Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    31. Svibanj 2016. 21:33

Pozz novim curama zenama...dobro dosle i jos brze prosle dalje na forume trudnoce ;)) naravno da se i nas sjetite ;)) 
    Isto tako pozz i vama koje ste duze s nama al se dugo niste javljale.. ja samo pozitivno navijam za pluseke jer se bas ne razumijem u to sve.. 
    Svakakvih razlika tu imamo ;)
    E da i sad ovak.. danas je 12 dc radila sam lh trakicu i dosta je tamna doduse ne jos da je isto kao i kontrolna ali je ujedno pocelo i ovulacijsko krvarenje e sad jel to znaci da je O nastupila ili??

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Meow
    01. Lipanj 2016. 08:27

Juhu wannababy:)) Digni noge u zrak poslije:) Iako je smijesno, možda funkcionira:) To sam ja zadnji put heheheheheheh:))))))
    Meni je ginekologica rekla da je korisno neko vrijeme mirna biti nakon seksa, tipa 45 min, jer ona kaže da se ne valja odmah nakon seksa tuširat, šetat, jer je teže onda da sve to dođe kam treba. Tak da nemoj se seksat 5 min prije neg kaj trebaš na posao i te fore:)

Nemi
    01. Lipanj 2016. 09:48

Put your legs in the air like you just don't care :D Hvala na dobrodošlici i svima vam želim pluseke u skoroj budućnosti :) 

darliv
    01. Lipanj 2016. 11:28

Kod mene danas malo roskaste krvi na papiru, 5 dana pred M...a vec sam nekoliko dana toliko uspavana da nije normalno, oci mi se sklapaju vec u pola 9 navečer, a budim se oko 7 ujutro, i jednostavno ne mogu izdržati nego pravac krevet..ali vjerojatno i vrijeme utjece na mene, ne želim se nadati prije reda..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

OhSoBoho
    01. Lipanj 2016. 11:50

darliv, držim fige na najjače :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.