Oprostite na duplom postu...net mi zastekao
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Citiranje mi ne radi hehe... to i moja mama govori za djecu... a to si u pravu..sad imam mozda drukcije razmisljanje a dok rodim mozda cu djete pod staklenim zvonom drzati... m bi trebala odnosno ne bi.. 16.6 .. uh dosta je to razlike.. meni se nekad cini i ovo previse
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Hey curke!
Moja M ne treba doći 8.06. treba se malo strpiti do tada
Luki5 baš mi je drago da već ima napretka s L-om. Tako to ide, mic po mic, samo daj Bože strpljenja. Kako si ti? Jel menga konačno završila ili još neumorno curi?
Btw. kod mene i mog muža razlika je 1ipo godina. Ali mislim da godine ne trebaju ništa značiti, bitna je ljubav i da se dvoje ljudi slaže.
Hahaha Luki ja isto nekad mužu kažem da mi ne treba dijete kad njega imam, koliko nekad zna biti blesav
Wannababy držim fige da ti ne dođe M tada
hej žene,
pozdrav svima :)
tu sam svaki dan, sve čitam samo niš konkretno nisam imala napisati dok nisam završila s pretragama...
nadam se da ste mi sve ok i da će ovo ljeto bit plodnije od proljeća
kod mene situacija čudna neka...u srpnju ću na operaciju ciste na lijevom jajniku pa će usput obavit i prohodnost jajovoda...a nakon toga ivf...još sam malo šokirana tom viješću ali valjda ću se kroz koji dan pomiriti s tim :)
inače, svi nalazi su nam ok, i hormoni i markeri...mm će kroz koji tjedan ponovit spremiogram da vidimo ima li efekta što se već skoro tri mjeseca luđački krca vitaminima :)
nekako Boga molim da nekim čudom ovaj mjesec začmemo pa da me/nas poštedi operaciije i umjetne...
Drage moje..nadajmo se da ce nam ljeto bit plodnije..hvala malo sunce..i ja se nadam.. iako sam radila trakicu danas i 11dc i svijetlija mi se cini nego 9dc pa me malo pogubila..Luki tak je i moj..moja velika beba :P
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji