A, joj! Još uvijek bakterija? Jel trošiš nešto za to? Nemoj misliti ružno, vidjet ćeš da će sve dobro završiti!
Jos uvijek bakterija ...joj joj Mare, ajd javi nam sto ce rec gin!
Samo nek je sve u redu
NmareN neka dode i onda fino bacaj se na muža
Renata kakvo stanje kod tebe?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
E točno to renata, i vrijeme joj je za godišnji nakon 15-ak god , Marincica jedva čekam, i još uvijek mi čudno naviknuti se na riječ muž,hahaha, simpaticno mi to za sada još zvuci
, ipak je prošlo samo 13 dana....

Ja to mogu, ja to hoću....
eto cure vratila se ja ,al pregleda nije bilo.. 5 min prije neg sam trebala ući ja procurim,gadura nad gadurama... al sam ipak ušla i obavile smo razgovor,naručena sam za 13 dana opet i krečemo s nekim pretragama vezanim za trudnoći a i mora vidjet nalaz u vezi ove bakterije pa će se i to riješavat ako je s njene strane...eto toliko o današnjem danu i da rekla mi je nakon 6 mj rada na bebi ako se ništ ne događa počinje se s pretragama,dok su meni svi pričali da je godinu dana normalno,pa tek onda na pretrage..uglavnom sam opet sretna da ćemo se nekud pokrenut
Nekako je lakše kad vidiš da se nešto radi.
Ja sam čak i prije 6 mjeseci započela s obradom jer sam ja to tražila.
Želim znati dal se borim protiv vjetrenjača ili naša bebica ima plan kada će nam doći :-D
eto cure vratila se ja ,al pregleda nije bilo.. 5 min prije neg sam trebala ući ja procurim,gadura nad gadurama…al sam ipak ušla i obavile smo razgovor,naručena sam za 13 dana opet i krečemo s nekim pretragama vezanim za trudnoći a i mora vidjet nalaz u vezi ove bakterije pa će se i to riješavat ako je s njene strane…eto toliko o današnjem danu i da rekla mi je nakon 6 mj rada na bebi ako se ništ ne događa počinje se s pretragama,dok su meni svi pričali da je godinu dana normalno,pa tek onda na pretrage..uglavnom sam opet sretna da ćemo se nekud pokrenut
Drzi se mare… zao mi je

Mare sve ti je to od doktora do doktora čini mi se. Meni je moj (jedan od najboljih specijalista humane reprodukcije) rekao da godinu dana pokušavamo (uz sve moje probleme i povijest bolesti), ako ništa ne bude, da se javim. Taman godina dana prošla . . .

I nisam mogla više čekati, napravila sam test jutros, danas je 11 dan nakon dotičnog odnosa, malo sam požurila s testom toga sam svjesna,bio je negativan, da li da ponavljam kroz par dana ili..? ubija me neizvjesnost, zato jer se osjećam čudno u svakom smislu
I nisam mogla više čekati, napravila sam test jutros, danas je 11 dan nakon dotičnog odnosa, malo sam požurila s testom toga sam svjesna,bio je negativan, da li da ponavljam kroz par dana ili..? ubija me neizvjesnost, zato jer se osjećam čudno u svakom smislu
Ponovi ga .. najbolje bi bilo na
dan ocekivane menge...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji