Crnka čestitam, a sve ostale buduće trudilice-hrabro naprijed i ne odustajte! Bolovi su vam normalni u početku trudnoće, nemojte strahovati! Želim Vam puno sreće!!! I ne dajte muževima da spavaju! Na posao!
A zbog svih novopečenih trudnica- jako mi je drago i želim Vam puno sreće!!!
Crnka cestitam a ostalima drzim fige i da ubrzo isto vide plusic
A sto se tice bolova slazem se s curama.. posto je ovo meni isto prva trudnoca i u 12 tt sam imam ih isto ponekad da se sva splasim i svaki put mi ginic rece da je to sve normalno
Curke, držite palčeve da mi se napokon uhvati, doista si dajemo truda i već sam ludaaaa, svim novopečenim mamama čestitam, a mi ostale curke bacimo se na posao i sretno nam. <3
Što me ne ubije, to me ojača...
Ally naravno da držimo palčeve, kad si dajete toliko truda, valjda će nešto upaliti!!
Hahah kako moja mare misli na mene
Raste da.. mislila sam temu otvorit jer je nemogu nigdje naci kada i kome trbuh poceo rasti !! Osjecam se ki balon u 12 tt neki koji su u 16 tt nemaju nista a ja kao da sam u 5 mj tt.. hahahah
Ali inace smo dobro .. nema slabost ni muke.. bila samo malo zgaravica i to je to
kako si ti meni ???
kako ne bi mislila,,,koliko pratim mislim da si nam ti jednina trudnica koja još uvijek misli na nas koliko vidim stvarno uživaš u trudnoći i baš mi je drago,želim ti da potraje taj ugođaj do kraja
a šta se mene tiće,po starom hehheh,idemo iz mjeseca u mijesec iako sam se sad OPET borila sa bakterijskom infekcijom mokrače i tako ...uvijek nešt hehheh
Hej cure! ;)
Crnka čestitam na trudnoći, ally1985 imaš fige i od mene :D
Ja čekam i čekam i čekam... 28.9. bi trebala dobit. Ovaj mjesec sam totalno pukla na simptome, kao i prije godinu dana kad smo krenuli radit bebu, svaki mjesec sam bila trudna po simptomima, a rekla sam sebi da ih više ne šljivim i stvarno nisam do sada.
Onda da prijavim te "simptome"; bolne grudi (zapravo su bolne pola ciklusa, od ovulacije dok ne dobijem), sedmicu dana nakon ovulacije "menstrualni bolovi", već dva dana kavu ne podnosim, jutros mi došlo povratit (iako mislim da je prerano za ovaj simptom), povremena uspavanost, zijevanje po cijeli dan.
Eto, sad kad sam ovo napisala garant ću dobit
Lela isti simptomi su i kod mene bili prošli mjesec, bolne grudi, bolna leđa, kava za ni pomirisat, kasnila 5 dana a inače ne kasni, a da spomenem otišla u jednu trgovinu, muka mi je takva došla da sam doslovce pomislila ja moram van ili ću se tu srušit, i dođem doma i imam šta za vidjet...ko je onda tu lud. Sad sam rekla da neću ni jedan simptom, jer ovo iz mjeseca u mjesec nije normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji