Hvala Vam drage moje na savjetu...kod nas je ovdje tako da su trudnice zasticene od svega i stvarno imaju dobar tako kod nas ima naprimjer extra krevet gdje trudnicama pruza mogucnost odmora u svakom trenutku na poslu I to je obaveza taj krevet.....I zato mi nema nigdje logike ako znam da Sam trudna da moram da sutim po onom starinskom do 3 mjeseca ama ja do tad mogu crknuti.... imam ja mogucnost ici na bolovanje al kako kad nesmjem reci da Sam trudna a vidjet cu kako Ce mi biti sutra jer je taki Plan radim od ponedjeljak do subote jos jucer morala radit a trebala imati slobodno so ein scheiß echt.... sto se mene tice dovoljno me izhandrila rado bi da sutra mogu da ostanem kod kuce i da se cuvam jer haj sto je tesko dizat toliko Streß i Druck prave da to nije normalno...vidjet cu ili da idem kod kucnog doktora ili nazovem vidjet cu jer raditi po njihovim uvjetima rada nemogu a na kassu nedaju.....to je ovdje da izvinite na kasi rade gospodje svabice a mi smo iza ko robovi i ko kod nas dole u bosni kad se uhvate fotelje i vlasti nepustaju tako i one.....ma gade mi se nemaju osjecaja. ...pa i ja kad Sam operisala maternicu isto nama nakon sedmicu dana na poso otisla et koliko imaju postovanja ma Sve mi se gadi......sta ces pukli hirmoni izvinite......
Halooo, evo da se danas i ja javim. Luki moze razmjena, jako volim kolace s kavom....poseban uzitak!
Ella drago mi je da je sve ok, mi sutra idemo! Nemogu se sjetit ako si napisala koliko se trudite, ali kako ti je Luki napisala, hormonalni status, stitnjaca, uzv nalaz jajnika, brisevi i krajnja tocka prohodnost jajnika...ako je to sve u redu onda samo akcija i cekanje.
Ja sam se danas nahodala, hodali smo kroz brdo starim rimskim putevima jedno 14 km, malo sam pocrvenila, nabila zuljeve al sam se nadisala svjezeg zraka i opustila mozdane vijuge!
Nocas sam imala blesav san...sanjala sam da smo muz i ja u bolnici i da je puno zena rodilo i mi trebamo te bebe podjelit mamama, ja sam uzela jednu bebicu, curicu koja se ususkala glavicom meni ispod glave doslovno o vrat i ja sam je tako nosila a ona pajkila i trazili joj mamu, a nigdi mame, na kraju se ja i muz dogovorimo kako cemo trazit mamu i izvan bolnice a da cemo zamolit da do tad bude s nama...o ju je pokusavao malo uzet ali ona bi se jos vise ususkala kod mene. Bas je bio lijep san.... :)
Halooo, evo da se danas i ja javim. Luki moze razmjena, jako volim kolace s kavom….poseban uzitak!
Ella drago mi je da je sve ok, mi sutra idemo! Nemogu se sjetit ako si napisala koliko se trudite, ali kako ti je Luki napisala, hormonalni status, stitnjaca, uzv nalaz jajnika, brisevi i krajnja tocka prohodnost jajnika…ako je to sve u redu onda samo akcija i cekanje.
Ja sam se danas nahodala, hodali smo kroz brdo starim rimskim putevima jedno 14 km, malo sam pocrvenila, nabila zuljeve al sam se nadisala svjezeg zraka i opustila mozdane vijuge!
Nocas sam imala blesav san…sanjala sam da smo muz i ja u bolnici i da je puno zena rodilo i mi trebamo te bebe podjelit mamama, ja sam uzela jednu bebicu, curicu koja se ususkala glavicom meni ispod glave doslovno o vrat i ja sam je tako nosila a ona pajkila i trazili joj mamu, a nigdi mame, na kraju se ja i muz dogovorimo kako cemo trazit mamu i izvan bolnice a da cemo zamolit da do tad bude s nama…o ju je pokusavao malo uzet ali ona bi se jos vise ususkala kod mene. Bas je bio lijep san…. :)
Mogu ti dati recept za kolac, stvarno je brzo gotov I socan, pogotovo kad se ohladi, meni su isto ti kolaci s kavom posebno dragi, ljubitelj sam kave na stotu haha Toliko je jednostavan za napraviti da sam ga radila dok je L bio budan :) Inace volim eksperimentirati stose tice kolaca I radim ih onako iz glave, vidim sto ima od namirnica kod kuce I onda od toga smislim nesto, ovaj je isto iz glave kolac, tako da do prvog kusanja nisam znala kakav ce biti okusom, ali svi su odusevljeni tako da ga definitivno opet radim :P
Jooj, stvarno ste dobru kilometrazu odvalili, ali nema nista bolje od dobre setnje po cistom zraku. Savrsenstvo.
Ja sam sad kako je muz poceo raditi, a ne mogu kolica I malog istovremeno jer je lift premalen, a kolica ogromna pocela ici u setnju s njim bez kolica, dok smo bili oboje s njim vani to je bila nemoguca misija, ovako kad smo sami je dobar ko kruh, sece lijepo I bas slusa, ma milina, samo se umori I onda trazi da ga nosim, ali se I ja dobrano izmorim skupa s njim I to mi bas dobro dode.
Joj koji predivan san, mozda ti snovi nesto porucuju

14.06.2014. L ♥
Halooo, evo da se danas i ja javim. Luki moze razmjena, jako volim kolace s kavom….poseban uzitak!
Ella drago mi je da je sve ok, mi sutra idemo! Nemogu se sjetit ako si napisala koliko se trudite, ali kako ti je Luki napisala, hormonalni status, stitnjaca, uzv nalaz jajnika, brisevi i krajnja tocka prohodnost jajnika…ako je to sve u redu onda samo akcija i cekanje.
Nocas sam imala blesav san…sanjala sam da smo muz i ja u bolnici i da je puno zena rodilo i mi trebamo te bebe podjelit mamama, ja sam uzela jednu bebicu, curicu koja se ususkala glavicom meni ispod glave doslovno o vrat i ja sam je tako nosila a ona pajkila i trazili joj mamu, a nigdi mame, na kraju se ja i muz dogovorimo kako cemo trazit mamu i izvan bolnice a da cemo zamolit da do tad bude s nama…o ju je pokusavao malo uzet ali ona bi se jos vise ususkala kod mene. Bas je bio lijep san…. :)
Majo hahaha i ja sam danas kilometre i kilometre pjesacila ali bas je bilo divno..suma,priroda,miris cvijeca.. hvala bogu pa me alergije ne muce ono kihanje i to.. samo malo glavobolje al isplati se za sve viđeno danas
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M

url=https://lilypie.com]
Ne znam kako da to napišem,ali opustili smo se i poželjeli da imamo bebu i krenuli s tom idejom u 11 mj,znaci ovo je sad 4mj da smo u akciji.S tim da on ima 36 ja 31 godinu...i on je napravio test,nisu mu nađene nikakve animalije ni bilo što loše.Ja sa bila u ginekologa u 10 mj prošle god izvađen mi je papa test i rekla sam ginekologu da radimo na bebi a on mi je reko ako ne bude za godinu dana ili ako vec ne radimo godinu dana da mi on nema što gledat.E sad ko je tu lud??? i što bi vi napravile? drđi li njegova teorija vodu?
Ne znam kako da to napišem,ali opustili smo se i poželjeli da imamo bebu i krenuli s tom idejom u 11 mj,znaci ovo je sad 4mj da smo u akciji.S tim da on ima 36 ja 31 godinu…i on je napravio test,nisu mu nađene nikakve animalije ni bilo što loše.Ja sa bila u ginekologa u 10 mj prošle god izvađen mi je papa test i rekla sam ginekologu da radimo na bebi a on mi je reko ako ne bude za godinu dana ili ako vec ne radimo godinu dana da mi on nema što gledat.E sad ko je tu lud??? i što bi vi napravile? drđi li njegova teorija vodu?
Bubni da se trudite vise od godinu dana, kao da ginekolog zna koliko radite, ali bi ti svakako trebao napraviti UZV, cisto da vidi kakvo je stanje I te briseve, jer ako brisevi nisu dobri I oni mogu ometati samo zacece, a na kraju krajeva I dovesti do spontanog ako se na vrijeme ne otkrije I ne lijece odredene bakterije, upale...To ti je socijalni ginekolog kod kojeg ides?

14.06.2014. L ♥
ek
ella31, zaboravila sam napisati, jesi li koristila kad lh trakice, cisto da vidis otprilike kako ti se krece ovulacija kroz cikluse?

14.06.2014. L ♥
Evo jos jedan minus u ovom mjesecu, a meni 12 ti :(((
Kasnila mi 5 dana, ja nadala se kao nikad,ali izgleda uzalud,danas smedji iscjedak cijeli dan imam, sigurno sutra dolazi M :(((
Sad mi je najgore sto su mi se ciklusi oduzili,bili su u minut tacni,28 dana, a sad izgleda 33 :((( bar je ova i prosla tako, ko ce znati...
Narucila sam LH trakice sa ebaya pa cu morati pratiti kad dolazi O 😐
Iskreno ovih 5 dana mi je bilo grozno, svaki cas kao da cu dobiti, osluskuj svaki simptom, te ne boli, te boli stomak, nadaj se , ne nadaj se, gledaj grudi, trci u wc svako malo je li procurilo, bas sam se bila opteretila , valjda kad nesto zelis toliko tako bude, sad vidim da sam se samo namucila 😡 uzalud
a nista novi mjesec, nova sansa, neka nam je sretno svima koje zeljno iscekujemo plusic ☺
Moze Luki, sibni recept, nesto sam se ovih dana uhvatila pravljenja kolaca! :)
E tako obicno s djecom biva kad je samo s mamom dobrice, ako je slucajno mama-tata kombinacija onda kaos! Al vas dvoje se skupa umorite pa oboje zadovoljni :)
Znaci ima jos ljubiteljica prirode, bas lipo...nista me ne opusta bolje nego priroda!
Ella, kazu za zene 35+ da je rok 6mj, a sve ispod 1 godina. 4 mj nije puno u tvom slucaju, jos samim tim sto je muzev spermiogram normalan....ako bi htjela napravit nalaze hormona to cak mislim da bi mogla preko dr. Opce prakse ako je susretljiv/a tipa ako gin. Nije susretljiv....ili laži da je prosla godina. Mislim glupo je savjetovat nekome da laže, al ono nikome ne štetiš tom laži.
Mi smo u 10om ciklusu, meni 26 muzu 31god. Sutra idemo napravit spermiogram, spermokulturu i bris uretre, tj. Muž. Meni je gin. Uzela papa test (rezultati tek u 5om mj) a rekla mi je da je na oci preko UZV sve ok...pa vidjet cemo dalje...
Ako do sad nisi koristila LH trakice, nabavi s ebaya ili njuskala da znas okvirno kad ti je Ovulacija pa mozes probat s ciljanim odnosima!
Dr.dentistl zao mi je za minus, al kako sama kazes, novi mjesec nova nada. Znam da se svaki novi mjesec sve teze i teze opustit i da se zapravo ni ne mozes opustit. Nekako vjerujem da cemo do ljeta sve mi postat trudnice. Neka ta M kod tebe brzo dođe da brzo i ode.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji