Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    31. Svibanj 2016. 11:22

malo-sunce, 8. samo sto nije :)) Joj to cekanje. Nadam se da si okupirana necim drugim pa da dani brze idu. 
    Moja M prosla, trajala je 7 dana, 8. dan ujutro obilno smeckarila I 
    popodne poceli bolovi dolje, sadsamo smeckarim ali sitno, jucer mi je jedino bilo malo svjeze krvi na papiru dok sam se brisala, s obzirom da je dosla 29 dana od zadnje nisam ni mislila da ce predugo trajat, sad ce ona pocet zezat, dugo sam bila na kontracepciji hehe :) 
    Ide, ide na bolje, biti ce tu rada, ali sad pratimo sto nam je rekla I puno su laganiji ispadi, sad namje pprimarno rijesiti tu autoagresiju, ovisnost o rutini I hranjenje, sutra smo opet na savjetovanju :))) 
    Kako si mi ti draga? 

Wannababy, muski su djeca cijeli zivot, koliko god godina imali :P Njih pucaju njihovi hormoni haha 

OhSoBoho, draga, sve sam ti rekla, drzi mi se I biti ce to sve u redu. 

Suncokretica, nadam se da ce klomifen izazvat ovulaciju I da ce poceti ici zdravlje u boljem smjeru. Vrijedi sve pokusati sto je u moci. Drzim fige :))
    Da, da, to je u sklopu Caritasa, pedijatrica nas je tamo uputila I na neurologiju kod psihologa. Tamara se zove,  s njom sam pricala telefonski I sad u ponedjeljak idemo na prvi pregled. L ce sad 14.6. napuniti 2 godine, primjetiIa je zena kod koje idemo na savjetovanje da u igri koristi ponavljajuce radnje, hoda na prsticima, ne stalno, ali radi to, jedno vrijeme je I na petama hodao I rekla nam je da cudno drzi dudu, drzi je naopako I donji dio usne prebaci preko nje. Rekla nam je da je dobra stvar ta sto uspostavlja kontakt ocima, u pocetku je se sramio I po skrivecki je gledao, ali kako mu je krenula puhat balone tako se on malo opustio I poceo smijati. Bio je super miran za razliku od inace, ali je na kraju kako mu je dosadilo biti tamo stao na vrata I jedno deset minuta ponavljao jednu te istu rijec dok mu nisu krenule suze. Htio je sto prije izaci.

14.06.2014. L ♥

Nemi
    31. Svibanj 2016. 11:26

Pozdrav svima, eto mene da se pridružim vašem forumu :) Već dugo čitam iz sjene pa napokon odlučih da je vrijeme da se upoznamo :) Dragi i ja smo već dugo zajedno, sad već i dvije godine u braku i počelo je planiranje :) Pošto sam ja paničarka (forumi nisu pomogli haha) i volim da je sve pic, obavila sam papa, ultrazvuk i ciljanje briseve u zadnjih par mj. Papa je bio super a na brisu su mi pronašli ureaplasmu manje od 10^3 za što sam dobila samo Geonistin. Doktorica mi je rekla da se u biti za tako malu količinu inače ništa ni ne daje, al eto dobih ja just in case nešto. Ne znam dal bih sad trebala ponoviti taj bris ili se mogu baciti na posao, pošto mozgam o tome već zadnjih pola godine svaki dan odgađanja mi se čini sve duži i duži. Inače vještica mi je uredna u minutu skoro, nikakvih problema i simptoma nemam. Eto, dost sam napisala, veselim se našem zajedničkom iščekivanju :)

LuKi5
    31. Svibanj 2016. 11:52

Nemi

Pozdrav svima, eto mene da se pridružim vašem forumu :) Već dugo čitam iz sjene pa napokon odlučih da je vrijeme da se upoznamo :) Dragi i ja smo već dugo zajedno, sad već i dvije godine u braku i počelo je planiranje :) Pošto sam ja paničarka (forumi nisu pomogli haha) i volim da je sve pic, obavila sam papa, ultrazvuk i ciljanje briseve u zadnjih par mj. Papa je bio super a na brisu su mi pronašli ureaplasmu manje od 10^3 za što sam dobila samo Geonistin. Doktorica mi je rekla da se u biti za tako malu količinu inače ništa ni ne daje, al eto dobih ja just in case nešto. Ne znam dal bih sad trebala ponoviti taj bris ili se mogu baciti na posao, pošto mozgam o tome već zadnjih pola godine svaki dan odgađanja mi se čini sve duži i duži. Inače vještica mi je uredna u minutu skoro, nikakvih problema i simptoma nemam. Eto, dost sam napisala, veselim se našem zajedničkom iščekivanju :)

Dobrodosla! Moj bi ta savjet bio da ponovis briseve za svaki slucaj, ureaplasma je takva da se cesto zna vracati, a moze kociti samo zacece I u trudnoci dovesti do spontanog, posto je bila u relativnobmaloj kolicini vjerujem da su je vaginalete iskorijenile, ali ipak da budes nacisto ponovi. Je li ti muz radio kakve pretrage? 

Divo, dobrodosla, zao mi je zbog toga sto si prosla, zelim ti svu srecu na drugom ivf-u I da trudnoca prode uredno.

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    31. Svibanj 2016. 14:26

Luki5 da 8.6. je uskoro, ali meni je muka jer 13.06. imam stručni pa ne znam dal da iščekujem taj 8. ili ne. Ako ništa onda mi je taj stručni bar malo misli skrenuo s razmišljanja o trudnoći  a inače sam dobro, moram to priznati. U petak je vadjenje TSH. Nisam baš razdražljiva kako znam biti, ne vičem na dragog kao inače, mislim da i on uživa u ovom stanju mirovanja mojih hormona, hahahaha. Samo da se ovaj period nastavi 
    Ti nas i dalje izvještavaj kako napreduje s L-om 
    Nove članice dobrodošle! Želim vam sreću kao i nama starim veterankama na ovoj temi da se maknemo na forum trudnoće čim prije 

LuKi5
    31. Svibanj 2016. 21:47

malo-sunce

Luki5 da 8.6. je uskoro, ali meni je muka jer 13.06. imam stručni pa ne znam dal da iščekujem taj 8. ili ne. Ako ništa onda mi je taj stručni bar malo misli skrenuo s razmišljanja o trudnoći  a inače sam dobro, moram to priznati. U petak je vadjenje TSH. Nisam baš razdražljiva kako znam biti, ne vičem na dragog kao inače, mislim da i on uživa u ovom stanju mirovanja mojih hormona, hahahaha. Samo da se ovaj period nastavi 
    Ti nas i dalje izvještavaj kako napreduje s L-om 
    Nove članice dobrodošle! Želim vam sreću kao i nama starim veterankama na ovoj temi da se maknemo na forum trudnoće čim prije 

Hahahaha Mislim da bi mm sad puko od smijeha, da procita ovo za ludovanje hormona. Znala sam mu tako dizat tlak dok bi bila "luda" od hormona I sebi sam isla na zivce  Drago mi je da si dobro I da se stitnjaca primirila, zelim da ti sve prode u najboljem redu I tko zna, mozda bude duplo veselje :)) Javi kakav  je nalaz,drzim fige da bude savrsen. 
    L I ja ujutro idemo sami na savjetovanje jer je mm dobio posao, javim kako je proslo. Osjecamo napredak sto se tice nekih stvari, znam da ce trebat dosta vremena za vecinu stvari i truda ali sam se iznenadila koliko to maleno bice brzo upija,danas mi je sam donosio bocu s vodom kada bi se napio, bez Iijedne rijeci, stao bi pred mene I rukica s bocom u zrak da je uzmem, nije bilo glupiranja I spricanja, proljevanja, u 1 dan veliki pomak. Ima tu jos puuno toga za napraviti, ali je I ovo ogroman uspjeh. Drago mi je sto nas je pedijatrica uputila u centar, jer bi ovako samo usli u kolotecinu frustracije jer kod takvog djeteta niti jedna klasicna metoda ne pali, a batinama ni u ludilu ne bi odgajala dijete. 
    Dobila sam pravu mudricu od bebe hehe :)) Jucer smo ga osisali da se vise ne znoji toliko, ne voli nista na glavi, vratu, nema sanse kapu mu stavit, bavarin, bilo je placa I vriske, pola grada ga je culo, ali si je odmah poceo proucavati kosicu na ogledalu kad je bilo gotovo, frizerki nije dao da mu sa cetkom makne dlake, pa sam mu ih ja micala I bio je miran. 
    Mali Monk :)) 

Nemi, kad ste tek u pocetku onda lijepo laganini, pa ako dulje vrijeme ne dolazi do plusica onda pretrage, ovako mozete uzivati jedno u drugom u potpunosti, bez straha I nadam se da necete morati dugo cekati za taj plus :)

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    31. Svibanj 2016. 21:33

Pozz novim curama zenama...dobro dosle i jos brze prosle dalje na forume trudnoce ;)) naravno da se i nas sjetite ;)) 
    Isto tako pozz i vama koje ste duze s nama al se dugo niste javljale.. ja samo pozitivno navijam za pluseke jer se bas ne razumijem u to sve.. 
    Svakakvih razlika tu imamo ;)
    E da i sad ovak.. danas je 12 dc radila sam lh trakicu i dosta je tamna doduse ne jos da je isto kao i kontrolna ali je ujedno pocelo i ovulacijsko krvarenje e sad jel to znaci da je O nastupila ili??

LuKi5
    31. Svibanj 2016. 21:52

wannababysomuch

Pozz novim curama zenama…dobro dosle i jos brze prosle dalje na forume trudnoce ;)) naravno da se i nas sjetite ;)) 
    Isto tako pozz i vama koje ste duze s nama al se dugo niste javljale.. ja samo pozitivno navijam za pluseke jer se bas ne razumijem u to sve.. 
    Svakakvih razlika tu imamo ;)
    E da i sad ovak.. danas je 12 dc radila sam lh trakicu i dosta je tamna doduse ne jos da je isto kao i kontrolna ali je ujedno pocelo i ovulacijsko krvarenje e sad jel to znaci da je O nastupila ili??

Draga, kada ti obe crte budu istog intenziteta, onda znaci da je pik ulovljen I da bi ovulacija trebala nastupiti u roku cca 24-36 sati od pika, ovulacijsko krvarenje se javlja u vrijeme plodnih dana, vise kao nagovjestaj da stize. :)

14.06.2014. L ♥

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI