LuKi5 hvala i tebi draga moja, a tesko je, i nikad se ne mozes naviknuti na to, taman kad se lijepo "zaletimo" s radom na bebici on mora ici, i onda opet cekamo… To mi bas stvara dodatne poteskoce… Idu puse od nas za tebe i L, drzite se
LuKi5 hvala i tebi draga moja, a tesko je, i nikad se ne mozes naviknuti na to, taman kad se lijepo "zaletimo" s radom na bebicion mora ici, i onda opet cekamo… To mi bas stvara dodatne poteskoce… Idu puse od nas za tebe i L, drzite se
Mm je zato otisao iz vojske. 7 mjeseci smo bili razdvojeni. Mobitel I internet nas je spasavao, tocnije olaksavao. Svi su mislili da smo ludi koliko pricamo na taj mobitel... Stresno je to jako...Zato kad je napokon dosao ne moram ti ni pricati Vesela ko malo dijete :))) Taj osjecaj da je pored, makar sutili I svatko nesto svoje radio ali samo da je tu...Vjerujem da ti mali princ olaksa ta razdoblja odvojenosti I da je samo pitanje vremena kada ce dobiti bracu ili seku.

14.06.2014. L ♥
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Hej djevojke:)
Ja nisam još išla na drugi pregled, sad sam 10 tjedana, ići ću za tjedan i pol otprilike:)
Nemam mučnine ni ostale simptome, osim što dosta spavam i imam zatvor:)))))
Ono što sam već pisala je da ja mislim da sam ja trudna ostala samo zato što sam potpuno zabrijala taj ciklus da mi je prosla ovulacija. I skužila sam po trakicama da mi nema crtice i mislila sam ono ...a ništa..fulali smo ovaj ciklus. i uopće dane poslije ovulacije nisam razmisljala o tome aktivno kao i ranije. Ono primjetila bi tipa grudi da me bole ili simptome PMS-a ali sam jednostavno rekla sama sebi da je to PMS i da samo trebam dobit M pa da onda mogu opet raidti na bebi.
I onda sam napravila test samo zato da si psihološki iz glave izbacim trudnoću, i ono ispao Plus..
Tak da koliko god vam glupo zvuci, ali stres je najgori neprijatelj.
Vezano za pretrage, ja sam odmah prije nego što sam pokušala raditi na bebi išla napraviti papu i briseve a muž spermiogram. Jednostavno ne volim gubiti vrijeme. Dobro da smo išli jer su nam otkrili klamidiju koju sam pokupila od muža na prvom seksu, a doktorica mi je rekla da je normalno da imam te simptome(upala mjehura) i nije me liječila 2 godine.
Onda smo pili antibiotike i sve je super ispalo. Da nisam isla na briseve...mogla sam se ja do sad trudit... od klamidije ne možeš zatrudnjeti lako, tkao da tko zna dokad bi se trudila još, a klamidija se riješi antibiotikom.
Odite na sve preglede koje možete, biti ćete mirnije..bar ćete znati da je sve u redu s vama i da je samo pitanje vremena.

Čestitam trudnicama novim!:) I čestitam trudilicama na pozitivnoj energiji, jedva cekam da nam dodjete svi s plusićima:D

Nemogu ja da ne dodem ovdi.vec automatski svratim...anaa draga to ti je sasvim normalno da nekad osobito u vrijeme pmsa dode takvo razmisljanje.. znaju cure ovdi.. tak sam ja prije koji mj.. ja sad uzivam..od pon godisnji.. jeeej
hej cure, evo i mene nakon dugo vremena, sjećate li me se?? hehe...
uglavnom, ja još uvijek nisam trudna, mjeseci prolaze ko ludi, ali nikako da se uhvati. Obavila sam sve pretrage, svi nalazi su u savršenom redu, muž isto i njegovi su, jedino nisam prohodnost jajovoda, al zmotana doktorica mi rekla da nema šanse da su neprohodni ako sam već jednom bila trudna...poslala me na folikulometriju i ispalo je sve u redu, ovulacije potvrđene, endometrij dosta zadebljan, ma da ne povjeruješ...i priznajem da nisam tolko opterećena tim i pod stresom zbog toga, jedan mjesec čak nisam ništa pratila i nije se primilo. Tako da sad sam zbunjena i ne zna, više kaj da radim. Čekam sad m da se javim doktorici na humanoj da se nije primilo da mi se pogleda ta prohodnost jer sam uvjeerena da je to problem...
...infinite dreams...
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
wannababy, na odmoru se sad opusti i uzivaj. ne razmisljaj o bebi i razmisljaj na nacin da cete poslije odmora natrag na posao. pravi se da ni nemas plodne dane i mozda uspije:)

e da, i čestitam svim curama koje su ugledale plus od srca!! a onima koje još nisu želim da što prije dobe svog anđela!
...infinite dreams...
aanaa, docekati ces I ti draga svoju malu srecicu, sigurna sam. Otezava ta udaljenost ali bitno je da ste oboje pozitivni I ne gubite nadu. Dobiti ce tvoj princ seku ili bracu Nadam se da cemo ti mi ovdje uspjeti olaksati ocekivanje, zato smo I tu ;)
vavica, stvarno te dugo nije bilo, ja sam se vec nadala dok sam otvarala stranicu da nam se javljas kao trudnica, ali opet, donila si dobrih vijesti, drago mi je da su nalazi u redu...Sto se tice prohodnosti, ovako, ta gin. koja ti je rekla da nema potrebe baljezga. Od zadnje trudnoce se moglo dogodit milijun stvari I to sto su tad bili prohodni ne znaci da ce ostat tako zauvijek. Mogla
se dogodit kakva upalica I eto se zacepe u tren tako da bi bilo dobro jos obaviti prohodnost cisto da se otkloni sumnja, posto jos jedino to ostaje kao prepreka, ne znasti su ti sve od pretraga radili?
Wannababy, uzivaj u godisnjem I opusti se I odmori. Ocisti misli od svega I posvetite e jedno drugome da maksimalno iskoristite vrijeme odmora. Uzivaj draga
Ja msilila, ma opustiti ću se ja i doći će, ali sad mi se već čini da nekaj zbilja ne valja s obzirom da već više od godinu dana se ne pazimo, a 8 mjeseci intenzivno radimo i pratimo i sve! Uglavnom, bila na humanoj na sv duhu i doktorica rekla da sam prije dvije god bila trudna i da nema potrebe za prohodnost, a ja joj kažem da ta trudnoća nije potvrđena jer nisam uspjela doć do prvog uzv-a...zato me bila poslala na folikulometriju i da ako ovaj ciklus ne uspije da joj se javim da se dogovorimo za dalje, i sad se zbilja nadam da će me na to poslat jer sam čitala i da od dugodišnjeg pijenja pilula se znaju začepit, a ja sam ih pila 6 godina...
Uglavnom od pretraga, hormoni - prolaktin, e2, fsh, lh i tsh, sve u savršenom omjeru, onda progesteron koji je isto bio savršen, amh-super, krvna grupa - super, brisevi - svi uredni, spermiogram - normozoospermia, bakteriologija - uredna, folikulometrija, ovulacije potvrđene, endometrij radi kako treba...i eto, ništa se ne događa tako da jedino na kaj mogu sumnjam je ta prohodnost jer mislim da ništa drugo više nije ostalo...
Tako mi je drago kad dođem ovdje i vidim da ima pluseva, odma mi dan postane bolji :)
...infinite dreams...

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji