Cure, evo mene opet sa nedoumicom....
Znaci zadnji puta sam dobila 13.09., 27.i 28. sam imala lagano krvarenje ( neznam dal se sjecate, pisala sam o tome da mi se to jos nije dogodilo) i evo danas ujutro je opet pocelo, na 22.dan ciklusa. Ali opet skroz malo. Dobit trebam tek 11.10., znaci za tjedan dana....i ajd ti sad budi pametan
Zbunjena sam totalno a za test je jos rano. Stvarno mi se to nikada nije dogadalo...Uvijek dobim na vrijeme i umirem prvi dan bolova, a danas mi je samo neki pritisak dole u trbuhu ali me ne boli...
Jel se kome nesto slicno dogadalo???
url=https://lilypie.com]
Draga Neo, vrtila sam unazad postove i vidim da si jako nestrpljiva i da si jako želiš bebicu. Nadam se da će ti to uspjeti što prije.
Ja sam prije par godina imala problema sa policističnim jajnicima i dešavalo mi se upravo ovo što se sad dešava tebi. Znači, lagano krvarenje u vrijeme kad bi trebala biti ovulacija, stanka od nekoliko dana pa opet da bi u vrijeme očekivane menge prokrvarila normalno no trajalo je kraće nego inače. Rečeno mi je da je to normalno kod takvih jajnika koji ne rade kako bi trebali. Iskreno se nadam da kod tebe to nije slučaj nego da se radi o implatacijskom.
Ostale curke, kako ste ? Ja sam bila na pregledu, dobila uputnicu za hormone tako da uskoro krečem s otkrivanjem problemčića zbog kojeg ne mogu do plusića.
Ja ću više izludit, već 3 dana umirem od bolova. Donjo dio kičme i trbuh. Baš kao menstrualni bolovi, imam osjećaj da ću svaki čas dobiti. Ili se raspuknuti. A trebala bih dobiti ili nedobiti tek u srijedu, inače mi je uvijek točna i nikada me ne boli.
Pitanje - što je s tom temp? Ja koma par dana, kako me sve boli, crkavam na kauču, mjerim temp stalno je oko 37, inače moja temp je oko 36,2.
Jutro curke, novi tjedan nove pobjede....
Neo držim palčeve da je sve u redu, ninalo srijeda je blizu pa pričekaj do tad i onda ceš vidjeti što dalje.
Drage moje,ja sam 4.navecer dobila gospodicnuM i sad jedva cekam rad na našoj mrvici
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN baš tako - novi tjedan, nove pobjede! Srijeda stiže za 2 dana, nadam se da će ovo biti dobar tjedan! Sretno vam bilo, samo hrabro i nadam se da će uskoro biti rezultati! Ja sam baš nekako optimistična ovaj tjedan, nadam se da će biti puno plusića!
Draga ninalo držim ti velike palceve, velike kao ... cim saznaš za +ic svakako nam javi
Ja to mogu, ja to hoću....
Tako je draga ninalo -u nove pobjede kako kazes..Svim trudilicima želim da što prije ugledate plusić...
Jagodice želim ti svu srecu ovog svijeta, javljaj nam kakvi budu nalazi, ja se nadam da je sve ok...
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
evo ja se izgleda riješila svoje M u tri dana,( iskreno se nadam,da neče opet krenuta) i odmah se primamo posla
Još dva dana, javim svakako što bude, nestrpljiva sam za poludit. Ja i muž već tumačimo svaki "simptom". Svaka sitnica bi mogla biti simptom trudnoće, a može biti i nešto drugo... Muče me ti menstrualni bolovi, traju već predugo da bi bili menstrualni, a sjećam se da sam ih imala i na početku prve trudnoće i nisam znala hoću li dobiti ili sam trudna. Sva sam napuhnuta, stalno žderem, baš trpam hranu u sebe, a uopće ne osjćam okus. Sva sam se i isprištavila, kao u svakom pms-u. grrrr...
Vi koje pratite temperaturu, kad je temp povišena? U vrijeme ovulacije, jel' da? A poslije? Jel bude povišena u pms-u? Ili i to može biti simptom trudnoće?
Sortiraj odgovore
Najstariji