Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    29. Rujan 2014. 14:19

Zaboravi da si ga kupila, spremi ga negdje i iskljuci se iz toga jer kako kazes i samo mozes prerano napravit i ak pokaze - ne valja ..pricekaj do 10.10 , mozes i 9 pa vidi..nije to jos puno jos samo 10 dana ....Nemoj se opterecivat previse vjeruj mi izludit ces od toga...Ja nakon spontanog 2 godine pokusavam, vec sam poludila od toliko zivciranja, plakanja, da mi je dosta kad bude bude...
    Zato i tebi kazem kao i ostalim trudilicama nemojte se zivcirat, znam tesko je al pokusajte ne mislit…LJUBIM VAS SVE 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

ninalo
    29. Rujan 2014. 14:24

Jučer sam stajala u dm-u i držala u ruci kutiju s 2 testa po 30 kn. Na kraju sam ih vratila na policu i rekla da ću radije kupiti nešto drugo za te pare i pričekati do 8.10. Ubija ta neizvjesnost, strašno, ali ajde, preživjet ću. Sad me najviše kopka zbog toga što sam baš svako popodne toliko umorna, ne mogu stajati na nogama, baš moram odspavati. Nikad prije mi se to nije događalo. A to može biti simptom trudnoće, a možda bi trebala do doktora malo provjeriti krvnu sliku.... Trenutno bih baš zbog toga voljela što prije znati.

ninalo
    29. Rujan 2014. 14:27

Ma to sam si i ja jučer rekla, proći će tih par dana za čas. Neću se opterećivati. Voljela bih znati da li su ti umori zbog trudnoće ili zbog nečega drugoga, pa da odem doktoru, ali šta i da napravim ranije test? Pokaže minus i opet ne znam ništa - je li prerano ili stvarno nije trudnoća.. Bolje pričekati.

Igorovabebica
    29. Rujan 2014. 19:23

Drage moje, ne predajte se! Sigurno vam je već dosadno što vam stalno to ponavljaju, ali biti ćete uskoro debele. Što se tiče pitanja u vezi implantacije i toga da menstruacija kasni 14 dana... meni je menstruacija trebala doći 29. 3., radila test 25. 3., negativan. Tako da vam se može pokazati da je negativno, iako ste trudne. Ja sam radila dan prije očekivane vještice i dobila plus. Javljatjte se s novostima i puunooo sreće vam želim!

Lela29
    30. Rujan 2014. 08:27

Cure budite strpljive, dobro vam marincica govori, nema smisla prerano raditi test, da bude negativan opet ćete biti u iščekivanju i razmišljanju "možda je prerano" i opet ćete čekati i brojati dane kad bi mogao pokazat +. 

Ninalo ja sam isti taj test kupila ovaj mjesec, pa dobila stvari. Neka si ga ostavila, proganja bi te, stalno bi mislila na njega

Tonka33
    30. Rujan 2014. 09:10

nemojte se žuriti s pravljenjem testova, iz iskustva znam da je to besmisleno, trošenje novaca i što je gore i živaca...znam da nije lako dočekati termin vještice, ali pokušajte...meni se često znalo desiti i to da mi kasni par dana , napravim test i onda sutra dođe, to vam je kao ono kad čekaš autobus pa zapališ cigaretu da brže dođe ;) prvi put da očekujem svoju vješticu i želim da bude točna jer imam dogovoren postupak inseminacije nakon ovog ciklusa, radujem se novoj nadi i osjećam se bolje jer konačno nešto konkretnije poduzimamo po tom pitanju

mare27
    30. Rujan 2014. 10:19

tonka točno to,taman kad sam se odlučila napravit test i napravila ga ona je došla i opet uzalud bačen novac...

Pepita2109
    30. Rujan 2014. 10:26

Ma ja nisam radila test,baš zato jer je prerano, danas je 7 dan od odnosa,trebala dobiti tek za tjedan dana,a dobila danas,eh ti ciklusi. Inače bih ja to skužila da trebam dobiti jer dan prije pospremim cijelu kuću,ali ovaj put nula bodova pa me iznenadila ;) sretno svima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.