je to samo faza I da ce kroz rast ju I prerast I projest, a do tad cemo se igrati tko ce biti tvrdoglaviji hehehe Ne odustajem ja od nudenja hrane pa kad projede projest ce, samo se iskreno nadam da nece doci do situacije da ga budu morali hraniti u bolnici na cjevcicu, sto su nam rekli da ce biti ako nastavi tako, zato I kazem nemamo sto cekati nego za ZG I neka vide u cemu je problem, ako ce tko imati rjesenje to su oni. Ima on tu jos tih poteskoca osim hranjenja, od krvarenja u mozgu kad se rodio sto je posljedica teskog poroda, ali radimo svakodnevno I ne stajem dok ne dobijemo sve odgovore, sad je vrijeme da mu omogucimo da se to sve postepeno rijesi sto se da rijesiti I sto je trebalo poceti puno ranije jer bi mu bilo puno lakse, ali sto je tu je.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav drage trudilice i sve ostale ženice...
Ja sam ovdje nova... 😃
Mi smo se prije nekoliko mjeseci bacili na posao i nažalost još ništa, ali svaki mjesec je nova nada... već mi je polako dosta razočaranja, ali zato kad nam uspije sreći neće biti kraja!
Iduća vještica nadam se neće doći za 5 dana, ali malo me deprimira to što nemam apsolutno nikakve simptome, čak ni one koje inače imam kada treba doći. Grudi me ne bole, trbuh također, jedino sam malo razdražljiva, ali tko nije po ovim vrućinama? Uf, ovaj put već unaprijed znam da me čeka još jedan mjesec razočarenja... 😞
Evo, ja sam jutros napravila test i nisam trudna. Vjestica mi kasni mjesec dana ali iz nekih drugih razloga
AndreaK baš mi je žao... Snage ti dam jesi zvala ginekologa da odeš vidjeti gdje je zapelo? Kakve ciste uopće imaš? Ja imam nekakvu na desnom jajniku (odnosno pokraj, iza, kako koji doktor napravi uzv, malo ju drugačije pozicionira), stoji tu vec godinama, ali je doktorica koja mi je operirala miome i polipe rekla da ona ne smeta za trudnoću... sad me malo to kopka...
Bubi dobrodošla, tu smo si za iščekivanje ovih pet dana, i ja sam tu negdje, držim nam fige da nas iznenadi plusić
Sortiraj odgovore
Najstariji