Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    05. Lipanj 2016. 20:25

Drage moje, moja M je danas ipak dosla, nakon 5 dana bolova i laganog krvarenja, strasne glavobolje... 
    Luki samo budite jaki, drago mi je da si ti tako razumna majka, kao i tvoj dragi koji se toliko trudi i Luki ce sigurno ici u dobrom pravcu...zanemari sve one koji komentiraju, a ne znaju o cemu se radi, nitko tko ti ne zeli pomoci neka ni ne odmaze... Svi smo uz vas, i svakako nam javljaj napredak...
    Iako ne pisem puno redovito vas citam i suosjecam sa svakom od vas... Pusa svima!!!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    06. Lipanj 2016. 00:01

Nisam napomenula da sam jucer iz nemoci popila andol 100, mislila sam da ce mi mozda malo razrijediti krv koja treba izaci, jer stvarno ne znam koji je razlog da me toliko boli prije M, kao da ne može proci... I evo danas sam popila samo jedan ketanol i nista vise ne boli, a mogla bi izdrzati i bez njega, ali mi se nije dalo patiti na poslu...

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

LuKi5
    06. Lipanj 2016. 13:19

darliv, draga, stvarno ne znam zasto te tako zeza, moze biti milijun stvari ali I ne mora, mene ti evo sad kako nisam na tabletama konstantno bole jajnici I komplet dolje sve, kao neki pritisak, jucer sam jedva hodala, mislila sam da cu se rasprsnut I imala sam osjecaj kao da sam prokrvarila, isla sam provjerit I na gacicama obilan iscjedak kao da sam se upisala I nastavak smeckarenja, znam datako zna zezat kad cistice pucaju, da promjena vremena zna utjecat, meni je ta bol malo popustila kad sam legla navecer  u krevet, bila sam nekih 5-6 puta na wc-u proljev, nakon tog zadnjeg kao da sam se ispuhala, tako da moze bitu I da te od hormona probava zeza pa I od toga pritisak. Ako te I dalje bude jajo bolilo odi kod gin. za svaki slucaj. 

engy, draga, hvala ti, bas sam bila naisla na stranicu pretrazujuci sve zivo, nadam se da ce sve proci kako treba pa dacemo jos ove godine biti u ZG-u, da dovrdim faks, a I  vise mogucnosti Iimamo gore s njim nego u ZD-u. Kako si mi ti draga? Tvoje zdravlje? Je li ti popustilo sto ili te I dalje zeza TSH  I ove druge bolescine? 

Mi smo bili na procjeni, nije bilo defektologinje, nije mogla doci tako da ce nas nazvati za termin. Moramo ici kod logopeda zbog komunikacije, interakcije I problema u ponasanju koji se svi nadovezuju jedni na druge. Preporucila nam je da odemo I kod psihologa ako vec nismo. Dala nam je vjezbe prije svakog hranjenja za poticanje zvakanja, dalje cemo vidit sto I kako kad jos obavimo defektologa, I svakako cemo trazit nekog psihologa jer se u bolnici ceka po 3-4 mjeseca za pregled. Rekla je da vidi na njemu da razumije ali da radi kako mu dode I da je taj problem sa suradnjom odnosno to sto ne suraduje isto otezavajuc. Gleda u oci, sto je jako bitno I veliki je zafrkant. Zbunjuje to njegovo ponasanje. Rekla nam je da u prosjeku 3-6 mjeseci traju terapije sto se tice hranjenja, ovisno o djetetu, dok ne pocne prihvacati ostalu hranu.

14.06.2014. L ♥

bebica2
    07. Lipanj 2016. 14:30

Zene, majke, kraljice imam pitanje..mengu sam imala 3.5 a ovulaciju 27.5, muz i ja smo radili na bebi, pa evo 5-ti dan mi kasni, a traje 6..radila san test, ne s jutarnjim urinom.. negativan je 😱 
    E sad dal je jos rano il kaj, imam tupe bolove u stomaku, ne kao pred mengu vec dosta slabije i ne ucestale,cice mi i nisu bas osjetljive, mekane su, glava me ne boli vec danima a inace me skoro svaki dan boli a sada osjetim skroz malu bol po celu i da skroz bjeli iscjedak imam i dosta su izrazene vene dolje i crveni se koza…dal da jos cekam pa da onda uradim test….😔😕

Bebica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.