Ovako prije 14 dana dečko je svršio u mene i to sam već pisala da se sad ne ponavljam uglavnom mjesečnicu sam dobila prekjučer (tjedan dana ranije od predviđenog iako to nije čudno kod mene),ali je čudno što mi je danas već gotova,prvi dan krvarila srednje, jučer slabo, do prije par sati jedva i sada ništa.. a cijeli dan mi nije dobro,vrti mi se,osjećam slabost i mučninu, imam test i piše da se može napraviti već između 10-14 dana,a mene trta skroz da pričekam još koji dan radije ili...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pričekaj još malo ili ti je sigurnije nazvat svog ginića i reći mu što je na stvari,on će ti najbolje reći što napraviti...
Ma stvar je u tome da sam se ja selila i odjavila i još nisam našla novog ginića želim da bude dobar,a ne ko ovaj kojeg sam do sad imala, ali izgleda da ću morati što prije pričekati ću još par dana da vidim..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Miki draga nemoj nam se žaostit, znam tesko je , najrade bi se zatvorila u sobu i plakala danima ( vjerujem) , ali nemoj gle mi ženske smo jake, sve mozemo.....Zato digni glavu gore, doce i taj dugo iscekivani plusic. Samo pozitvno pozitiva i pozitiva ...znas da smo tu uz tebe ;) <3
Pepita dragička moja za test je po meni rano, ali ako se nemozes iscekat , napravi ga u ned il pon....Ja se nadam da je to to da bude+ ;) <3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Dobro jutro curke, nadam se da ce gospodičnaM doći do kraja dana tako da što prije i ode pa da se sa dragim mogu posvetiti našoj mrvici
Ja to mogu, ja to hoću....
jutro je počelo živčano...zovem za nalaz sa higijenskog još uvijek imam bakteriju,menge nema s tim da trbuh i danas lagano boli,u 10 na pregled kod ginićke sve me strah kak će se dan nastavit...
A, joj! Još uvijek bakterija? Jel trošiš nešto za to? Nemoj misliti ružno, vidjet ćeš da će sve dobro završiti!
Jos uvijek bakterija ...joj joj Mare, ajd javi nam sto ce rec gin!
Samo nek je sve u redu
NmareN neka dode i onda fino bacaj se na muža
Renata kakvo stanje kod tebe?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
E točno to renata, i vrijeme joj je za godišnji nakon 15-ak god , Marincica jedva čekam, i još uvijek mi čudno naviknuti se na riječ muž,hahaha, simpaticno mi to za sada još zvuci
, ipak je prošlo samo 13 dana....
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji