Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dr.dentistL
    10. Ožujak 2016. 23:09

Moni_Ka  cestitam od srca  Divno ti se sve poslozilo, zelim ti lijepu i laganu trudnocu, cuvaj sebe i bebicu i nemoj nas zaboraviti 

vavica7625
    11. Ožujak 2016. 09:02

Poooozdrav cure!!!!!!! oprostite mi kaj sam vas zapostavila :( trudit ću se što češće dolaziti ovdje!!!

Prvo, drago mi je vidjeti da ima plusićaa!!! Čestitke cure na trudnoći, želim vam najljepšu i zdravu i urednu trudnoću!! Uživajte i za nas :) Lijepo mi je vidjet da dolaze stvari na svoje :)

KOd mene ništa novo, menga treba doć u utorak, simptoma trudnoće nema, osjećam da se nje primilo! :( probali smo ovaj mjesec svaki drugi dan, niti to nije upalilo, sad više nisam pametna... bila sam na svetom duhu, pogledala me na uzv i rekla da vidi da je ovulacija bila, da imam lijepe i uredne jajnike bez cisti...dala mi je pretrage koje trebamo obaviti i sad čekamo, dragi 7.4. ide na spermiogram pa ćemo vidjeti! možda ih sve preduhitrimo ako bog da :)

...infinite dreams...

Ivcy1306
    11. Ožujak 2016. 13:33

Dan curke! Monika cestitam, ti i ja smo tu negdje onda sa terminima.. Po ovom kalkulatoru meni kaze 10.11.a vidjet cemo sto uzv kaze, ja sam narucena 16.3.na prvi pregled pa jedva cekam. :) A takoder vodim bitku sto sa poslom s obzirom da je moj posao vani na terenu a vrijeme nikakvo pa se bojim prehlada i svega.. Kako bude, necemo radit i dobro. Bitno da nam bebice budu dobro! 

wannababysomuch
    11. Ožujak 2016. 14:42

Eh tako.. drage moje zelim vam puuuuunooo plusica..bebaca i svega… al ja s danasnjim danom odustajem i od bebe i od decka i od svega.. jako ste drage i svima vam zelim puno srece.. pusa 😚😚😚

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    11. Ožujak 2016. 15:08

Hej vavice bas mi te drago vidit tu :) Al daj nemoj mi sirit pesimizam, ja vjerujem u tvoj plus ako ne sad, onda definitivno prije kraja tih raznoraznih pretraga!

Malo sunce i sama kazes dok nema M ima nade. :)

Ja sam zacrvenila sinoc, drago mi je da je cista M, bas onakva kakva treba bit.

Wanababy so much,  glavu gore, sta god je mozda se moze rijesit, zelim ti da se rijesi sto prije i da nadjes novi cilj, novu nadu. Nadam se da nam se brzo vracas pa makar da nas pozdravis :* Ne daj da te ista slomi!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Ožujak 2016. 16:20

Ejjj al pa znas ono da nekad bas kad nema nikakvih simptoma bude.... :) Ja uvik puna simptoma pa nikad nista hihihi!
    A ja te malo zafrkavam, volila bi bas bas da ti bude. A pokusavam furat optimizam iako kad sam ja u pitanju ne ide mi :p

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.