Dobar dan cure! Uglavnom, mene je moja ginekologica poslala na humanu reprodukciju al samo zato kaj sam lagala da se trudimo već dvije godine, a zapravo je jedna godina u pitanju, inače sumnjam da bi, a ova na humanoj na sv duhu je nekak ravnodušna, kao mlada sam pa stignem, al halo!! pa kolko bi trebala čekati! Nekaj očito ne valja kad nisam godinu dana ostala trudna!! i da im je tak svejedno, nemrem vjerovat! Ne znam dal može još kaj biti osim te prohodnosti?? tek 7.9. idem na sveti duh da mi veli kaj dalje, nadam se da će to biti prohodnost..jer ću izluditi! Čini mi se kao da nikad neću ostat trudna, ko da je to jednostavno nemoguće...
...infinite dreams...
E da, i kad dođem doma ću vam napisati nalaz muževog spermiograma da mi vi kažete kaj mislite, jer piše normozoospermia, al meni se čini dosta graničan nalaz pa čisto da mi velite svoje mišljenje...
...infinite dreams...
bok vavice,
prvo, što se tiče muževog nalaza, ako piše normozoospermia nemoj se previše brinuti, to znači da je super i ok. nema veze ako je graničan, svejedno je ok! :)
što se tiče pretraga na humanoj, ja sam zbilja sve radila, od folikulometrije, svih spolnih hormona, štitnjače, radila sam papu sa svim brisevima...dosta toga ima. na prohodnost nisam išla jer imam cistu na desnom jajniku koju su planirali odstraniti i pri tome provjeriti prohodnost ali eto, beba ih hvala Bogu pretekla.
slobodno mi se javi u inbox ako te nešto detaljnije zanima ;)
Danas zovem Petrovu bolnicu za nalaze...a oni mi kazu da su ih poslani odi na nasu transfuziju cak 20.06...a onda kad su me zvali iz nase bolnice rekli su da ce mi nalaz doc kod doktora opce prakse.A ona meni javlja kp budali i naklapa preko telefona koje simptome imam koda smo na pjaci koda je to nesto od cega ne trebam imat nalaz u rukama.Sutra idem sa mamom po nalaze ako su uopce tamo i ona ce biti malo ostrija prema njima.Ljudi moji pa ja imam planove u zivotu a oni se igraju sa mnom. Koja bahatost i neprofesionalnost.znaci ja niti jedan dokaz nemam i cekam mjesec dana i nemam pravo znat sto mi se dogada.
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji