a jednog dana ću se i ja javit s lijepim vijestima,sa svojim malim plusićem,baš kao i ti Marincica,a do tad ćemo se veselit tuđim plusićima
jagodice moja cimerica je radila prvi test i isti rezultat, ni ja ni ona nismo znale dali se to vidi crtica ili ne, ona je mislila da si umišlja na kraju je odmah sutra napravila s prvom jutarnjom i + ko kuća..
Mare 27 i ostale sretno da i vama brzo dođu +ići
Hvala curke !
vidjet ćemo što će biti...ne želim uopće razmišljati da je to - to jer je ta crta zbilja jedva vidljiva. Sutra ili prekosutra ujutro ću ponoviti test pa javim !
Marincice, veliš svi su testovi ok dok ih ne koristiš pa onda ili su super ili ne valjaju ništa ...ja ti želim da tvoj idući bude najbolji od najboljih s ogromnim plusom !
Ma svi ti testovi isti ja se sjecam da sam kupila najskuplji od clearblua digital od 100 kn koji mi minus pokazao a 2 dana poslje uzela najjeftiniji koji mi plus pokazao
i na plusu i ostalo
Jel' ima negdje za kupiti refužo testove? Ono, kao kod Kineza, 10 komada za malo para, pa da ja svaki dan piškim po jedan. Jer meni se neda čekati još 10 dana.
Lako je meni pametovati, radimo na djetetu nekoliko dana i za 10 dana ću pišati prvi test (ne računajući onaj pred 5 godina kad sam ostala trudna i to iz prve), tako da ni ne znam kako je to mjesecima raditi na djetetu. Ali ja vam se svima divim. Teško je toliko nešto željeti i iščekivati iz mjeseca u mjesec. Stvarno treba biti jak za tako nešto. Mislim da niti jedna žena nebi trebala prolaziti kroz to i od sveg srca vam svima želim da uskoro vidite te plusiće koje toliko iščekujete. Eto, ne poznajem vas, ali svaki put kad vidim da netko kaže da ima plus sjedim pred laptopom i smješkam se kao idiot!
Ja sam rekla da ćemo probati ovaj mjesec, ako uspijemo super, ako ne - odustajem. Valjda mi je tako lakše, mislim da ako ne uspijemo da ću reć "Ajmo probati još jednom!", ali ne želim se odmah zamišljati kako mjesecima čekamo...Ali ako se nije uhvatilo, najvjerojatnije je "problem" u mom mužu. Njemu su već rekli da poslije kemo postoji velika šansa da više neće moći imati djece. Pa nadamo se da nije tako....
Ha,ha ko u Kineza za malo para...vjeruj mi i oni bi zaradili na nama. Trebamo mi nekog sponzora da nam sve to financira!
Ninalo u nadi je spas,zar ne? Pokušajte, zašto ne!
Mislim da preko ebaya ima tih testica onako skroz jeftino, neka bagatela samo koliko su pouzdani :)
14.06.2014. L ♥
Jutro cure, nakon koliko dana mogu koristiti test da vidimo hoće li bit +
Sortiraj odgovore
Najstariji