Danas je 5 dan nakon što je moj dragi slučajno svršio u mene, do mjesečnice je još nekih 10-ak dana, grudi me ne bole jako,a inače pred mjesečnicu toliko bole da ne mogu ni na trbuhu spavati,trbuh me boli kao da sam već dobila, i samo mi se spava.. znam da je još rano za simptome,ali čudno se osjećam skroz... da li je moguće osjetiti da se nešto događa ili umišljam od nervoze,naime ja i dečko ne planiramo još trudnoću slučajno nam se dogodilo,ali naravno ako je biti ćemo sretni.. :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure, ne dajte se obeshrabriti, jednom će biti i taj plus.
Ja sam test radila prije 2 dana i negativan je...još nisam dobila, tj. 14. dan mi kasni...sad mi kroz glavu prolazi: što ako se uhvatilo kasnije i ..... ali mislim da ništa od toga...:(
Pepita nisa bas sigurna da bi vec mogla osjetit nekaj, ali nijedna zena nije ista tako da moze bit i nemora bit. Psiha draga moja svasta radi , gle napravi test za tj dana pa vidi :) <3
Mama3x draga moja, kaj negatvan je ? Kvragu! A velis kasni ti jos, a nista probaj za dva, tri dana ponovo,ako opet bude neg odi gin pa ces znat na cemu si , ja se nadam da je test krivo pokazao :) <3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Marincica imaš pravo,pričekati ću još neko vrijeme, mislim rijetko kome uspije od prve pogotovo kada su ciklusi svakakvi samo ne redovni.. iako i moja mama je šta se tiče ciklusa kao i ja,a ima nas osmero hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure imam problem i molim vas za savjet. Mengu sam imala 13.09., a odnose nakon toga 21., 23. i 28.
27. u noci sam osjetila par puta da me propiknulo u desnom jajniku i ujutro na wc-u sam primjetila krv skroz svjetlu, roskastu ali malo. To je potrajalo do 3 popodne kada je preslo u smedkasto i stalo. Drugo jutro, 28. (jucer) ujutro opet ista prica. Opet malo krvi i do popodne je nestalo. Danas ujutro nije bilo niceg. Znam da to nije bila menga jer traje najmanje 5 dana, bolna je jako i obilna. Bolove nisam imala nikakve osim sto sam osjetila jucer neki pritisak u trbuhu i znalo me je u desnom jajniku propiknut opet.
Dal je moguce da mi je ovulacija bila ranije pa da je to bilo implantacija?Nikada mi se to do sada nije dogodilo.
Malo sam se raspisala ali molim vas za savjet

url=https://lilypie.com]
Pepita eto vidis, ko zna uvijek kad nesto ne p'laniras to ti se bas desi , tako da moguce je svasta
Neo, gle lako je moguce da je implantacija, po ovome svemu sta kazes moglo bi biti, ali moze biti i nesto drugo....Mislim ja se nadam da je to to , da ste uspjeli, naravno fige su tu ....Iduci tj napravi test, ako ne i prije Meni ti je slicno tako bilo lani, pomisla da sam trudna i na kraju veli meni gin : "je Marina to ti je normalno" i dao mi tablete.
Pepita eto vidis, ko zna uvijek kad nesto ne p'laniras to ti se bas desi , tako da moguce je svastaNeo, gle lako je moguce da je implantacija, po ovome svemu sta kazes moglo bi biti, ali moze biti i nesto drugo….Mislim ja se nadam da je to to , da ste uspjeli, naravno fige su tu
….Iduci tj napravi test, ako ne i prije Meni ti je slicno tako bilo lani, pomisla da sam trudna i na kraju veli meni gin : "je Marina to ti je normalno" i dao mi tablete.
A i ja se nadam da smo uspjeli, a opet nebi se htjela razocarat. Kupila sam danas test, pise na njemu da je osjetljiv od 25. Neznam kada da ga napravim jer bi trebala dobit tek 11.10., a dotada mi je predugo za cekati. A opet ako ga napravim prerano nece bit dobro.
Nikako ne valja ..... ubija me ova neizvjesnost

url=https://lilypie.com]
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draga Marincica, više mi je svejedno, dobila ili bila trudna, samo da mi je znati na čemu sam :( Ova 2 tjedna su mi bila kao 2 godine...a još čekam....
Draga Marincica, više mi je svejedno, dobila ili bila trudna, samo da mi je znati na čemu sam :( Ova 2 tjedna su mi bila kao 2 godine…a još čekam….
Oooo vjerujem ti , vjerujem ni moje nema...zadnja bila 1.7 a veli gin zbog upale je ni nebum dobila pa mi dal antibiotike i kad zavrsim s njima ako ne dode onda ga moram zvat da mi da za mjesecnicu tablete.... Vjerujem ti tako mi je i samoj bilo....Kaj da ti velim, da ti kazem opusti se obje znamo da neces jer jednostavno se nemremo opustit ...Pusa i polagano
Pepita Sretno..nadam se da je to to
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji