Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 11:45

Hvala Luki  javljat cu se. Nekako jos ne vjerujem, muz svaki dan u strahu pita jesam dobila M, haha. Ja se nadam da je to to, valjda test nije slagao. Hvala na lijepim zeljama 
    kako si ti i tvoj maleni L? Vidi li se napredak?

• aanaa
    10. Lipanj 2016. 12:46

LuKi5  a nadam se da hoce, da ce Bog dati, ali svaki mjesec se razocaram  problem je sto moj muz i ja ne moze bas intenzivno raditi na bebi  jer on radi u inostranstvu, putuje, pa uvijek imam o pauzu od par mjeseci, i onda sam jos vise u bedaku... A ginekoloski je sve ok... 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 13:40

Hahaha kako li ce to izgledati kad mene krenu bubati hormoni pa jos i njega  bit ce veselo
    A sto da kazem, presretan je, pazljiv je i njezan ali u isto vrijeme zbunjen i u strahu i nevjerici. Trebat ce i njemu i meni par dana dok shvatimo sto se dogadja  a ginekologa cu zvati danas. A da te pitam, prije tjedan dana sam vadila tsh i bio je 2.76, s kim se trebam posavjetovati sad oko toga u trudnoci? S ginekologom ili?
    ajde drago mi je da se kod vas situacija polako poboljsava, tako to ide, polako ali bit ce rezultat super na kraju

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 16:29

Hvala Meow! Uvijek se utjesim kad vidim i cujem da ima  zena koje imaju iste probleme kao ja i normalno sve funkcionira. S koliko tjedana si isla na prvi pregled? Ma sigurna sam da ce u ponedjeljak sve biti u redu 

Xanelie
    10. Lipanj 2016. 20:38

Hvala na odgovorima cure i zene... budem pricekala koji dan pa cemo radit novi a ako ne bude idem do ginicke vidit sta je. :*

wannababysomuch
    13. Lipanj 2016. 11:31

Veliki pozdrav.. cestitam malo sunce.msuze su mi krenule cestitam puuuuuunnooo.. nisam bas puno u toku.. ja opet cula da poznanica trudna.. bas sam potresena..sretna sam ja zbog nje..al se osjecam bezvrijedno..opet sam za nista.. pms se blizi.. 16 je blizu.. ahh :'(

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.