Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    27. Rujan 2014. 09:12

curke baš mi je žao ta gadura ne popušta... ja trebam dobit za nekih 5 dana ,sad sam flegma al znam sebe ,kad dođe opet ću se na tren slomiti..ali isto tako ću je odbolovati i u nove pobijede

Marincica
    27. Rujan 2014. 09:51

Lela, Jagodice žao mi je kaj ta gadura vam neda mira ..Neznam kaj da vam kazem, al nemojte se predat
    Mare ko zna mozd nebudes ni dobila

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Lela29
    27. Rujan 2014. 10:02

Hvala cure, marincice tvoj potpis je bas nekako prigodan u ovom trenutku  
    Mare  drzim fige da te vještica zaobiđe, svim trudilicama želim isto!!

Marincica
    27. Rujan 2014. 12:00

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Melly29
    27. Rujan 2014. 18:14

Lela, Jagodice... zao mi je sto je fuj vjestica dosla

mare27
    28. Rujan 2014. 08:45

hehheh

Pepita2109
    28. Rujan 2014. 12:40

Danas je 5 dan nakon što je moj dragi slučajno svršio u mene, do mjesečnice je još nekih 10-ak dana, grudi me ne bole jako,a inače pred mjesečnicu toliko bole da ne mogu ni na trbuhu spavati,trbuh me boli kao da sam već dobila, i samo mi se spava.. znam da je još rano za simptome,ali čudno se osjećam skroz... da li je moguće osjetiti da se nešto događa ili umišljam od nervoze,naime ja i dečko ne planiramo još trudnoću slučajno nam se dogodilo,ali naravno ako je biti ćemo sretni.. :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.