Meow, javi nam kako je proslo na pregledu :)) Kakvo ti je stanje sa stitnjacom? Kako se ti osjecas?
Meow, javi nam kako je proslo na pregledu :)) Kakvo ti je stanje sa stitnjacom? Kako se ti osjecas?
Javim!:) Čuj vadila sam TSH koji je bio 1,87 tak da je to valjda ok. Ne znam hoću li morati hormone uzimati. Ja se super osjećam, nemam mučnine nit sam imala, samo zapravo imam umor iako i to prolazi polako. E da još i sise... to raste ko mutavo:DD
A mislila sam da možda imam šećer jer sam imala cravings za slatkim ali na kraju sve super..
Idem za 8 dana na pregled pa se nadam da će sve biti u redu i da ću vidjeti rukice i nogice svoje male bebe:) Sad je kao, po aplikaciji, veličine Lego Mana:)

14.06.2014. L ♥
Pozdrav cure! Kako ste?
Luki dosla sam te gnjavit malo :)
Danas sam bila na pregledu, decko je! Pravi tatin sin. Upisao mi je mjere u koje se ja ne kuzim pa ako mi mozes pojasnit dali je to sve ok? Mjere su:
BPD 55 - 22+5
AC 164.4 - 21+3
FL 35.6 - 21+5
KCS + poz
tezina bebe 460grama
i dolje nesto pise postoji ali nemogu desifrirati njegov rukopis.
Na kraju mi je rekao da ide na godisnji, a sljedeci pregled mi je 18.8.pa je rekao ako sto budem trebala da ga mjenja dr stanic u karlovcu. Time me je malo i prepao.

Eh, zaboravila sam napisati da sam ja danas 22+1 .. inace Luki bez tebe bi ovdje prolupali.
Hvala ti na pomoci, smirivanju i svemu ostalom sto radis za nas! Ostale cure zelim vam da sto priue ugledate svoje plusice!

Wannababysomuch i LuKi5 hvala vam drage moje cure, lakse je ovdje s vama aaa LuKi5 posebno ti hvala na lijepim rijecima, kako ste ti i L? Saljemo vam moj sin i ja puse i pozdrave
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Jao Ivcy pa to veliki beban vec ❤ sam nek on raste..
cure hvala... poceo odmor od danas.. :D
i vi mi se ljepo opustite... vavica bokic hehe bas te slabo vidim tu
meow jao divan osjecaj sigurno 😍❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Drage moje, dobra vam vecer, nikako zaspat pa da vam se javim. Iscitala sam sve sto ste pisale I nadam se da sam dobro popamtila. Pa idemo redom :)))
Vavica, hormonska slika je super, stitnjaca super znaci jedino preostaje ta prohodnost posto je I papa kao I brisevi uredni. Kontracepcija koliko god
bila korisna sto se tice nekih stvari toliko I stete moze nanjeti. Rijetkost ali dogada se. Eto ja sam je prestala pit na svoju ruku iako mi je bila terapijski prepisana I napravila mi je nered makar sam bila na najmanjoj mogucoj dozi....Sto da ti kazem, imam izrazene vene po cijelim nogama koje izgledaju katastrofalno kao da sam starica...I prijasnje terapije slicnim kontracepcijskim su mi izazvale nered tako da me ne bi cudilo s obzirom koliko si ih dugo uzimala da su imale nezeljene efekte....Je si li imala bar kakve pauze tokom uzimanja u tih 6 godina, jesu li ti
kontrolirali krvnu sliku? Kad si imala spontani jesu li ti radili kiretazu ili se tijelo samo od srbe ocistilo...Upalu je jako lako zaraditi, a ultrazvucno je nemoguce viditi ako su jajovodi u pitanju....Izbombardirala sam te s pitanjima ali bi ti volila olaksati sto vise mogu dok cekas sve skupa
Ivcy, bas mi je drago da si se javila, jako cesto te se sjrtim I cekam kad ces nam javiti lijepe vijesti. Puno si mi pomogla I jako su mi znacile tvoje rijeci kroz krize koje sam prolazila.
Ovako draga, kao prvo, cestitam ti na sincicu :))) Vidit ces koje su to maze, muske maze :P
Pravi je veliki decko, super mu je kilaza odnosno gramaza s obzirom na gestaciju. Moj ti je L bio sitnis, s 20 tjedana 224 grama hehe :)))
Sad da prijedem na kratice, prvocuti rreci da super odgovaraju tjednu trudnoce. Sve je kako treba.
BPD je omjer glave, odreduje se iznad uha.
AC je opseg trbuha.
FL je duljina natkoljenicne kosti.
KCS su otkucaji srca, kad je + onda znaci da ima akcijei da je fetus ziv.
Imaju ti odredenu formulu po kojoj ti mjere otpriike tezinu bebe, a u formulu ulaze opseg trbuha I duljina natkoljenicne kosti I sto trudnoca napreduje to su odstupanja u mjerenju tezine veca. Znai pogreske u procjeni u postotku rastu..Zato je najpouzdanija metoda odredivanja gestacije u 12 tjednu. Uglavnom, sua sumarum sve je draga kako bi I trebalo biti. Jesu li ti tlak I proteini dobri?
Meow, TSH je odlican, drzim fige da terapija uopce nece trebati I da ostane savrsen I dalje...Proci ce I taj umor pa ce doci polet hehehe Sto ti hormoni rade :P
aanaa, draga evo saljemo vam puse L I ja oboma L je super, jako brzo napreduje, jos nece jede nista, to hranjenje samo na gore ide, jako brzo je naucio da mora pospremiti igracke s kojima se igrao prije nego dobije novu. Gust nam je to. Skupi svih
50 kockica u kutiju I spremi ih na mjesto I onda pita drugu igracku I ne uzima je iako mu je na dohvat ruke sve dok mu je ne
dam. Cudo jedno. Jos nas muci ta njegova ovisnost o rutini I opsjednutost nekim stvarima, dalje su setnje kad je mm s nama nocna mora ali nadam se da ce ga I to proci...Idemo korak po korak, u Centru su iznenadeni kako brzo napreduje. :)))
Ja san ti prica za sebe, sve gore mi je I sve mi se vise novih simptoma javlja, jako se teslo ujutro ustajem, alergije me sibaju, barem mislim da su alergije, ne z vise sto mislit, budim se u bolovima, I samo molim boga da prode dan, I da uspijem zaspati. Ne mogu uopce funkcionirati kao prije, toliko toga me koc da normalno funkcioniram I svaki se dan pitam cime sam to zasluzila. U godinama sam kad bi trebala biti u naponu snage, a ne strahovati gdje je prvi wc ako pojedem nesto sto mi zasmeta, hocu li se srusiti dok sam sama s malim vani. Kukam ko starica ali iskreno me strah ako cu ikada vise moci imati jos djece.
Trudim se to sve prikriti tako da svi misle da je sve ok, ali izgledam uzasno, a tako se I osjecam I ljuti me sto toliko dugo cekaju sa svim kontrolama, a stanje mi je iz dana u dan sve gore. Da nema L-a vec bi u ludnici zavrsila
Kako si ti draga?

14.06.2014. L ♥
Nije bilo bas nekiht pauza, krv su mi vadili samo jednom to prije nego sam ih tek pocela piti, a kiretazu nisam imala, sve je otislo samo od sebe...i eto, po svemu sudeci, izgleda da nekaj ne valja zbog pilula...
Nije bilo bas nekiht pauza, krv su mi vadili samo jednom to prije nego sam ih tek pocela piti, a kiretazu nisam imala, sve je otislo samo od sebe…i eto, po svemu sudeci, izgleda da nekaj ne valja zbog pilula…
Inace, da rade sve po ps-u bi trebali vaditi krv minimalno jednom godisnje kad se uzimaju pilule I eventualno napraviti pauza kod visegodisnjeg uzimanja, ali me nista ne cudi sto to nisu napravili posto sam ih I ja dobila bez ikakve provjere icega, a s obzirom na ostatak bolestina sam u skupini visokog
rizika za uzimanje istih, zato se I dogadaju s*anja I posljedice ostaju...Nekima nista ne bude od pilula, a nekome nastete bez obzira sto je potpuno zdrav. Lutrija.

14.06.2014. L ♥
...infinite dreams...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji