ella31, zaboravila sam napisati, jesi li koristila kad lh trakice, cisto da vidis otprilike kako ti se krece ovulacija kroz cikluse?
14.06.2014. L ♥
Evo jos jedan minus u ovom mjesecu, a meni 12 ti :(((
Kasnila mi 5 dana, ja nadala se kao nikad,ali izgleda uzalud,danas smedji iscjedak cijeli dan imam, sigurno sutra dolazi M :(((
Sad mi je najgore sto su mi se ciklusi oduzili,bili su u minut tacni,28 dana, a sad izgleda 33 :((( bar je ova i prosla tako, ko ce znati...
Narucila sam LH trakice sa ebaya pa cu morati pratiti kad dolazi O 😐
Iskreno ovih 5 dana mi je bilo grozno, svaki cas kao da cu dobiti, osluskuj svaki simptom, te ne boli, te boli stomak, nadaj se , ne nadaj se, gledaj grudi, trci u wc svako malo je li procurilo, bas sam se bila opteretila , valjda kad nesto zelis toliko tako bude, sad vidim da sam se samo namucila 😡 uzalud
a nista novi mjesec, nova sansa, neka nam je sretno svima koje zeljno iscekujemo plusic ☺
Moze Luki, sibni recept, nesto sam se ovih dana uhvatila pravljenja kolaca! :)
E tako obicno s djecom biva kad je samo s mamom dobrice, ako je slucajno mama-tata kombinacija onda kaos! Al vas dvoje se skupa umorite pa oboje zadovoljni :)
Znaci ima jos ljubiteljica prirode, bas lipo...nista me ne opusta bolje nego priroda!
Ella, kazu za zene 35+ da je rok 6mj, a sve ispod 1 godina. 4 mj nije puno u tvom slucaju, jos samim tim sto je muzev spermiogram normalan....ako bi htjela napravit nalaze hormona to cak mislim da bi mogla preko dr. Opce prakse ako je susretljiv/a tipa ako gin. Nije susretljiv....ili laži da je prosla godina. Mislim glupo je savjetovat nekome da laže, al ono nikome ne štetiš tom laži.
Mi smo u 10om ciklusu, meni 26 muzu 31god. Sutra idemo napravit spermiogram, spermokulturu i bris uretre, tj. Muž. Meni je gin. Uzela papa test (rezultati tek u 5om mj) a rekla mi je da je na oci preko UZV sve ok...pa vidjet cemo dalje...
Ako do sad nisi koristila LH trakice, nabavi s ebaya ili njuskala da znas okvirno kad ti je Ovulacija pa mozes probat s ciljanim odnosima!
Dr.dentistl zao mi je za minus, al kako sama kazes, novi mjesec nova nada. Znam da se svaki novi mjesec sve teze i teze opustit i da se zapravo ni ne mozes opustit. Nekako vjerujem da cemo do ljeta sve mi postat trudnice. Neka ta M kod tebe brzo dođe da brzo i ode.
url=https://lilypie.com]
Meni evo M kasni nekih tjedan dana, ali to je bilo za očekivati s obzirom da mi je mislim i ovulacija kasnila.
Sad ne znam ništa, ni kad će doć, ni kad treba, ni što trebam osjećati. Ne osjećam normalan PMS, danas su me malo grudi počele boljeti ali ni blizu kao inače, i zadnjih tjedan dana me grči sve u trbuhu.
Jedva čekam da više dobijem pa da mogu ići raditi opet na tome:)
dr.dentistL, zao mi je za minus :( Psiha moze isto cuda napraviti ciklusu, pa ga smanjiti ili produljiti, od puste zelje sve se poremeti. Sad hrabro u nove pobjede. Ne moze ni ta menstruacija vjecno dolaziti
Majo, evo recept :))
Biskvit:
4 jaja
2 vanilina secera
7 zlica secera
Cvrsti jogurt 180 g
Salica instant kave (Skuhana kava)
Cca 500 grama brasna ( ja sam stavila 1/3 ostrog brasna, ali moze I sve glatko)
1 prasak za pecivo
Ulje
Mlijeko
Preljev:
1 salica instant kave (Skuhana kava)
Glazura:
vrhnje za kuhanje
2 zlice instant kave(zrna kave)
100 grama cokolade za kuhanje
Priprema:
Upaliti pecnicu na 180 stupnjeva da se zagrije.
Izmiksati sva jaja sa secerom I vanilija secerom ( kolicina secera po zelji, ja ga pravim s jos manje secera nego je napisano da bude sto manje slatko). Kad se smjesa miksanjem udvostruci I jaja dobro istuku sa secerom dodati cijeli jogurt I instant kavu skuhanu I otprilike pola case ulja I casu mlijeka. Izmiksati na laganoj brzini I na kraju dodati brasno s praskom za pecivo I po potrebi jos mlijeka da smjesa ne bude ni pregusta ni prerijetka. Mozes u biskivt dodati I kakaa, ja ga nisam imala pa je ispao krem biskvit. Namazati dno tepsije uljem I izliti biskvit u tepsiju. Ostaviti jos malo da stoji dok se pecnica skroz ugrije I onda staviti peci na otprilike 20-30 minuta, kad je kolac na pola gotov postepeno smanjujem temperaturu da ne splasne.
Dok se pece kolac napraviti instant kavu I glazuru.
Glazura se radi na nacin da se stavi grijati vrhnje za kuhanje, kad se ugrije dodaje se dvije zlice instat kave (zrna) I natrgana cokolada za kuhanje, mijesati cijelo vrijeme I kuhati tako na laganoj vatri dok se sve ne otopi I skroz sjedini.
Kad je kolac gotov preliti ga sa instant kavom, pustiti da biskvit upije kavu I onda preliti sa glazurom. Ostaviti da se ohladi Istrpat ga u frizider na jedno cca2 sata, dok se glazura ne stvrdne.
Nadam se da ce ti se sviditi kolac :))
Stvarno su ta djeca mudrice. Kad sam sama s njim je skroz drugo dijete. Igra se lijepo, nema vriske, poslusa sto mu se kaze da ne smije dirati. Cak mu uspijem procitati neku pricu. Inace je hiperaktivan skroz na skroz.
Ja sam isto ogroman ljubitelj prirode. Kad smo bili djeca svaki vikend bi s roditeljima isli na izlete po prirodi. Najvise na Paklenicu do doma za planinare. :)
Toliko dugo moras cekati nalaze pape? Stvarno su brzi nema sto.Nadam se da ce biti uredni. Ja sam trebala raditi papu sad pocetkom treceg ali nikako sticci otic kod ginekologinje, a I ne znam kako bi to izvela s malim.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav svima! Muz i ja radimo na bebi vec 10mj., ali neuspjesno. Doktor mi je prosle godine rekao da imam zavaljenu maternicu i da je i to jedan od problema sa zacecem. Medjutim, prije mjesec dana sam radila nalaz hormona i tu su mi ustanovili da mi je progesteron jako snizen a Prolaktin povisen. Sto u pravilu znaci da ne mogu zaceti, a ukoliko dodje do zaceca vjerojatnost za pobacaj je velika. Tako mi je dr. objasnio. Dobila sam tablete za povecanje progesterona i za snizenje prolaktina.
Imam 28g i inace imam uredne cikluse (26 dana) i redovnu ovulaciju ( nju sam pratila po onim LH trakicama).
Ima li koja sa slicnim problemom i dali ste to uspijele pozitivno rijesiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji