darliv, draga, stvarno ne znam zasto te tako zeza, moze biti milijun stvari ali I ne mora, mene ti evo sad kako nisam na tabletama konstantno bole jajnici I komplet dolje sve, kao neki pritisak, jucer sam jedva hodala, mislila sam da cu se rasprsnut I imala sam osjecaj kao da sam prokrvarila, isla sam provjerit I na gacicama obilan iscjedak kao da sam se upisala I nastavak smeckarenja, znam datako zna zezat kad cistice pucaju, da promjena vremena zna utjecat, meni je ta bol malo popustila kad sam legla navecer u krevet, bila sam nekih 5-6 puta na wc-u proljev, nakon tog zadnjeg kao da sam se ispuhala, tako da moze bitu I da te od hormona probava zeza pa I od toga pritisak. Ako te I dalje bude jajo bolilo odi kod gin. za svaki slucaj.
engy, draga, hvala ti, bas sam bila naisla na stranicu pretrazujuci sve zivo, nadam se da ce sve proci kako treba pa dacemo jos ove godine biti u ZG-u, da dovrdim faks, a I vise mogucnosti Iimamo gore s njim nego u ZD-u. Kako si mi ti draga? Tvoje zdravlje? Je li ti popustilo sto ili te I dalje zeza TSH I ove druge bolescine?
Mi smo bili na procjeni, nije bilo defektologinje, nije mogla doci tako da ce nas nazvati za termin. Moramo ici kod logopeda zbog komunikacije, interakcije I problema u ponasanju koji se svi nadovezuju jedni na druge. Preporucila nam je da odemo I kod psihologa ako vec nismo. Dala nam je vjezbe prije svakog hranjenja za poticanje zvakanja, dalje cemo vidit sto I kako kad jos obavimo defektologa, I svakako cemo trazit nekog psihologa jer se u bolnici ceka po 3-4 mjeseca za pregled. Rekla je da vidi na njemu da razumije ali da radi kako mu dode I da je taj problem sa suradnjom odnosno to sto ne suraduje isto otezavajuc. Gleda u oci, sto je jako bitno I veliki je zafrkant. Zbunjuje to njegovo ponasanje. Rekla nam je da u prosjeku 3-6 mjeseci traju terapije sto se tice hranjenja, ovisno o djetetu, dok ne pocne prihvacati ostalu hranu.
Luki, sve ti to lipo obavi,ali najveci je problem zaista sta se na sve te preglede za djecu puno ceka,,a onda se nazalost gubi puno vremena koje je takvoj djeci potrebno.U Zagrebu ces imat hvala bogu vise mogucnosti za sve. I faks zavrsit, super. Ja sam bas bez veze , sredim jedan zdravstveni problem ,pa mi onda dodje drugi.TSH je dobro ,isla na preglede za umjetnu oplodnju i otkriju cin2,,tako da sam imala konizaciju prije dva tjedna.Sad moram cekat sljedeci papa test za dva mjeseca pa cemo vidit dalje.Eto nikad dosadno

14.06.2014. L ♥
Zene, majke, kraljice imam pitanje..mengu sam imala 3.5 a ovulaciju 27.5, muz i ja smo radili na bebi, pa evo 5-ti dan mi kasni, a traje 6..radila san test, ne s jutarnjim urinom.. negativan je 😱
E sad dal je jos rano il kaj, imam tupe bolove u stomaku, ne kao pred mengu vec dosta slabije i ne ucestale,cice mi i nisu bas osjetljive, mekane su, glava me ne boli vec danima a inace me skoro svaki dan boli a sada osjetim skroz malu bol po celu i da skroz bjeli iscjedak imam i dosta su izrazene vene dolje i crveni se koza…dal da jos cekam pa da onda uradim test….😔😕
Zene, majke, kraljice imam pitanje..mengu sam imala 3.5 a ovulaciju 27.5, muz i ja smo radili na bebi, pa evo 5-ti dan mi kasni, a traje 6..radila san test, ne s jutarnjim urinom.. negativan je 😱
E sad dal je jos rano il kaj, imam tupe bolove u stomaku, ne kao pred mengu vec dosta slabije i ne ucestale,cice mi i nisu bas osjetljive, mekane su, glava me ne boli vec danima a inace me skoro svaki dan boli a sada osjetim skroz malu bol po celu i da skroz bjeli iscjedak imam i dosta su izrazene vene dolje i crveni se koza…dal da jos cekam pa da onda uradim test….😔😕
Draga kad si radila test? Ponovi ga s jutarnjim urinom. Ako opet bude negativan, posavjetuj se sa doktoricom opce prakse, pitaj ju za vadjenje bete, tako ces sigurno saznati jel trudnoca u pitanju ili ne. Ili nazovi ginekologa i pitaj savjet. Drzim fige da je trudnoca
Meni danas 29.dan ciklusa, od menge ni M, niti ima onog mog klasicnog smeckarenja kao inace par dana prije menge. Sutra je kao ocekivani dan dolaska, dajem joj rok do petka, a onda radim test
Luki nadam se da ce se u Zg taj proces malo ubrzati i da ce L jako napredovati. Ipak ovdje imas vise mogucnosti za njega. Saljem vam puno poljubaca!

