Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    03. Listopad 2014. 14:00

eto cure vratila se ja ,al pregleda nije bilo.. 5 min prije neg sam trebala ući ja procurim,gadura nad gadurama... al sam ipak ušla i obavile smo razgovor,naručena sam za 13 dana opet i krečemo s nekim pretragama vezanim za trudnoći a i mora vidjet nalaz u vezi ove bakterije pa će se i to riješavat ako je s njene strane...eto toliko o današnjem danu i da rekla mi je nakon 6 mj rada na bebi ako se ništ ne događa počinje se s pretragama,dok su meni svi pričali da je godinu dana normalno,pa tek onda na pretrage..uglavnom sam opet sretna da ćemo se nekud pokrenut

Lela29
    03. Listopad 2014. 14:11

Mare sve ti je to od doktora do doktora čini mi se. Meni je moj (jedan od najboljih specijalista humane reprodukcije) rekao da godinu dana pokušavamo (uz sve moje probleme i povijest bolesti), ako ništa ne bude, da se javim. Taman godina dana prošla . . .

mare27
    03. Listopad 2014. 14:13

a vjerojatno da je,svaki doktor ima svoje...

Lela29
    03. Listopad 2014. 14:15

Drži se, žao mi je zbog bakterije i vještice

mare27
    04. Listopad 2014. 07:55

i koje pretrage ti je radila Mary ??

Pepita2109
    04. Listopad 2014. 09:58

I nisam mogla više čekati, napravila sam test jutros, danas je 11 dan nakon dotičnog odnosa, malo sam požurila s testom toga sam svjesna,bio je negativan, da li da ponavljam kroz par dana ili..? ubija me neizvjesnost, zato jer se osjećam čudno u svakom smislu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Listopad 2014. 09:58

s tim da mi temp varira već 2-3 dana 36,8 do 37,3

🙏👸👸🙏❤️

Marincica
    04. Listopad 2014. 11:35

Napravi ga na dan kad trebas dobit ili napravi dan prije .... A kak mislis cudno se osjecas, simptomi kakvi su osim kaj temp varira?

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Pepita2109
    04. Listopad 2014. 12:07

stvar je u tome da sam ja "dobila" prije 5 dana i to ranije tjedan dana i bila je skroz oskudna osim prvi dan kad je bila koliko toliko normalna, a zadnja dva dana na papiru samo skroz roskasto ili smeđe i to jako malo, znači ovo traje već treći dan: od jutra me hvata slabost,mučnina s nagonom za povraćanjem ali ne povraćam s tim da eto jedva sam popila kakao koji inače obožavam,vruće mi je, sise su mi veće i teže,i jučer sam dvaput počela plakati iz čista mira, ma skroz je sve poludjelo.. i da tu i tamo me nešto me probode u donjem dijelu trbuha ali ne jako... čak me i od dečka mama pitala da li sam trudna..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.