Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xanelie
    09. Lipanj 2016. 23:52

Pa jel moze meni ko odgovorit :((( nis. Nadam se da ce vam svima testici biti pozitvni i da Cete sve uskoro njihati svoje bebice u rukama... nadam se i ja brzo.

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 09:03

Hvala na lijepim željama 
    Xanelie ja bih na tvom mjestu zvala ginekologa. Vidim da si zabrinuta. Jedino će ti netko stručan moći pomoći. Ne znam kakvi su ti ciklusi inače, jel se znalo dogoditi da tako kasni M pa onda dođe? Evo moj ti je savjet da odeš ginekologu jer ćeš na taj način sigurno otkriti što je uzrok kašnjenju M a test pokazuje minus. 
    Sretno draga 

LuKi5
    10. Lipanj 2016. 11:17

malo sunce, CEESTITAAAMMMM!! Preduhitrila tvoja bebica ginekoloske detaljnije pretrage, kao da je znala sto ti se sprema ako opet dode M. Draga, zelim ti 
    ugodnu I urednu trudnocu I sve nam javljaj kako ste bebica I ti 

engy, hvala ti draga, puno znaci 

Xanelie, ne moras panocariti, tolerira se kasnjenje I do 15 dana, obicno se javi kod anovulacijskog ciklusa kojeg svaka ali bas svaka zena ima. Hoce li test pokazati pozitivno u tako kratkom kasnjenju ovisi o ovulaciji, nekima test pokaze pozitivno tek nakon 10+ dana kasnjenja. Moj bi ti savjet bio da 
    Ponovis test u roku par dana ili izvadis betu da si nacisto da ne kasni zbog trudnoce. 
    Test ce ti pokazati lazno pozitivan rezultat ako je u pitanju PCO, hormonalni disbalans, tako da ti taj minus moze znacit samo da nisi trudna ili da jesi ali da je beta jos idpod 25 pa test ne moze ocitati trudnocu. Sretno I samo opusteno. Stres isto utjece na M, a da je nesto "opako" ne bi ti samo kasnila M. Zato glavu gore I ako bas ne mozes izdrzat od neizvjesnosti odi ginekologu.

aanaa, doci ce I druga beba :)) Sto ti ginekolog kaze s obzirom da se dugo trudite, je li ti radio kakve pretrage, iskljucio moguce kocnice zacecu?

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 11:45

Hvala Luki  javljat cu se. Nekako jos ne vjerujem, muz svaki dan u strahu pita jesam dobila M, haha. Ja se nadam da je to to, valjda test nije slagao. Hvala na lijepim zeljama 
    kako si ti i tvoj maleni L? Vidi li se napredak?

LuKi5
    10. Lipanj 2016. 12:09

malo-sunce

Hvala Luki  javljat cu se. Nekako jos ne vjerujem, muz svaki dan u strahu pita jesam dobila M, haha. Ja se nadam da je to to, valjda test nije slagao. Hvala na lijepim zeljama 
    kako si ti i tvoj maleni L? Vidi li se napredak?

Hahaha Muz ti je jak. Reci mu da nema M sad minimalno 9 mjeseci I neka se fino pripremi na trudnicke hormone  Negdje sam citala da I muske peru hormoni za vrijeme zenine trudnoce I intenzivno kad sevbeba rodi, da cak mogu imat simptome neke. Nesto tipa kao kad djeca oponasaju roditelje haha 
    Dvije crtice su I vise nego znak trudnoce, one su potvrda. Kad mislis nazvat ginekologa za prvi pregled?
    Draga, evo mi smo na dane, izbacili smo dudu iz upotrebe u roku jednog dana, jer ju je ocito trebao samo kad mu je bila na vidiku da je moze gristi, ali zato sad intenzivnijd grize sebi usne I jezik, dalje bali jako, ali nam je rekla da je to sve povezano s tom disfunkcijom senzorne. Sad ima dudu samo za spavanje. Izbacio je jos novih rijeci, u zadnjih par dana, oponasa ono sto mi govorimo, nista konkretno. Dio procesa sazrijevanja. Nova rijec sa znacenjem mu je kamne I tako zove I kamion I kamen. 
    Sad mi je zaspao zagrljen sa plisanom igrackom, dode mi ga uzet I izljubiti koliko je sladak prizor hehe :)) 
    Kako se ti osjecas?  I da, kako ti je muz reagirao kad si mu rekla da je test pozitivan?

14.06.2014. L ♥

• aanaa
    10. Lipanj 2016. 12:46

LuKi5  a nadam se da hoce, da ce Bog dati, ali svaki mjesec se razocaram  problem je sto moj muz i ja ne moze bas intenzivno raditi na bebi  jer on radi u inostranstvu, putuje, pa uvijek imam o pauzu od par mjeseci, i onda sam jos vise u bedaku... A ginekoloski je sve ok... 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

malo-sunce
    10. Lipanj 2016. 13:40

Hahaha kako li ce to izgledati kad mene krenu bubati hormoni pa jos i njega  bit ce veselo
    A sto da kazem, presretan je, pazljiv je i njezan ali u isto vrijeme zbunjen i u strahu i nevjerici. Trebat ce i njemu i meni par dana dok shvatimo sto se dogadja  a ginekologa cu zvati danas. A da te pitam, prije tjedan dana sam vadila tsh i bio je 2.76, s kim se trebam posavjetovati sad oko toga u trudnoci? S ginekologom ili?
    ajde drago mi je da se kod vas situacija polako poboljsava, tako to ide, polako ali bit ce rezultat super na kraju

Meow
    10. Lipanj 2016. 13:59

malo-sunce

Hahaha kako li ce to izgledati kad mene krenu bubati hormoni pa jos i njega  bit ce veselo
    A sto da kazem, presretan je, pazljiv je i njezan ali u isto vrijeme zbunjen i u strahu i nevjerici. Trebat ce i njemu i meni par dana dok shvatimo sto se dogadja  a ginekologa cu zvati danas. A da te pitam, prije tjedan dana sam vadila tsh i bio je 2.76, s kim se trebam posavjetovati sad oko toga u trudnoci? S ginekologom ili?
    ajde drago mi je da se kod vas situacija polako poboljsava, tako to ide, polako ali bit ce rezultat super na kraju

E meni doktorica još nije ni vadila TSH... u ponedjeljak imam pregled drugi jer se na prvom nije vidio plod:(

LuKi5
    13. Lipanj 2016. 12:44

malo-sunce

Hahaha sto da ti kazem, inace me pucaju hormoni, ali u trudnoci......luuudaraaa haha  Tek promjene raspolozenja ajme ajme Vidit ces  Tocnije ne toliko ti koliko tvoj muz hahaha Salim se :*
    Ovako, ginekolog bi ti trebao dati uputnicu za endokrinologa I 
    vadenje hormona jer je to sad pretraga koja je vezana uz trudnocu. Meni je moja ginekologinja to sve vodila posto radi u bolnici di sam rodila I stitnjaca mi hb nije divljala tokom trudnoce. 
    Najbolje bi ti biloda nazoves gin I kazes svoju situaciju pa ce se po tome ravnati kad da dodes kod njega. 

Savjetnica se iznenadila koliko sam postigla s njim od naseg prvog dolaska, danas nam je bio treci. Senzorna ihtegracija je u pitanju, bilo bi puno puno lakse rijesiti da su nas prije uputili ali eto, lekcija za ubuduce, posljedice teskog poroda, zataskavanja I pustanja slucaju.Sad sam pametnija. :)  Jos cekamo pregled defektologa . 

Meow, drzim fige da je sve u redu I da je pregled samo bio prerano ucinjen. 

aanaa, da, ta udaljenost otezava. Eto iskreno se nadam da ce se uskoro poklopiti ovulacija u vrijeme kad ti muz nije u inozemstvu. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI