Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama3x
    28. Rujan 2014. 18:24

Cure, ne dajte se obeshrabriti, jednom će biti i taj plus. 
    Ja sam test radila prije 2 dana i negativan je...još nisam dobila, tj. 14. dan mi kasni...sad mi kroz glavu prolazi: što ako se uhvatilo kasnije i ..... ali mislim da ništa od toga...:(

Marincica
    28. Rujan 2014. 18:45

Pepita nisa bas sigurna da bi vec mogla osjetit nekaj, ali nijedna zena nije ista tako da moze bit i nemora bit. Psiha draga moja svasta radi , gle napravi test za tj dana pa vidi :) <3

Mama3x draga moja, kaj negatvan je ? Kvragu!  A velis kasni ti jos, a nista probaj za dva, tri dana ponovo,ako opet bude neg odi gin pa ces znat na cemu si , ja se nadam da je test krivo pokazao :) <3

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Pepita2109
    28. Rujan 2014. 21:46

Marincica imaš pravo,pričekati ću još neko vrijeme, mislim rijetko kome uspije od prve pogotovo kada su ciklusi svakakvi samo ne redovni.. iako i moja mama je šta se tiče ciklusa kao i ja,a ima nas osmero hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

neo
    29. Rujan 2014. 08:52

Cure imam problem i molim vas za savjet. Mengu sam imala 13.09., a odnose nakon toga 21., 23. i 28.
    27. u noci sam osjetila par puta da me propiknulo u desnom jajniku i ujutro na wc-u sam primjetila krv skroz svjetlu, roskastu ali malo. To je potrajalo do 3 popodne kada je preslo u smedkasto i stalo. Drugo jutro, 28. (jucer) ujutro opet ista prica. Opet malo krvi i do popodne je nestalo. Danas ujutro nije bilo niceg. Znam da to nije bila menga jer traje najmanje 5 dana, bolna je jako i obilna. Bolove nisam imala nikakve osim sto sam osjetila jucer neki pritisak u trbuhu i znalo me je u desnom jajniku propiknut opet.

Dal je moguce da mi je ovulacija bila ranije pa da je to bilo implantacija?Nikada mi se to do sada nije dogodilo.
    Malo sam se raspisala ali molim vas za savjet

url=https://lilypie.com]

Marincica
    29. Rujan 2014. 10:09

Pepita eto vidis, ko zna uvijek kad nesto ne p'laniras to ti se bas desi , tako da moguce je svasta 

Neo, gle lako je moguce da je implantacija, po ovome svemu sta kazes moglo bi biti, ali moze biti i nesto drugo....Mislim ja se nadam da je to to , da ste uspjeli, naravno fige su tu ....Iduci tj napravi test, ako ne i prije      Meni ti je slicno tako bilo lani, pomisla da sam trudna i na kraju veli meni gin : "je Marina to ti je normalno" i dao mi tablete.

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mama3x
    29. Rujan 2014. 10:31

Draga Marincica, više mi je svejedno, dobila ili bila trudna, samo da mi je znati na čemu sam :( Ova 2 tjedna su mi bila kao 2 godine...a još čekam....

Pepita2109
    29. Rujan 2014. 12:33

mama3x Tako je i meni, bila ili ne svejedno je samo da što prije saznam iako sam samu sebe počela uvjeravati da nisam, vidjeti ćemo sve :) svima držim figice da ostvarite svoje želje pusa

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Rujan 2014. 13:34

Marincica hvala draga <3 :) obavjestiti ću vas u svakom slučaju :)

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.