Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    slonchica
    08. Lipanj 2016. 08:36

Hi curke, nije me bilo neko vrijeme...i sve nekakve novosti! Ja sam marljivo radila na svom cilju, ali ne ide to baš tako kako si čovjek zamisli, naravno. Mjeri li koja od vas bazalnu temperaturu? Pročitala sam sto članaka o tome, shvatila sam koncept, ali nikako da shvatim sebe. Znači, neposredno pred prošlu mengu temp mi je bila 36,6 zatim je pala na 35,8 i krenuo je novi ciklus. Do tuda- sve 5. Zadnjih 30 dana (da, 30- ciklusi su mi katastrofa neredoviti) mjerim predovito- više manje uvijek u isto vrijeme, a temperatura- malo 35,8 malo 36.3 pa opet padne na 35.9 pa tako u krug...jutros se probudim i 36.5 a cervikalna sluz isto tako- tri puta je ovaj mjesec mjenjala svoju teksturu od bijele do rastezljive i opet bijele pa žućkaste... Ne znam...katastrofa. A od kad sam prestala pit vrkutu dolje ništa ni ne osjetim- nema ni štrecanja jajnika ni ničega. Ima koja kakav savjet ili slično iskustvo??? Po čem da se ravnam?

ella31
    08. Lipanj 2016. 11:22

Može savjet? od dietpharma centravit prenatal ili samo folna kiselina...trudnoća još nije nastupila? hvala

ek

LuKi5
    08. Lipanj 2016. 12:02

malo-sunce, navijam za izostanak M. Saljem pozitivne vibre. Pusa draga I hvala ti, jako smo optimisticni I veliki nam je plus njegova vesela narav I to sto je mali zafrkant, blizanac ko I muz mi, u horoskopu haha :))) 

engy, drzim fige da papa bude uredna I da ti to razdoblje iscekivanja sto brze prode. Puno toga imas iza sebe I veliki si borac, tako da ne sumnjam da ces uskoro I ti drzat svoju mrvicu, zelim ti to od srca :*
    Istina, najgore je kad jr djetetu nesto, ja sam sto se tice sebe same potpuna flegma, ali kada je L u pitanju panika zesca, drzim to u sebi I onda imam naknadne reakcije, na momente mi se cini kao da nije stvarno, ali znam da mu je sad jako bitna smirena I stalozena mama I da samo trebam razmisljati pozitivno I boriti se da dobije sve stio zasluzuje. Imamo veliku srecu sto je jos maleni pa se puno toga da ublaziti I promijeniti. :)))

slonchica, stvarno te dugo nije bilo. Posto imas neredovite cikluse, dogada ti se preskok krvarenja, znaci ti u tom periodu mozes imati ovulaciju, a izostat ce menga, slicno onome kad zena rodi pa nema dugo menstruacije, ali uredno ovulira. Moj bi ti savjet bio da se naoruzas lh trakicama po mogucnosti onima s ebaya jeftinim I da ih piskis redovito, ne sad od pocetka ciklusa, ne znam koliko ti dugo menga traje, ali pocni piskiti oko 11 dc, pa kad pocne tamniti pisni I dvaput na dan, probaj uloviti pik jer je puno pouzdaniji od bazalne, pogotovo sto su ti neredovite menstruacije.

14.06.2014. L ♥

ella31
    09. Lipanj 2016. 11:41

Žene moje...Išla sam provjerit rh faktor...B+ sam muž A+...s tim da sam vadila krv dva puta jer sumljaju na atitijela...Jel tko ima iskustva s tim?

ek

• Mina88
    09. Lipanj 2016. 12:07

Drage zene,ja sam nova ovdje...vidim da ima puno tema,pitanja,odgovora,podrske...svaka cast.
    Evo imam i ja pitanje jer vise neznam sta bi mislila. Radimo na bebici oko 2god bezuspjesno,prosle godine u ovo doba spontani u prvim tjednima trudnoce,to me shrvalo....ove godine u 3.mj dragi radio spermiogram,nije savrsen ali je ginekolog rekao da bi po njemu trebala ostati trudna,u 4.mj dao je meni klomife i to po 2 tablete dnevno od 2 do 6 dana ciklusa,folikilometrija svaki drugi dan,ovulacija bila ali mjesecnica ipak dosla 22.5. ,zatim prosli mjesec mi je povecao dozu na 3 klomifena dnevno i na folikulometriji folikul na 9.dan 19mm, na 11.dan 24mm i doktor je rekao savrseno i da ce biti u roku 24h ovulacija i da tempiramo odnos kao sto smo i ucinili. U nedjelju sam imala jaku bol s desne strane (na desnom jajniku je bila ovulacija) i od tada imam laganu bol u krizima,lakane kao grceve u abdomenu, a od jucer i osjetljive i lagano bolne grudi (ali nisu povecane) a i malcice mi je porasla bazalna temperatura danas (za 0,3) od ponedjeljka. Znam da je jos prerano za kucni test ali nekako se nadam a u isto vrijeme me strah razocaranja pa si nezelim nista umisljati pa eto pitam vas dali mislite da je mozda doslo do trudnoce napokon?
    Ispricavam se na duzini teksta

Mina88

malo-sunce
    09. Lipanj 2016. 12:30

Žene moje drage, čini se da sam i ja dočekala svoj trenutak, jutros dvije crtice na testu  još ne vjerujem i nekako sam zbunjena i sretna u isto vrijeme  ne znam što bih rekla, cijelo jutro razmišljam jel to moguće, iako moram priznati da sam stvarno imala osjećaj od dana ovulacije da je ovaj ciklus to to, ne znam kako ali neki unutarnji glas mi je to govorio  što da kažem, žene koje se trudite želim vam svu sreću i da osjetite ovo što ja osjećam čim prije pa da se možemo zajedno veseliti na ovom forumu!
    Ljubim vas puno 

Xanelie
    09. Lipanj 2016. 16:09

Curke bok opet. Evo ja se mucin i neznam vise sta da mislim. Po mom izracunu M mi kasni 4 dana s danasnjim danom. Radila dva testa, jedan 3 dana prije ocekivane M i jedan evo prije sat vremena. Oba negativna a M nema. Boli me sve, grudi, ledja me ubijaju, zgaravica nemoguca, neznam sta da vise mislim majke mi. Jel moguce da je test negativan radi policisticnih jajnika mozda? Mozda samo kasni radi njih... neznam. Pomaziteee :(( jadna sam i tuzna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.