curke baš mi je žao ta gadura ne popušta... ja trebam dobit za nekih 5 dana ,sad sam flegma al znam sebe ,kad dođe opet ću se na tren slomiti..ali isto tako ću je odbolovati i u nove pobijede
Lela, Jagodice žao mi je kaj ta gadura vam neda mira ..Neznam kaj da vam kazem, al nemojte se predat
Mare ko zna mozd nebudes ni dobila
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Hvala cure, marincice tvoj potpis je bas nekako prigodan u ovom trenutku
Mare drzim fige da te vještica zaobiđe, svim trudilicama želim isto!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Danas je 5 dan nakon što je moj dragi slučajno svršio u mene, do mjesečnice je još nekih 10-ak dana, grudi me ne bole jako,a inače pred mjesečnicu toliko bole da ne mogu ni na trbuhu spavati,trbuh me boli kao da sam već dobila, i samo mi se spava.. znam da je još rano za simptome,ali čudno se osjećam skroz... da li je moguće osjetiti da se nešto događa ili umišljam od nervoze,naime ja i dečko ne planiramo još trudnoću slučajno nam se dogodilo,ali naravno ako je biti ćemo sretni.. :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji