Wannababy, aakcijaa! :)))
darliv, pridruzujem se pozitivnim vibrama
14.06.2014. L ♥
Darliv drzim fige, i da te oraspolozim...tocno tak je meni bilo, mislila sam da je do vremena, al takav umor nisam nikad osjetila. Zijevala sam 400 puta dnevno. I onda plus. Drzim fige!
Ja sma danas bila na pregledu ali prerano s obzirom da imam duge cikluse, 32 dana pa se jos nije vidio plod jer iako je doktorica mislila da sam u 5. Tjednu, ja sam jos u 4. Sve ostalo je uredno i sukladno tjednima.
Uglavnom idem za 10tak dana opet:)
Javljam sve! Nadam se da cu uskoro vidjeti bebicu.
Ali niste to vi mogli znati...a osobito ako ste ga vodili dr.. za to su oni valjda odgovorni ako ste im vi rekli oni su trebali sve pretrage napraviti.. u svakom slucaju nadam se da nije tako strasno.. i ako si uz njega nece si nista napraviti.. a s vremenom se mozda otkije sto mu smeta zasto zo radi.. jel vec znas sto mu smeta.. najcesce u takvim situacijama kumuje neka nagla promjena da je nesto onako drasticno bas..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Luki5 draga glavu gore. Znam da je teško, ali sad trebaš biti jača nego ikad. Nemoj se gristi što niste ranije reagirali. Nitko nije kriv. Mislim da ste ipak na vrijeme reagirali i o čem god da se radi vjerujem da ćete sve dovesti u red. L je još mali i stigne sve još naučiti kako treba. U razvoju je još i stvari kod tako male djece se mogu popraviti ako je nešto krivo. Draga, vjerujem da je tvoj muž uz tebe i da ste si podrška u ovoj situaciji, ali mi smo isto uz tebe u mislima i molitvi. Sjeti se da si u životu prošla puno toga i uspjela si se izvući, tako ćete se svi skupa i iz ovog izvući. Ja sam u to uvjerena. Samo moli Boga da ti da snagu i strpljenje i to sve mora biti dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji