Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    10. Ožujak 2016. 20:26

Bok djevojkeee
    Novim trudnicama od srca cestitke, uzivajte u trudnoci, i navijajte za nas ostale trudilice  
    Neko vrijeme me nije bilo ovdje, no nista se nije promijenilo, ocekujem sljedecu M 16.3., paaaa kao i svaki mjesec nadam se da nece doci  
    Nego da vas pitam djevojke, jesu li vasi muškarci koristili sto, kakve cajeve, tablete...?

malagarava13
    12. Ožujak 2016. 13:48

darliv

Bok djevojkeee
    Novim trudnicama od srca cestitke, uzivajte u trudnoci, i navijajte za nas ostale trudilice  
    Neko vrijeme me nije bilo ovdje, no nista se nije promijenilo, ocekujem sljedecu M 16.3., paaaa kao i svaki mjesec nadam se da nece doci  
    Nego da vas pitam djevojke, jesu li vasi muškarci koristili sto, kakve cajeve, tablete…?

neznam kakva je situacija kod vas, u kome je problem, ako ga ima? Meni muž pije FertiUp i smjesu sa orasima, medom,...

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Moni_Ka
    10. Ožujak 2016. 22:07

Naravno da hocu,vi ste mi bile velika potpora.Sada sam ja tu za vas,pratit cu vas,normalno. Inace sutra se narucujem za pregled,inace imam malo problema s tim zeljezom,pa posto izbjegavam tablete,tako si smiksam ciklu,limun,jabuku,mrkvu i med i to ujutro i uvecer popijem onako po dec i zaista mi pomaze,zarumenim se i osjecam da se organizam preporodi.Sad hocu li imati problema zbog tog zeljeza,ne znam.Kontrolirat cemo ga.

sarajka
    10. Ožujak 2016. 22:20

Moni_Ka

Naravno da hocu,vi ste mi bile velika potpora.Sada sam ja tu za vas,pratit cu vas,normalno. Inace sutra se narucujem za pregled,inace imam malo problema s tim zeljezom,pa posto izbjegavam tablete,tako si smiksam ciklu,limun,jabuku,mrkvu i med i to ujutro i uvecer popijem onako po dec i zaista mi pomaze,zarumenim se i osjecam da se organizam preporodi.Sad hocu li imati problema zbog tog zeljeza,ne znam.Kontrolirat cemo ga.

Probaj pomjesati med i kakao, onaj gorki! Kazu da je to pravo dobro za zeljezo! Ja cesto pijem Neskvik, i zeljezo mi je dobro.

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

dr.dentistL
    10. Ožujak 2016. 23:09

Moni_Ka  cestitam od srca  Divno ti se sve poslozilo, zelim ti lijepu i laganu trudnocu, cuvaj sebe i bebicu i nemoj nas zaboraviti 

vavica7625
    11. Ožujak 2016. 09:02

Poooozdrav cure!!!!!!! oprostite mi kaj sam vas zapostavila :( trudit ću se što češće dolaziti ovdje!!!

Prvo, drago mi je vidjeti da ima plusićaa!!! Čestitke cure na trudnoći, želim vam najljepšu i zdravu i urednu trudnoću!! Uživajte i za nas :) Lijepo mi je vidjet da dolaze stvari na svoje :)

KOd mene ništa novo, menga treba doć u utorak, simptoma trudnoće nema, osjećam da se nje primilo! :( probali smo ovaj mjesec svaki drugi dan, niti to nije upalilo, sad više nisam pametna... bila sam na svetom duhu, pogledala me na uzv i rekla da vidi da je ovulacija bila, da imam lijepe i uredne jajnike bez cisti...dala mi je pretrage koje trebamo obaviti i sad čekamo, dragi 7.4. ide na spermiogram pa ćemo vidjeti! možda ih sve preduhitrimo ako bog da :)

malo-sunce
    11. Ožujak 2016. 10:06

vavica7625

Poooozdrav cure!!!!!!! oprostite mi kaj sam vas zapostavila :( trudit ću se što češće dolaziti ovdje!!!

Prvo, drago mi je vidjeti da ima plusićaa!!! Čestitke cure na trudnoći, želim vam najljepšu i zdravu i urednu trudnoću!! Uživajte i za nas :) Lijepo mi je vidjet da dolaze stvari na svoje :)

KOd mene ništa novo, menga treba doć u utorak, simptoma trudnoće nema, osjećam da se nje primilo! :( probali smo ovaj mjesec svaki drugi dan, niti to nije upalilo, sad više nisam pametna… bila sam na svetom duhu, pogledala me na uzv i rekla da vidi da je ovulacija bila, da imam lijepe i uredne jajnike bez cisti…dala mi je pretrage koje trebamo obaviti i sad čekamo, dragi 7.4. ide na spermiogram pa ćemo vidjeti! možda ih sve preduhitrimo ako bog da :)

Vavica ništa nije gotovo dok M ne dođe. Ja već par dana smećkarim, tako mi je svaki put prije menge,al ovaj put se malo oduljilo. U meni ipak tinja tračak nade da se možda primilo, sutra ćemo znati, ako ne procurim radim test :))

...infinite dreams...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI