Bok svima, Pratim vas već duže vrijeme i na ovoj temi pročitala svih 164str.
Nakon gotovo 10g veze, 2g zaruka i 10-ak dana braka , suprug i ja odlučili smo da želimo bebu (želimo je vec jako dugo ali zbog inih razloga nismo se nikako mogli odlučiti-stambeno pitanje,pa faks,pa posao,pa na kraju i vjenčanica
....). Uskoro bi trebala doci vještica i nakon toga krecemo u osvajanje svijeta. Iskreno malo sam obeshrabrena kad sam vidjela koliko nekim curkama treba i nikako ali se iskreno nadam da cemo sve mi uskoro imati velike i toliko željene plusiće +++++++++++++.
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN dobrodosla :) ja sam evo cetvrti mjesec u pokusaju zatrudnjivanja ali nedam se, ne odustajem. tko zna, mozda se tebi primi od prve, to bi bila uistinu velika sreca. nadam se da cemo svi mi imati plusice uskoro :)
NMareN dobro dosla draga... Nemoj nam se obeshrabrit, nismo mi žene sve iste, kako kaze i sama lidija87 možda ti se od prve primi, naravno mi smo uvijek tu i drzimo fige da vam uspije
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
NMareN dobrodošla! Uz našu podršku a i uz svog supruga sigurno ćeš dočekati veliki plusić!
Trudilicama želim također da im ovaj mjesec bude dobitni!
Drage moje.
Imam jedno glupo pitanje, ja se doista ne razumijem u to,pa trebam vašu pomoć.
Naime, jutros sam išla vaditi krvnu sliku i urin (rutinski što moram svaki mjesec po 2 puta), nalaz je pokazao da su neke stavke podivljale (te stavke su uvijek bile u redu), pa mene zanima ako sam trudna kojim slučajem da li koja od vas zna što to upućuje tj koja stavka to pokaže i da li se to uopće može vidjeti na toj krvnoj slici što sam ja radila (napisala bih vam o čemu se točno radi, no evo putujem sa posla,a decko mi je danas podigao nalaz, a kod doktorice tek mogu u ponedjeljak).
Unaprijed hvala na odgovoru.
Čitam vas, laku noć :)
Što me ne ubije, to me ojača...
Hej hej
Evo dragi i ja pokušavamo već 6 mjeseci i zasad :-(
Svaki mjesec kada stigne vještica suze.....
Ali nadamo se da ćemo svi ovdje brzo ugledati +
Nek nam je sa srećom :-D
Ally1985 ja koliko znam da iz klasicne krvne slike ne, ne moze se vidjet- Provjerom prisutnosti beta hCG-a u krvi (sto se radi ciljano) to da....ali nisam sigurna 100%... Sretno draga
Mary dobrodosla nam!! ..Razumijem te u potpunosti, ali nemoj se živcirat, bude, bez brige... bude doso taj plus prije il kasnije
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Mary sretno i tebi i nama svima hehheh ima nas čekalica ja sam na iglama,danas 30 dan ciklusa i nema je a sutra imam zakazano kod ginića i sad molim boga da ak već misli doć pričeka još sutra da ja mogu obavit pregled i da se vidi šta ćemo i kak ćemo dalje,jer evo 8 mj pokušavanja je iza nas
Sortiraj odgovore
Najstariji