Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    25. Rujan 2014. 15:11

da nažalost nam ti plusići slabo dolaze,al budu kad tad,kako ćemo dočekat tvoju bebicu tako ćemo i naše plusiće ,a što se ovog tiće,da osijećam se bolje al sutra nosim uzorak na higijenski da vidim jel je skroz izliječeno ,kupila sam si i sok aloe vere ,jer više neznam što poduzet sa tim infekcijama i upalama ,stalno me zezaju

jagodica4
    25. Rujan 2014. 15:12

Hej curke, kako ste ?

Moja vještica još nije došla. Danas mi je 37.dan tj. kasni mi nekih 4-5 dana.

Imam jedno pitanjce...da li je koja od vas koristila First sign duo test za trudnoću ?
    Bila sam malo prije u Dm-u i upao mi test u oko i iako sam rekla da ga neću još raditi ipak sam kupila taj najjeftiniji.....i napravila ga.....i situacija je sljedeća: ona kontrolna crta se naravno pojavila brzinom munje a nakon preporučenih 5 minuta ona bitna crtica je meni jedva vidljiva kad test okrenem na svijetlo (tipa stanem kod prozora).....i sad nam na sto muka jer me danas počeo boliti lijevi jajnik baš kao pred mengu.
    Pa eto, ako koja od vas ima iskusta sa spomenutim testićem nek ih slobodno podijeli samnom.

( i btw, do utorka vam je u dm-u 15 % popust na ukupnu kupovinu i možete ga kombinirati s ostalim popustima..pa ako se spremate u shopping, isplati se  )

Melly29
    25. Rujan 2014. 15:31

Probaj s jos jednim testicom..  ali sigurno je plusic 

Pepita2109
    25. Rujan 2014. 15:48

Imam neredovite cikluse od 30-50 dana zadnja dva mjeseca je 40 dana bio,prije dva dana dečko je svršio u mene,a da napomenem da je tada vlažnoća bila extremno visoka,grudi su mi napete i boljele na dodir,i bila je neka bol u jajnicima naročito na jednoj strani kao i pulsiranje, i sad negdje sam čitala da je to znak da je žena tada plodna ja nažalost nemogu računati plodne dane jer nikad neznam kada ću dobiti, po nekoj procijeni ako će mi ciklus opet biti 40 dana trebala bih dobiti oko 10,listopada a može mi ciklus biti i duži pa me zanima kada bih mogla najranije napraviti test? i da li mogu biti neki znakovi koji upućuju da se nešto događa jer meni je jučer izašao iscjedak,uzbuđenje je na nivou,ne očekujem ništa ali me veseli pomisao

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jagodica4
    25. Rujan 2014. 16:16

Sandra, u ovom testu su 2 testne trakice pa ću pričekati do sutra, prekosutra i ponoviti test
    Melly, iz tvojih usta u Božje uši !

mare27
    25. Rujan 2014. 16:20

hm hm...evo nam napokon plusića..

Marincica
    25. Rujan 2014. 17:28

Jagodica ja sam koristila taj test 3 puta, tak nekako, a cuj dobar je test,ko test, meni non stop minusici tak da ono, pokaze ono sto je ....dobar je test, nije tolko ni skup a dobis 2 desta  unutra.... Ja se nadam tvome pozitivnim 
    Mare kad ce tvoj plus ?
    Melly drago mi je da nemas nikakvih mucnina neg samo zgaravica to se produra nekako, samio neka si nam ti i bebica dobro 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.