Pozdravčić svima :) evo da vam se ja opet javim sa jednom sretnom vijesti
Jutros sam pišnula 2 testića i oba su pozitivna, neopisiv osjećaj. Nego da se odmah bacim na stvar i da ispišem prve simptome pored izostanka menge. Dakle, glavobolja, užasna, užasna glavobolja, nizak pritisak, vrtoglavice (povremene), osjetljive i ogromne cice baš sa venama na bradavicama, čak su mi odjednom dlanovi bili poprimili ljubičastu boju, vene dođu do izražaja pa se smire (ne znam je li to simptom al' do sad to nisam imala nikad), blagi grčevi u predjelu maternice kao da ću svaki čas da dobijem, čak sam mislila evo ga procurit će definitivno, ali nije..evo sad sam 5 tjedan i mirišem sve na kilometar..kad otvorim frižider dušu bih povratila i tako..toliko od mene, želim vam svima da što prije dođete do svog cilja i budete sretne sa svojim bebanom.
Wannababy hvala na lijepim željama! Ali draga moja nemoj očajavati, ja sam sigurna da ćeš i ti vrlo brzo dočekati svoju srećicu Znam taj osjećaj kad saznaš da je neka cura/žena u tvojoj blizini trudna a ti se već dugo trudiš i ne uspijeva. I znam da će zvučati možda već i dosadan savjet ali zbilja je potrebno opustiti se i uživati. Ja sam stvarno zadnjih mjesec ipo dana dosta cool i opuštena, vjerojatno jer mi se štitnjača smirila. Kad sam zadnju M dobila nisam plakala kao inače, preboljela sam ju i nisam se brinula, možda zato jer sam bila okupirana nekim drugim stvarima, obaveze na poslu i nešto privatno. Psiha stvarno zna izluditi čovjeka. Ali je zato potrebno naći neku okupaciju da se što manje razmišlja o tome zašto trudnoće ne uspijeva. Wannababy, uživajte jedno u drugome, volite se i ljubite puno i doći će srećica i vama, sigurna sam, samo strpljivo
Luki bravo za tebe i L-a. To je stvarno super ako tako brzo napredujete, navijam za vas Meni prvi pregled kod ginekologa je 30.06. Kaže da ranije ne trebam dolaziti, pa ću onda s njim o svemu popričati, o štitnjači i ostalome.
Dadalina čestitke draga neka ti je sa srećom. Moji simptomi su zasad samo blagi grčevi i malo češće osjetim glad. Zasad mi se ništa ne gadi, mogu sve jesti. Čekam da krenu mučnine
Ostale curke
malo-sunce hvala puno na čestitkama, i ja tebi i svim budućim mamama želim sreću.
Znači prvi pregled 30.06., koliko ćeš tada biti tjedana već? Da znam kada da odem jer nisam zvala svoju doktoricu još uvijek. Nekako još ne mogu da vjerujem-haha.
Savjet za sve, zbilja opustite se i uživajte..ja sam ovaj mjesec bila full opuštena, u fazonu ako bude biće, čak kad sam dobila grčeve i mislila da menga dolazi bilo mi je ma hajde biće bolje slijedeći mjesec. I izležavajte se poslije odnosa, pustite sebi laganu neku muziku..uz maženje sa suprugom/dečkom, i sve će biti ok, vidjet ćete. Želim vam svima da u što skorije vrijeme ugledate +
Malo sunce hvala ti bas lijepo... eto nisam plakala samo sam malo tuzna bila..al eto vec me proslo..moj simptom za M je drukciji ovaj mj...(msm jos nije dosla 16og bi trebala..ili nebi ) ne bole me grudi vec samo bradavice i nisu narasle.. i jedino sto stalno msm da cu dobit..
Dadalina cestitam ti ❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Žene moje, čestitam na svim plusićima i želim vam svu sreću u daljnjoj trudnoći i porodu!!!!! Baš je lijepo vidjeti lijepe vijesti...
Razumijem vas koje niste ostale trudne, i oko mene svi nešto lako ostali trudni, još kad vidim slike s trbuščićima. Ali trebamo ići dalje, ne gledati na to i boriti se za naše plusiće
Ja sam jučer bila u Petrovoj, obavila prvi pregled kod dr. Škrgatić, jako sam zadovoljna kako je bila pristupačna i sve objasnila. Menge još nema, ja sam i dalje napuhana, endomterij pretanak. Dala mi je neke hormone koje koriste žene u menopauzi da izazove menstruaciju i zadeblja endometrij, ma samo da ja barem mengu dobijem, imam osjećaj da bi bila lakša 100 kila . Moram obavit dosta pretraga, neke i on mora radit, očito ćemo se preko ljeta bavit svim tim pretragama, ništa od godišnjeg
. Spermiogram mu je nešto lošije pokretljivosti, kaže doktorica da je graničan pa kad sve zbrojimo, odluka je da od jeseni krećemo u prvi oblik potopomognute oplodnje- inseminaciju, ako moj nalaz briseva i prohodnosti jajovoda bude dobar, ako ne idemo odmah na umjetnu. Vidjet će dal će se ovulacija prirodno javit ili će je poticati s nečim. Malo me strah svega toga, ali nekako smo se oboje pomirili s tim i borit ćemo se dalje dok ne dođemo do plusića
Sortiraj odgovore
Najstariji