E to se i ja pitam, piše na svakom testu da je pouzdan prvi dan izostanka m, moguće da će pokazati koji dan prije, ali možda i neće. ili će biti slabo vidljiva crta. Razina hormona svakim danom sve više raste, tako da je i test sve pouzdaniji svakim danom. Ovisi i kad ti je ovulacija... Ako si baš nestrpljiva, napravi test 2 dana ranije... Tako ću i ja. Ne znam koliko ima smisla ranije od toga raditi, samo ću bacati pare na testove....
Trebala bih dobiti mjesečnicu 05.10. al ne znam hoću li moć izdržati do tada.
Hm..nezz koliko ce ti znaciti da radis ranije.. i ja sam dva dana ranije pa bio minus.. na sam dan menge bio plus. Sve ovisi o razini hormona.. kao sto sam napisala radila sam ranije s clearblue digital koj i do 3 dana ranije moze pokazati plusa ali meni nije ni 2 dana ranije pokazao.. dala za njega 100 kn
jer nisam mogla docekati... a sa jeftinijim na dan kada je trebala doci dobila veliki plusic
Drage moje, od mog plusića ovaj mjesec ništa
Malo prije odem na wc i imam šta vidjeti. Koliko god sam se trudila ne razmišljati da mi je ovaj mjesec upalilo, toliko je nada u meni titrala tako da vam ne moram reći kako se sad osjećam.
Imala sam dogovoreni termin kod ginekologice za utorak tako da ću sad i to morati odgoditi a kako kod nje ide naručivanje, bit ću sretna uspijem li dobiti termin u narednih mjesec dana. ( ovaj termin sam dogovorila krajem 7.mj pa vam je jasno o čemu pričam )
Sad me još čeka razgovor s dragim mi mužićem, a da budem iskrena, trenutno nemam ni volje ni živaca odgovarati na 100 pitanja kako, zašto i šta sad dalje.
Drage moje trudilice, iskreno vam želim da ovaj ciklus imate više sreće od mene pa da se veselim barem vašim plusićima a ja ću ipak morati potražiti malo medicinske pomoći da dođem do svog.
Puse svima !
Jagodice žao mi je... Znam da zvuči otrcano kad kažem možda drugi mjesec bude više sreće, ali eto, nadam se...
Ane ja čekam 8.10..... To je duuuga 3 dana poslije 5.10. A moguće je da ti pokaže 2-3 dana prije dana m, a možda i ne pokaže... Kako piše na testu - 4 dana prije je 53% žena vidjelo plus, 3 dana prije 74%, 2 dana prije 84%, dan prije 87%.... Svakim danom ti je manja šansa da ćeš baciti pare na test... Zato ja i pitam da li ima nekih jeftinih refužo testova, svaki dan bi pišala!
Jagodice zao mí je što vam nije upalilo ovaj mjesec, ja sam isto jutros procurila, dan ranije
...a nakon dugo vremena imala sam spreman test za sutra. Kupila test umjesto uložaka i za*ebalo me
Sortiraj odgovore
Najstariji