s tim da mi temp varira već 2-3 dana 36,8 do 37,3
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Napravi ga na dan kad trebas dobit ili napravi dan prije .... A kak mislis cudno se osjecas, simptomi kakvi su osim kaj temp varira?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
stvar je u tome da sam ja "dobila" prije 5 dana i to ranije tjedan dana i bila je skroz oskudna osim prvi dan kad je bila koliko toliko normalna, a zadnja dva dana na papiru samo skroz roskasto ili smeđe i to jako malo, znači ovo traje već treći dan: od jutra me hvata slabost,mučnina s nagonom za povraćanjem ali ne povraćam s tim da eto jedva sam popila kakao koji inače obožavam,vruće mi je, sise su mi veće i teže,i jučer sam dvaput počela plakati iz čista mira, ma skroz je sve poludjelo.. i da tu i tamo me nešto me probode u donjem dijelu trbuha ali ne jako... čak me i od dečka mama pitala da li sam trudna..
znači dobila sam i isti dan mi je već počela slabiti, drugi dan jedva i sljedeća dva dana samo na papiru jedva jedvice rozkasto, danas više ništa
🙏👸👸🙏❤️
🙏👸👸🙏❤️
inače mi traje 5-6 dana jaka je i bolna i to svaka
🙏👸👸🙏❤️
mare27 baš mi je žao da nisi mogla obaviti pregled,ali evo barem češ uskoro raditi sve pretrage koje ce ti sigurna sam pomoći da što prije dobiješ bebicu. Pepita21 napravi još jedan test ili možda najbolje otiđi svom ginekologu pa ceš tada najtočnije znati. Curke moje nećete vjerovati ali moja draga gospodičnaM kasni baš sada kad smo dragi i ja odlučili poraditi na bebi, pa nemogu vjerovati,još nismo ni počeli a vec je ciklus poludio, jao jao, samo neka mi dođe što prije da možemo poraditi na svom .
Ugodan vikend svima ....

Ja to mogu, ja to hoću....
Heheh NMareN to ti je psiha onda kad oces dobit mjesecnicu, ona kao da se iigra s nama i nece doc ko za inat
Pepita napravi test ponovo za par dana, a rekla si kao da ti je dosla ranije, e sad ti napravi test onda na dan kad si trebala dobit..Rekla si da nemas jos gin (mislim da jesi nisam sigurna)....fino u pon telefon u ruke i trazi bilo koji da te pregleda il da ti kaze savjet, a poslije lako ga mozes promjenit Pusa
Heheh NMareN to ti je psiha onda kad oces dobit mjesecnicu, ona kao da se iigra s nama i nece doc ko za inatPepita napravi test ponovo za par dana, a rekla si kao da ti je dosla ranije, e sad ti napravi test onda na dan kad si trebala dobit..Rekla si da nemas jos gin (mislim da jesi nisam sigurna)….fino u pon telefon u ruke i trazi bilo koji da te pregleda il da ti kaze savjet, a poslije lako ga mozes promjenit
Pusa
U redu tako ću napraviti,hvala puno
🙏👸👸🙏❤️
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji