Bok djevojkeee
Novim trudnicama od srca cestitke, uzivajte u trudnoci, i navijajte za nas ostale trudilice
Neko vrijeme me nije bilo ovdje, no nista se nije promijenilo, ocekujem sljedecu M 16.3., paaaa kao i svaki mjesec nadam se da nece doci
Nego da vas pitam djevojke, jesu li vasi muškarci koristili sto, kakve cajeve, tablete...?
Bok djevojkeee
Novim trudnicama od srca cestitke, uzivajte u trudnoci, i navijajte za nas ostale trudilice![]()
Neko vrijeme me nije bilo ovdje, no nista se nije promijenilo, ocekujem sljedecu M 16.3., paaaa kao i svaki mjesec nadam se da nece doci![]()
Nego da vas pitam djevojke, jesu li vasi muškarci koristili sto, kakve cajeve, tablete…?
neznam kakva je situacija kod vas, u kome je problem, ako ga ima? Meni muž pije FertiUp i smjesu sa orasima, medom,...
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Naravno da hocu,vi ste mi bile velika potpora.Sada sam ja tu za vas,pratit cu vas,normalno. Inace sutra se narucujem za pregled,inace imam malo problema s tim zeljezom,pa posto izbjegavam tablete,tako si smiksam ciklu,limun,jabuku,mrkvu i med i to ujutro i uvecer popijem onako po dec i zaista mi pomaze,zarumenim se i osjecam da se organizam preporodi.Sad hocu li imati problema zbog tog zeljeza,ne znam.Kontrolirat cemo ga.
Naravno da hocu,vi ste mi bile velika potpora.Sada sam ja tu za vas,pratit cu vas,normalno.Inace sutra se narucujem za pregled,inace imam malo problema s tim zeljezom,pa posto izbjegavam tablete,tako si smiksam ciklu,limun,jabuku,mrkvu i med i to ujutro i uvecer popijem onako po dec i zaista mi pomaze,zarumenim se i osjecam da se organizam preporodi.Sad hocu li imati problema zbog tog zeljeza,ne znam.Kontrolirat cemo ga.
Probaj pomjesati med i kakao, onaj gorki! Kazu da je to pravo dobro za zeljezo! Ja cesto pijem Neskvik, i zeljezo mi je dobro.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Moni_Ka cestitam od srca Divno ti se sve poslozilo, zelim ti lijepu i laganu trudnocu, cuvaj sebe i bebicu i nemoj nas zaboraviti
Poooozdrav cure!!!!!!! oprostite mi kaj sam vas zapostavila :( trudit ću se što češće dolaziti ovdje!!!
Prvo, drago mi je vidjeti da ima plusićaa!!! Čestitke cure na trudnoći, želim vam najljepšu i zdravu i urednu trudnoću!! Uživajte i za nas :) Lijepo mi je vidjet da dolaze stvari na svoje :)
KOd mene ništa novo, menga treba doć u utorak, simptoma trudnoće nema, osjećam da se nje primilo! :( probali smo ovaj mjesec svaki drugi dan, niti to nije upalilo, sad više nisam pametna... bila sam na svetom duhu, pogledala me na uzv i rekla da vidi da je ovulacija bila, da imam lijepe i uredne jajnike bez cisti...dala mi je pretrage koje trebamo obaviti i sad čekamo, dragi 7.4. ide na spermiogram pa ćemo vidjeti! možda ih sve preduhitrimo ako bog da :)
Poooozdrav cure!!!!!!! oprostite mi kaj sam vas zapostavila :( trudit ću se što češće dolaziti ovdje!!!
Prvo, drago mi je vidjeti da ima plusićaa!!! Čestitke cure na trudnoći, želim vam najljepšu i zdravu i urednu trudnoću!! Uživajte i za nas :) Lijepo mi je vidjet da dolaze stvari na svoje :)
KOd mene ništa novo, menga treba doć u utorak, simptoma trudnoće nema, osjećam da se nje primilo! :( probali smo ovaj mjesec svaki drugi dan, niti to nije upalilo, sad više nisam pametna… bila sam na svetom duhu, pogledala me na uzv i rekla da vidi da je ovulacija bila, da imam lijepe i uredne jajnike bez cisti…dala mi je pretrage koje trebamo obaviti i sad čekamo, dragi 7.4. ide na spermiogram pa ćemo vidjeti! možda ih sve preduhitrimo ako bog da :)
Vavica ništa nije gotovo dok M ne dođe. Ja već par dana smećkarim, tako mi je svaki put prije menge,al ovaj put se malo oduljilo. U meni ipak tinja tračak nade da se možda primilo, sutra ćemo znati, ako ne procurim radim test :))

...infinite dreams...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji