Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka33
    30. Rujan 2014. 09:10

nemojte se žuriti s pravljenjem testova, iz iskustva znam da je to besmisleno, trošenje novaca i što je gore i živaca...znam da nije lako dočekati termin vještice, ali pokušajte...meni se često znalo desiti i to da mi kasni par dana , napravim test i onda sutra dođe, to vam je kao ono kad čekaš autobus pa zapališ cigaretu da brže dođe ;) prvi put da očekujem svoju vješticu i želim da bude točna jer imam dogovoren postupak inseminacije nakon ovog ciklusa, radujem se novoj nadi i osjećam se bolje jer konačno nešto konkretnije poduzimamo po tom pitanju

mare27
    30. Rujan 2014. 10:19

tonka točno to,taman kad sam se odlučila napravit test i napravila ga ona je došla i opet uzalud bačen novac...

Pepita2109
    30. Rujan 2014. 10:26

Ma ja nisam radila test,baš zato jer je prerano, danas je 7 dan od odnosa,trebala dobiti tek za tjedan dana,a dobila danas,eh ti ciklusi. Inače bih ja to skužila da trebam dobiti jer dan prije pospremim cijelu kuću,ali ovaj put nula bodova pa me iznenadila ;) sretno svima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    01. Listopad 2014. 17:39

Bok svima, Pratim vas već duže vrijeme i na ovoj temi pročitala svih 164str.
    Nakon gotovo 10g veze, 2g zaruka i 10-ak dana braka , suprug i ja odlučili smo da želimo bebu (želimo je vec jako dugo ali zbog inih razloga nismo se nikako mogli odlučiti-stambeno pitanje,pa faks,pa posao,pa na kraju i vjenčanica ....). Uskoro bi trebala doci vještica i nakon toga krecemo u osvajanje svijeta. Iskreno malo sam obeshrabrena kad sam vidjela koliko nekim curkama treba i nikako ali se iskreno nadam da cemo sve mi uskoro imati velike i toliko željene plusiće +++++++++++++.

Ja to mogu, ja to hoću....

lilianaa
    01. Listopad 2014. 18:34

NMareN dobrodosla :) ja sam evo cetvrti mjesec u pokusaju zatrudnjivanja ali nedam se, ne odustajem. tko zna, mozda se tebi primi od prve, to bi bila uistinu velika sreca. nadam se da cemo svi mi imati plusice uskoro :)

Marincica
    01. Listopad 2014. 18:46

NMareN dobro dosla draga... Nemoj nam se obeshrabrit, nismo mi žene sve iste, kako kaze i sama lidija87 možda ti se od prve primi, naravno mi smo uvijek tu i drzimo fige da vam uspije 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

renata6
    01. Listopad 2014. 20:27

NMareN dobrodošla! Uz našu podršku a i uz svog supruga sigurno ćeš dočekati veliki plusić!
    Trudilicama želim također da im ovaj mjesec bude dobitni!

ally1985
    01. Listopad 2014. 22:09

Drage moje.
    Imam jedno glupo pitanje, ja se doista ne razumijem u to,pa trebam vašu pomoć.
    Naime, jutros sam išla vaditi krvnu sliku i urin (rutinski što moram svaki mjesec po 2 puta), nalaz je pokazao da su neke stavke podivljale (te stavke su uvijek bile u redu), pa mene zanima ako sam trudna kojim slučajem da li koja od vas zna što to upućuje tj koja stavka to pokaže i da li se to uopće može vidjeti na toj krvnoj slici što sam ja radila (napisala bih vam o čemu se točno radi, no evo putujem sa posla,a decko mi je danas podigao nalaz, a kod doktorice tek mogu u ponedjeljak). 
    Unaprijed hvala na odgovoru.
    Čitam vas, laku noć :)

Što me ne ubije, to me ojača...

• Mary17
    01. Listopad 2014. 22:16

Hej hej
    Evo dragi i ja pokušavamo već 6 mjeseci i zasad :-(
    Svaki mjesec kada stigne vještica suze.....
    Ali nadamo se da ćemo svi ovdje brzo ugledati +
    Nek nam je sa srećom :-D

Marincica
    02. Listopad 2014. 09:59

Ally1985 ja koliko znam da iz klasicne krvne slike ne, ne moze se vidjet- Provjerom prisutnosti beta hCG-a u krvi (sto se radi ciljano) to da....ali nisam sigurna 100%... Sretno draga 

Mary dobrodosla nam!! ..Razumijem te u potpunosti, ali nemoj se živcirat, bude, bez brige... bude doso taj plus prije il kasnije  

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI