Zao mi je ninalo :( ja ju isto svaki cas ocekujem... danas mi je 27.dan ciklusa, ali u zadnje vrijeme mi dolazi od 32.-36.dana. nemam nikakvih simptoma koje bih mogla povezati s trudnocom tako da mislim da i ovaj 4.mjesec pokusavanja bacam u vjetar nekad mi se cini da mi jednostavno nije suden taj plusic na testu ili ta druga crtica... ne znam, uvijek se osjecam depresivno pred kraj ciklusa kad se sjetim sto me ceka... pozdrav svim trudilicama
Lidija, još ima šanse da ne dođe! 4 mj se možda čini kao cijela vječnost, ali nije to tako strašno, ne smiješ biti depresivna. Nemoj na to gledati kao 4 mj bačena u vjetar, to su 4 mj vaše ljubavi! Ja vjerujem da će doći vrijeme i za vaš +. Ne vjerujem ja u ono nije suđeno, kod mene vrijedi ona ako postoji volja, nađe se i način!
Dan ranije. Baš me iznenadila, tako da sam skroz iznenađena i izgubljena. Rekla sam da ako ovaj mj bude + to je to, ako bude - da odustajem. Imam savršenu curicu od 4 godine, neću se živcirati. Ali mislim da previše želimo još jedno dijete da bih odustala. Samo ne znam šta dalje. Jutros sam razgovarala s mm-om, možda je vrijeme da on napravi spermiogram.
Ninalo baš mi je zao ali ako zelite bebu nemojte odustati. lidija87 držim ti velike palceve, i kako je rekla ninalo ta 4mj su vaša ljubav,doci ce vam uz svu tu ljubav i toliko zeljeni plusic i bebica
Ja to mogu, ja to hoću....
Meni gospodicnaM prolazi pa se uskoro bacamo na posao za našu mrvicu
Ja to mogu, ja to hoću....
Iskreno, ja bih bila presretna da mi dođe vještica. Radila sam test na 50. dan ciklusa i negativan je, a vještica još nije stigla. Za deset dana će biti punih 2 mjeseca od zadnje. Kad bi sad stigla, barem bismo mogli raditi na bebi, a ovako se čekanje prolongira u nedogled i, naravno, pitam se što je sa mnom.
Zovem ginekologa čim prije da reguliramo malo ove njezine posjete.
Trudilice moje, držim vam fige da što prije ugledate toliko željene plusiće.
Mama3x, tako mi je i samoj evo 3 mj kasni, a uzrok je kao upala mokr kanala, popila antibiotike prosli tj i jos je nema, valjda bu dosla... Gin mi reko da ga zovnem u četvrtak da mi da tablete za mjesecnicu..
Drage moje ženske nemojte odustat, znam tesko je kad nakon truda i truda vidimo minusice,ali ja vjerujem da jednoga dana budemo uspjele... Evo mi 2 godine pokusavamo i ne ide, a zdravi smo, ali vjerujem vjerujem da bude....Glavu gore i u nove pobjede
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Ja izludim čekajući ovih 28 dana, a kamoli 3 mj... Samo strpljivo naprijed, dan po dan....
A jeste li ikada razmišljale o posvojenju ili udomljavanju (s obzirom da posvojenje ide malo teže)? Ja sam i to isprobala, završilo je katastrofalno
Sortiraj odgovore
Najstariji