Bebica :)
Hi curke, nije me bilo neko vrijeme...i sve nekakve novosti! Ja sam marljivo radila na svom cilju, ali ne ide to baš tako kako si čovjek zamisli, naravno. Mjeri li koja od vas bazalnu temperaturu? Pročitala sam sto članaka o tome, shvatila sam koncept, ali nikako da shvatim sebe. Znači, neposredno pred prošlu mengu temp mi je bila 36,6 zatim je pala na 35,8 i krenuo je novi ciklus. Do tuda- sve 5. Zadnjih 30 dana (da, 30- ciklusi su mi katastrofa neredoviti) mjerim predovito- više manje uvijek u isto vrijeme, a temperatura- malo 35,8 malo 36.3 pa opet padne na 35.9 pa tako u krug...jutros se probudim i 36.5 a cervikalna sluz isto tako- tri puta je ovaj mjesec mjenjala svoju teksturu od bijele do rastezljive i opet bijele pa žućkaste... Ne znam...katastrofa. A od kad sam prestala pit vrkutu dolje ništa ni ne osjetim- nema ni štrecanja jajnika ni ničega. Ima koja kakav savjet ili slično iskustvo??? Po čem da se ravnam?
Može savjet? od dietpharma centravit prenatal ili samo folna kiselina...trudnoća još nije nastupila? hvala
Može savjet? od dietpharma centravit prenatal ili samo folna kiselina…trudnoća još nije nastupila? hvala
Prenatal ti je dovoljno, on sam po sebi sadrzi folnu medu ostalim.

14.06.2014. L ♥
ek
malo-sunce, navijam za izostanak M. Saljem pozitivne vibre. Pusa draga I hvala ti, jako smo optimisticni I veliki nam je plus njegova vesela narav I to sto je mali zafrkant, blizanac ko I muz mi, u horoskopu haha :)))
engy, drzim fige da papa bude uredna I da ti to razdoblje iscekivanja sto brze prode. Puno toga imas iza sebe I veliki si borac, tako da ne sumnjam da ces uskoro I ti drzat svoju mrvicu, zelim ti to od srca :*
Istina, najgore je kad jr djetetu nesto, ja sam sto se tice sebe same potpuna flegma, ali kada je L u pitanju panika zesca, drzim to u sebi I onda imam naknadne reakcije, na momente mi se cini kao da nije stvarno, ali znam da mu je sad jako bitna smirena I stalozena mama I da samo trebam razmisljati pozitivno I boriti se da dobije sve stio zasluzuje. Imamo veliku srecu sto je jos maleni pa se puno toga da ublaziti I promijeniti. :)))
slonchica, stvarno te dugo nije bilo. Posto imas neredovite cikluse, dogada ti se preskok krvarenja, znaci ti u tom periodu mozes imati ovulaciju, a izostat ce menga, slicno onome kad zena rodi pa nema dugo menstruacije, ali uredno ovulira. Moj bi ti savjet bio da se naoruzas lh trakicama po mogucnosti onima s ebaya jeftinim I da ih piskis redovito, ne sad od pocetka ciklusa, ne znam koliko ti dugo menga traje, ali pocni piskiti oko 11 dc, pa kad pocne tamniti pisni I dvaput na dan, probaj uloviti pik jer je puno pouzdaniji od bazalne, pogotovo sto su ti neredovite menstruacije.
Hvala ti Luki na lipim rijecima i zeljama.Ja se borim i borit cu se i dalje,pa kako bog bude dao. I ja tebi isto tako tebi zelim sve najbolje a ,pogotovo tvom djecaku.Sve ti se to da poboljsat,pogotovo kad se pocme tako rano,dok je dijete malo.Samo rad sa djetetom uz pomoc strucnih ljudi i napredak je onda siguran.Samo hrabro i borbeno naprid

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji