Hvala Meow! Uvijek se utjesim kad vidim i cujem da ima zena koje imaju iste probleme kao ja i normalno sve funkcionira. S koliko tjedana si isla na prvi pregled? Ma sigurna sam da ce u ponedjeljak sve biti u redu

Hvala na odgovorima cure i zene... budem pricekala koji dan pa cemo radit novi a ako ne bude idem do ginicke vidit sta je. :*
Veliki pozdrav.. cestitam malo sunce.msuze su mi krenule cestitam puuuuuunnooo.. nisam bas puno u toku.. ja opet cula da poznanica trudna.. bas sam potresena..sretna sam ja zbog nje..al se osjecam bezvrijedno..opet sam za nista.. pms se blizi.. 16 je blizu.. ahh :'(
Veliki pozdrav.. cestitam malo sunce.msuze su mi krenule cestitam puuuuuunnooo.. nisam bas puno u toku.. ja opet cula da poznanica trudna.. bas sam potresena..sretna sam ja zbog nje..al se osjecam bezvrijedno..opet sam za nista.. pms se blizi.. 16 je blizu.. ahh :'(
Eeej, drago mi je da si se javila, bas sam gledala gdje si, mislila sam da sam mozda preskocila tvoj post, kako nisam bila bas redovito tu, ali sad vidim da te ipak nije bilo neko vrijeme.
Nemoj se osjecati bezvrijedno I prije kraja bitke, nista nije gotovo dok M ne dode, a pesimizam samo stvara podlogu za jos vecim pesimizmom. Nema odustajanja, nijedna bitku ne mozes dobiti ako dignes ruke I prije njenog kraja. Napuni se optimizmom, probaj si pretvoriti ovo razdoblje rada na bebi u jedno carobno I lijepo iskustvo, kada mozete tvoj decko I ti uzivati medusobno jedno u drugome u potpunosti, da ti sadne duljim u erotskom smislu hahaha ali probaj okrenut misli na neku pozitivu, nadi neku sitnicu koja te veseli kod rada na bebi I razmisljaj o tome, kad dode beba vise nista nece biti isto, zato sad iskoristite maksimalno vrijeme koje mozete pruziti jedno drugome, uzivajte I sanjajte o bebici, plodu vase ljubavi na nacin da ste sigurni da cete ju imati I da svo to cekanje nije uzalud, I da je svako dizanje iz razocaranja kada M dode nova pobjeda za vs jer ne odustajete I to ce vam se na kraju isplatiti. Najgora varijanta je iz poraza otici pognute glave. Drzi se I nedaj se, sto je M doli crvena mrlja bez mozga, ti si ta koja ima mozak I sposobnost promisljanja, nedaj da te pokoleba ta mrlja bez mozga. Malo sam ga sad oduzila ali vjeruj mi, znam zasti ti to govorim :))) Pusa draga

14.06.2014. L ♥
Eehh, da, znam kako ti je i ja se svaki mjesec prvo isplacem kad stigne prokletnica, a ni ovaj mjesec me nece postediti, jutros sam radila test i negativan je, trebam dobiti za dva dana, i znam da hocu, tu su svi isti simptomi mog klasicnog PMS, stomak i ledja bas ubijaju.... ali nedajmo seee, bice iduci mjesec sigurno, zelim nam to od srca svima, idemo hrabro u nove pobjede, po plusiceeeee
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozdravčić svima :) evo da vam se ja opet javim sa jednom sretnom vijesti
Jutros sam pišnula 2 testića i oba su pozitivna, neopisiv osjećaj. Nego da se odmah bacim na stvar i da ispišem prve simptome pored izostanka menge. Dakle, glavobolja, užasna, užasna glavobolja, nizak pritisak, vrtoglavice (povremene), osjetljive i ogromne cice baš sa venama na bradavicama, čak su mi odjednom dlanovi bili poprimili ljubičastu boju, vene dođu do izražaja pa se smire (ne znam je li to simptom al' do sad to nisam imala nikad), blagi grčevi u predjelu maternice kao da ću svaki čas da dobijem, čak sam mislila evo ga procurit će definitivno, ali nije..evo sad sam 5 tjedan i mirišem sve na kilometar..kad otvorim frižider dušu bih povratila i tako..toliko od mene, želim vam svima da što prije dođete do svog cilja i budete sretne sa svojim bebanom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji