eto cure vratila se ja ,al pregleda nije bilo.. 5 min prije neg sam trebala ući ja procurim,gadura nad gadurama... al sam ipak ušla i obavile smo razgovor,naručena sam za 13 dana opet i krečemo s nekim pretragama vezanim za trudnoći a i mora vidjet nalaz u vezi ove bakterije pa će se i to riješavat ako je s njene strane...eto toliko o današnjem danu i da rekla mi je nakon 6 mj rada na bebi ako se ništ ne događa počinje se s pretragama,dok su meni svi pričali da je godinu dana normalno,pa tek onda na pretrage..uglavnom sam opet sretna da ćemo se nekud pokrenut
Mare sve ti je to od doktora do doktora čini mi se. Meni je moj (jedan od najboljih specijalista humane reprodukcije) rekao da godinu dana pokušavamo (uz sve moje probleme i povijest bolesti), ako ništa ne bude, da se javim. Taman godina dana prošla . . .
I nisam mogla više čekati, napravila sam test jutros, danas je 11 dan nakon dotičnog odnosa, malo sam požurila s testom toga sam svjesna,bio je negativan, da li da ponavljam kroz par dana ili..? ubija me neizvjesnost, zato jer se osjećam čudno u svakom smislu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
s tim da mi temp varira već 2-3 dana 36,8 do 37,3
🙏👸👸🙏❤️
Napravi ga na dan kad trebas dobit ili napravi dan prije .... A kak mislis cudno se osjecas, simptomi kakvi su osim kaj temp varira?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
stvar je u tome da sam ja "dobila" prije 5 dana i to ranije tjedan dana i bila je skroz oskudna osim prvi dan kad je bila koliko toliko normalna, a zadnja dva dana na papiru samo skroz roskasto ili smeđe i to jako malo, znači ovo traje već treći dan: od jutra me hvata slabost,mučnina s nagonom za povraćanjem ali ne povraćam s tim da eto jedva sam popila kakao koji inače obožavam,vruće mi je, sise su mi veće i teže,i jučer sam dvaput počela plakati iz čista mira, ma skroz je sve poludjelo.. i da tu i tamo me nešto me probode u donjem dijelu trbuha ali ne jako... čak me i od dečka mama pitala da li sam trudna..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji