wannababy, na odmoru se sad opusti i uzivaj. ne razmisljaj o bebi i razmisljaj na nacin da cete poslije odmora natrag na posao. pravi se da ni nemas plodne dane i mozda uspije:)
e da, i čestitam svim curama koje su ugledale plus od srca!! a onima koje još nisu želim da što prije dobe svog anđela!
...infinite dreams...
aanaa, docekati ces I ti draga svoju malu srecicu, sigurna sam. Otezava ta udaljenost ali bitno je da ste oboje pozitivni I ne gubite nadu. Dobiti ce tvoj princ seku ili bracu Nadam se da cemo ti mi ovdje uspjeti olaksati ocekivanje, zato smo I tu ;)
vavica, stvarno te dugo nije bilo, ja sam se vec nadala dok sam otvarala stranicu da nam se javljas kao trudnica, ali opet, donila si dobrih vijesti, drago mi je da su nalazi u redu...Sto se tice prohodnosti, ovako, ta gin. koja ti je rekla da nema potrebe baljezga. Od zadnje trudnoce se moglo dogodit milijun stvari I to sto su tad bili prohodni ne znaci da ce ostat tako zauvijek. Mogla
se dogodit kakva upalica I eto se zacepe u tren tako da bi bilo dobro jos obaviti prohodnost cisto da se otkloni sumnja, posto jos jedino to ostaje kao prepreka, ne znasti su ti sve od pretraga radili?
Wannababy, uzivaj u godisnjem I opusti se I odmori. Ocisti misli od svega I posvetite e jedno drugome da maksimalno iskoristite vrijeme odmora. Uzivaj draga
14.06.2014. L ♥
Meow, javi nam kako je proslo na pregledu :)) Kakvo ti je stanje sa stitnjacom? Kako se ti osjecas?
14.06.2014. L ♥
Pozdrav cure! Kako ste?
Luki dosla sam te gnjavit malo :)
Danas sam bila na pregledu, decko je! Pravi tatin sin. Upisao mi je mjere u koje se ja ne kuzim pa ako mi mozes pojasnit dali je to sve ok? Mjere su:
BPD 55 - 22+5
AC 164.4 - 21+3
FL 35.6 - 21+5
KCS + poz
tezina bebe 460grama
i dolje nesto pise postoji ali nemogu desifrirati njegov rukopis.
Na kraju mi je rekao da ide na godisnji, a sljedeci pregled mi je 18.8.pa je rekao ako sto budem trebala da ga mjenja dr stanic u karlovcu. Time me je malo i prepao.
Eh, zaboravila sam napisati da sam ja danas 22+1 .. inace Luki bez tebe bi ovdje prolupali.
Hvala ti na pomoci, smirivanju i svemu ostalom sto radis za nas! Ostale cure zelim vam da sto priue ugledate svoje plusice!
Wannababysomuch i LuKi5 hvala vam drage moje cure, lakse je ovdje s vama aaa LuKi5 posebno ti hvala na lijepim rijecima, kako ste ti i L? Saljemo vam moj sin i ja puse i pozdrave
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji