Hvala Luki javljat cu se. Nekako jos ne vjerujem, muz svaki dan u strahu pita jesam dobila M, haha. Ja se nadam da je to to, valjda test nije slagao. Hvala na lijepim zeljama
kako si ti i tvoj maleni L? Vidi li se napredak?
LuKi5 a nadam se da hoce, da ce Bog dati, ali svaki mjesec se razocaram
problem je sto moj muz i ja ne moze bas intenzivno raditi na bebi
jer on radi u inostranstvu, putuje, pa uvijek imam o pauzu od par mjeseci, i onda sam jos vise u bedaku... A ginekoloski je sve ok...
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Hahaha kako li ce to izgledati kad mene krenu bubati hormoni pa jos i njega bit ce veselo
A sto da kazem, presretan je, pazljiv je i njezan ali u isto vrijeme zbunjen i u strahu i nevjerici. Trebat ce i njemu i meni par dana dok shvatimo sto se dogadja a ginekologa cu zvati danas. A da te pitam, prije tjedan dana sam vadila tsh i bio je 2.76, s kim se trebam posavjetovati sad oko toga u trudnoci? S ginekologom ili?
ajde drago mi je da se kod vas situacija polako poboljsava, tako to ide, polako ali bit ce rezultat super na kraju
Hvala Meow! Uvijek se utjesim kad vidim i cujem da ima zena koje imaju iste probleme kao ja i normalno sve funkcionira. S koliko tjedana si isla na prvi pregled? Ma sigurna sam da ce u ponedjeljak sve biti u redu
Hvala na odgovorima cure i zene... budem pricekala koji dan pa cemo radit novi a ako ne bude idem do ginicke vidit sta je. :*
Veliki pozdrav.. cestitam malo sunce.msuze su mi krenule cestitam puuuuuunnooo.. nisam bas puno u toku.. ja opet cula da poznanica trudna.. bas sam potresena..sretna sam ja zbog nje..al se osjecam bezvrijedno..opet sam za nista.. pms se blizi.. 16 je blizu.. ahh :'(
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji