Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninalo
    26. Rujan 2014. 10:36

E to se i ja pitam, piše na svakom testu da je pouzdan prvi dan izostanka m, moguće da će pokazati koji dan prije, ali možda i neće. ili će biti slabo vidljiva crta. Razina hormona svakim danom sve više raste, tako da je i test sve pouzdaniji svakim danom. Ovisi i kad ti je ovulacija... Ako si baš nestrpljiva, napravi test 2 dana ranije... Tako ću i ja. Ne znam koliko ima smisla ranije od toga raditi, samo ću bacati pare na testove....

ANE5
    26. Rujan 2014. 12:12

Trebala bih dobiti mjesečnicu 05.10. al ne znam hoću li moć izdržati do tada.

Melly29
    26. Rujan 2014. 12:20

Hm..nezz koliko ce ti znaciti da radis ranije..  i ja sam dva dana ranije pa bio minus.. na sam dan menge bio plus. Sve ovisi o razini hormona.. kao sto sam napisala radila sam ranije s clearblue digital koj i do 3 dana ranije moze pokazati plusa ali meni nije ni 2 dana ranije pokazao.. dala za njega 100 kn  jer nisam mogla docekati... a sa jeftinijim na dan kada je trebala doci dobila veliki plusic 

jagodica4
    26. Rujan 2014. 17:40

Drage moje, od mog plusića ovaj mjesec ništa 
    Malo prije odem na wc i imam šta vidjeti. Koliko god sam se trudila ne razmišljati da mi je ovaj mjesec upalilo, toliko je nada u meni titrala tako da vam ne moram reći kako se sad osjećam.
    Imala sam dogovoreni termin  kod ginekologice za utorak tako da ću sad i to morati odgoditi a kako kod nje ide naručivanje, bit ću sretna uspijem li dobiti termin u narednih mjesec dana. ( ovaj termin sam dogovorila krajem 7.mj pa vam je jasno o čemu pričam )
    Sad me još čeka razgovor s dragim mi mužićem, a da budem iskrena, trenutno nemam ni volje ni živaca odgovarati na 100 pitanja kako, zašto i šta sad dalje. 

Drage moje trudilice, iskreno vam želim da ovaj ciklus imate više sreće od mene pa da se veselim barem vašim plusićima a ja ću ipak morati potražiti malo medicinske pomoći da dođem do svog.
    Puse svima !

• draz2
    26. Rujan 2014. 18:01

zao mi je jagodica, vise srece iduci mjesec, ne gubi nadu! :(

ninalo
    26. Rujan 2014. 18:18

Jagodice žao mi je... Znam da zvuči otrcano kad kažem možda drugi mjesec bude više sreće, ali eto, nadam se...
    Ane ja čekam 8.10..... To je duuuga 3 dana poslije 5.10. A moguće je da ti pokaže 2-3 dana prije dana m, a možda i ne pokaže... Kako piše na testu - 4 dana prije je 53% žena vidjelo plus, 3 dana prije 74%, 2 dana prije 84%, dan prije 87%.... Svakim danom ti je manja šansa da ćeš baciti pare na test... Zato ja i pitam da li ima nekih jeftinih refužo testova, svaki dan bi pišala! 

Lela29
    27. Rujan 2014. 08:51

Jagodice zao mí je što vam nije upalilo ovaj mjesec, ja sam isto jutros procurila, dan ranije 

Lela29
    27. Rujan 2014. 08:54

...a nakon dugo vremena imala sam spreman test za sutra. Kupila test umjesto uložaka i za*ebalo me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.