Ja imam 37, a muz bude 35 u 10. mj. On se isto ponekad ponasa ko malo dijete.
url=http://lilypie.com]
Pozdrav svima. Evo javljam se i ja nekon nekog vremena. Joj baš mi je odgovarao ovaj produženi vikend, odmorili smo se i napokon se dragi i ja bavili jedno drugim. Iako trenutno ne mogu ostat trudna, puno mi to znači za psihički odmor od stresa i posla, jednostavno smo uživali jedno u drugom ... Od danas povratak u realnost, posao i obaveze čekaju...
Ja sam bila na drugom mišljenju kod privatnika. Predlaže da kod mene treba izazvati ovulaciju tabletama i da bi on meni dao klomifen ili trisequens. Endometrij mi je pretanak i kaže da je kod mene sve nešto nježno, ko da imam 15 godina . Vidjet ćemo za što će se odlučiti u Petrovoj, možda i ne dođemo do faze umjetne oplodnje pa upali i ovako sa tabletama, tko zna... Ne mogu dočekati taj termin, još 2 tjedna pa da vidim na čemu sam i što i kako dalje, baš me pere neka nervoza i strah od svega toga...
Kad već govorite o razlici u godinama, moj muž je pola godine stariji od mene, ja 27, on 28
wannababysomuch, držim fige da se zakači
ohsoboho, nemoj imat negativno razmišljanje o ivf, mi žene smo jake i možemo sve pretrpit, pogotovo ako nam omogući trudnoću. Nalazi su ti uredni pa vjerujem da je to jako veliki plus i da ćete uspjeti, možda čak i prirodno prije ivf
Luki5, čula sam za taj odjel rane intervencije, ako je to onaj u sklopu caritasa. Pošto sam ja logoped znam da provode programe rane intervencije jer sam jednom prilikom kontaktirala njihovu logopedicu, nadam se da ćete biti zadovoljni s procjenom i terapijom. Ako se ne varam, mislim da se logopedica zove Tamara Ciciliani? Koliko ti mali ima godina?
Najljepsi pozdrav svim dragim klokanicama, nikako da uhvatim vremena pisati... Cestitam novim trudnicama i neka nas bude sto vise ovoga ljeta.. Luki nadam se da ce vase terapije s L biti sto uspjesnije.. Kod nas nista novoga, u međuvremenu smo otvorili nocni bar pa mi trenutno organizam trpi poprilične šokove, no nadam se da ce doci bolja vremena i da cemo naci posao koji nam neće toliko utjecati na kvalitetu zivota...u iscekivanju sam M 6.6,simptoma nikakvih tako da nisam u euforiji kao inace (iako iskreno toliko sam isrpljena da ne stignem ni misliti na tijelo)... Meni je 28, a dragom 38...i funkcioniramo odlicno :-D
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav svima. Evo i ja se pridružujem, i ja želim još jednu bebu :-). Imam dva dečka, jedan je došao uz pomoć IVF-a. Planiramo još jedan IVF na jesen :-) (prirodno je nemoguće, pošto su mi uklonjeni jajovodi nakon dvije van materične trudnoće) . Meni je 35, dragi 39.
malo-sunce, 8. samo sto nije :)) Joj to cekanje. Nadam se da si okupirana necim drugim pa da dani brze idu.
Moja M prosla, trajala je 7 dana, 8. dan ujutro obilno smeckarila I
popodne poceli bolovi dolje, sadsamo smeckarim ali sitno, jucer mi je jedino bilo malo svjeze krvi na papiru dok sam se brisala, s obzirom da je dosla 29 dana od zadnje nisam ni mislila da ce predugo trajat, sad ce ona pocet zezat, dugo sam bila na kontracepciji hehe :)
Ide, ide na bolje, biti ce tu rada, ali sad pratimo sto nam je rekla I puno su laganiji ispadi, sad namje pprimarno rijesiti tu autoagresiju, ovisnost o rutini I hranjenje, sutra smo opet na savjetovanju :)))
Kako si mi ti draga?
Wannababy, muski su djeca cijeli zivot, koliko god godina imali :P Njih pucaju njihovi hormoni haha
OhSoBoho, draga, sve sam ti rekla, drzi mi se I biti ce to sve u redu.
Suncokretica, nadam se da ce klomifen izazvat ovulaciju I da ce poceti ici zdravlje u boljem smjeru. Vrijedi sve pokusati sto je u moci. Drzim fige :))
Da, da, to je u sklopu Caritasa, pedijatrica nas je tamo uputila I na neurologiju kod psihologa. Tamara se zove, s njom sam pricala telefonski I sad u ponedjeljak idemo na prvi pregled. L ce sad 14.6. napuniti 2 godine, primjetiIa je zena kod koje idemo na savjetovanje da u igri koristi ponavljajuce radnje, hoda na prsticima, ne stalno, ali radi to, jedno vrijeme je I na petama hodao I rekla nam je da cudno drzi dudu, drzi je naopako I donji dio usne prebaci preko nje. Rekla nam je da je dobra stvar ta sto uspostavlja kontakt ocima, u pocetku je se sramio I po skrivecki je gledao, ali kako mu je krenula puhat balone tako se on malo opustio I poceo smijati. Bio je super miran za razliku od inace, ali je na kraju kako mu je dosadilo biti tamo stao na vrata I jedno deset minuta ponavljao jednu te istu rijec dok mu nisu krenule suze. Htio je sto prije izaci.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav svima, eto mene da se pridružim vašem forumu :) Već dugo čitam iz sjene pa napokon odlučih da je vrijeme da se upoznamo :) Dragi i ja smo već dugo zajedno, sad već i dvije godine u braku i počelo je planiranje :) Pošto sam ja paničarka (forumi nisu pomogli haha) i volim da je sve pic, obavila sam papa, ultrazvuk i ciljanje briseve u zadnjih par mj. Papa je bio super a na brisu su mi pronašli ureaplasmu manje od 10^3 za što sam dobila samo Geonistin. Doktorica mi je rekla da se u biti za tako malu količinu inače ništa ni ne daje, al eto dobih ja just in case nešto. Ne znam dal bih sad trebala ponoviti taj bris ili se mogu baciti na posao, pošto mozgam o tome već zadnjih pola godine svaki dan odgađanja mi se čini sve duži i duži. Inače vještica mi je uredna u minutu skoro, nikakvih problema i simptoma nemam. Eto, dost sam napisala, veselim se našem zajedničkom iščekivanju :)
Luki5 da 8.6. je uskoro, ali meni je muka jer 13.06. imam stručni pa ne znam dal da iščekujem taj 8. ili ne. Ako ništa onda mi je taj stručni bar malo misli skrenuo s razmišljanja o trudnoći a inače sam dobro, moram to priznati. U petak je vadjenje TSH. Nisam baš razdražljiva kako znam biti, ne vičem na dragog kao inače, mislim da i on uživa u ovom stanju mirovanja mojih hormona, hahahaha. Samo da se ovaj period nastavi
Ti nas i dalje izvještavaj kako napreduje s L-om
Nove članice dobrodošle! Želim vam sreću kao i nama starim veterankama na ovoj temi da se maknemo na forum trudnoće čim prije
Sortiraj odgovore
Najstariji