Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Listopad 2014. 12:10

inače mi traje 5-6 dana jaka je i bolna i to svaka

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    04. Listopad 2014. 12:22

mare27 baš mi je žao da nisi mogla obaviti pregled,ali evo barem češ uskoro raditi sve pretrage koje ce ti sigurna sam pomoći da što prije dobiješ bebicu. Pepita21 napravi još jedan test ili možda najbolje otiđi svom ginekologu pa ceš tada najtočnije znati. Curke moje nećete vjerovati ali moja draga gospodičnaM kasni baš sada kad smo dragi i ja odlučili poraditi na bebi, pa nemogu vjerovati,još nismo ni počeli a vec je ciklus poludio, jao jao, samo neka mi dođe što prije da možemo poraditi na svom .
    Ugodan vikend svima ....

Ja to mogu, ja to hoću....

Marincica
    04. Listopad 2014. 12:38

Heheh NMareN to ti je psiha onda kad oces dobit mjesecnicu, ona kao da se iigra s nama i nece doc ko za inat  
    Pepita napravi test ponovo za par dana, a rekla si kao da ti je dosla ranije, e sad ti napravi test onda na dan kad si trebala dobit..Rekla si da nemas jos gin (mislim da jesi nisam sigurna)....fino u pon telefon u ruke i trazi bilo koji da te pregleda il da ti kaze savjet, a poslije lako ga mozes promjenit  Pusa

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

lilianaa
    04. Listopad 2014. 14:06

Pepita21 da, slazem se s ostalima, ponovi test, moglo bi biti implantacijsko krvarenje, drzim fige ;)

Marincica
    04. Listopad 2014. 17:34

Pepita draga nema na cemu zato smo tu 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.