Poz zene,djevojke!
Nakon mjeseci i mjeseci pokusavanja i pitanja zasto se nista ne dogadja, napokon sam dobila odgovor. - Zacepljeni jajovodi -
Prije 5 mj sam radila kontrolu hormona i bili su ok osim progesterona koji je bio dosta nizak. Doktor je rekao da bih jos trebala napraviti provjeru prohodnosti jajovoda, a ja sam to odgadjala do prije 3 tjedna ( strah!). I, eto.
Otisla,obavila,prodihtala :)
Napokon!!
Nadam se iskreno da je to bila zadnja prepreka do naseg cilja!
( nikad mi nije palo na pamet da bi to mogao biti problem)
dobrodošla fiona i kako cure ovdje kažu - još bolje otišla sa plusićem...
ivcy čestitam od srca... nadam se da je i moja temperatura zbog bebice, tješim se da je to jedini simptom koji nisam vidjela na netu, a imam ga...
AndreaK od jutra mislim na tebe, navijam za tvoj plusić... javljaj čim napraviš test...
Ajde držimo onda fige i za kolegicu, bit ce pravi baby boom
Joj znam za to luda i nestrpljiva... ne znam jel bolje to što sam na godišnjem, pa da mirujem jer radim u jaslicama, il je loše jer imam brdo vremena blejati u taj internet i sporo mi vrijeme prolazi...
Moja temperatura i dalje na 37, bilo ujutro, bilo navečer... nadam se najboljem, iako me tu i tam uhvati crna minuta pa krenem mislit šta ak nisam, sam se bezveze nadam... kao da sam bipolarna u zadnje vrijeme hehehee...a umorna sam toliko da se ujutro ustanem iz kreveta i legnem na kauč u dnevnoj da se malo odmorim od spavanja...
Ahahaha, ajde nisam jedina, hvala na tješenju...
O kraljice, ja sam sinoć htjela počupati kosu s glave jer me smetala... i rasplakala se jer me dragi nije češkao kako bi ja htjela... Dobro da je on je toliko sretan zbog moguće bebice, da se na sve moje ispade samo mutavo smiješka...
AndreaK, ne moraš ti ništa čekati jutro ako ti kasni već mjesec dana! s obzirom na toliko kašnjenje plus bi se trebao pojaviti na bilo koje piškanje tak da odmah po test!
kad je u pitanju jako rana trudnoća onda je bitno da bude prvo jutarnje piškanje jer je tada najveća razina hcg-a prisutna pa ju test može prepoznati
Sortiraj odgovore
Najstariji