Nadamo se xanelle! Ja nisam pratila bazalnu al kazu da ako ostane visoka da je znak trudnoce, koliko se sjecam.
Mislim da spavanje i nespavanje mozda ima veze s time sto si uzbudjena. Tak sam ja kad sam saznala, probudila se drugi dan u 6 i nisam mogla zaspati jer sam samo o tome razmisljala hehehe.
Sretno ti i nadam se da je plus:)
MEOW clearblue pokaziva jedino kad je ovulacija,kako su napisali treba ulovit ta 2 dana…ne pokazuje kad su plodni dani…uzela sam po prvi put to i LH trakice…ali mislim da više neću jer je plivin kalendar odličan,i ovaj od elevita jer u njega se sve može upisat što se prati…ne usuđujem se preko neta naručivat Lh trakice jer se bojim roka trajanja,i ne znam u koga imat povjerenje.A u ljekarni je skupooo…
daj bože da bude beban više …..
ek
Aha kuzim. Uglavnom zelim ti plusic. Svima vama curke! A tebi Luki da se sve sto prije stabilizira i s tobom i s malim:)
Meow, a jesi me nasmijala s ovim cica ubica hahahaha Moje su ko muskatni orascici, oguljeni :P Takve bile I u trudnoci takve ostale nakon, cak se I smanjile..Kao curica u pubertetu sam Opijas ti muza hahaha Ja sam pivoljubac, kao I mm, pila bi je svaki dan, ali popijem samo jednu u toliko navecer za gust. Svake prijestupne
Hvala ti draga na lijepim zeljama, da da, mi cekamo zeleno svjetlo od doktora za drugo, muz ne moze docekat da imamo I kcer. Sanja vec da sam trudna haha
Wannababy, da, ima ih, nazalost, kojima djeca sluze samo radi doplatka I tih novcanih bonusa, I onda jadna djeca samo pate, uzas, od tih 1000 eura ti stigne za kupiti kolica I krevetic, a di je jos ostatak, pa kreme, pa pelene, hrana, robica ako se nema od koga posuditi, koju u tjedan dana u pocetku prerastu, pa cipelice koje svakih par mjeseci prerastu, a par kvalitetnih ispod 300 kn tesko je naci, ja ne kuzim te ljude nit se trudim, samo mi je zao jadne djece koju rade samo iz materijalne koristi I to ni vise ni manje nego 1000 eura...Evo kupujem odmah stan I auto s tim, ma koji stan, vilu na 3 kata Kako si mi ti inace? Prosla upala?
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji