Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Ožujak 2016. 12:14

Hvala Luki na lipim zeljama! Zelim si i ja to iako su predmenstrualni simptomi poceli evo danas taman pred M.
    Svakako namjeravam otici privatno u slijedecih mjesec dva cisto reda radi a i da vidim drugo misljenje o maternici ako nije trudnoca. A na ljeto prolazi godina truda pa cu opet kod ove svoje. Znaci malo cesce cu bit kod doktora. Nadam se da nije nista ozbiljnije na stvari.

Opet tebe scepalo! U 5 mj....pa to zdravstvo je stvarno nemoguce...ja se nadam da ce ti se do tada primirit tj. Da nece biti gore nego je sada! Ja ne razumim kako toliko treba cekat za preglede!

LuKi5
    08. Ožujak 2016. 11:07

MajaSocka

Hvala Luki na lipim zeljama! Zelim si i ja to iako su predmenstrualni simptomi poceli evo danas taman pred M.
    Svakako namjeravam otici privatno u slijedecih mjesec dva cisto reda radi a i da vidim drugo misljenje o maternici ako nije trudnoca. A na ljeto prolazi godina truda pa cu opet kod ove svoje. Znaci malo cesce cu bit kod doktora. Nadam se da nije nista ozbiljnije na stvari.

Opet tebe scepalo! U 5 mj….pa to zdravstvo je stvarno nemoguce…ja se nadam da ce ti se do tada primirit tj. Da nece biti gore nego je sada! Ja ne razumim kako toliko treba cekat za preglede!

Ja se iskreno nadam da ce biti sve u redu s maternicom. Bolje je tako traziti misljenje vise doktora jer svaki od njih ima svoj princip rada, a I aparaturu, moze se dogoditi da previde neke stvari koje drugi pak vidi. 
    Tu ti je situacija takva da mjesecima cekas na pregled I onda te uopce ni ne pregleda kako treba, tako da nit nema pojma povijest bolesti nit ih je briga, a pregled traje niti minutu...Gledajuci sa pozitivne strane, malo odmora od bolnice dok cekam termin haha  Kakvo je kod tebe stanje? 

14.06.2014. L ♥

url=https://lilypie.com]

• Dalmatinska.dusa
    07. Ožujak 2016. 16:25

Pozdrav svima,nova sam ode :) Mogu vam rec ukratko,da sam ja jedna od rijetkih,koja je nakon mjeseca punog stresa,bas u tom mjesecu zanila.A prije toga,iza mene su bile duuuge tri godine zelje i borbe za prvom bebicom.Ako Bog da,da bude sve u redu,jer dugo san zivila za taj dan ,kad cu ugledat || na testu .Pa eto san se i uvjerila i zivi san dokaz,da ne vridi ona 'ne smis se zivcirat,moras bit opustena,ne smis mislit na to…bla,bla.. ' 😄 

Suncica28
    07. Ožujak 2016. 16:42

Ej dalmatinska.dusa koje si simptome imala prije nego ai saznala da si trudna?
    I cestitammm tiii☺️☺️☺️

"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."

Suncica28
    07. Ožujak 2016. 16:34

Bok svima, ja sam isto nova na forumu.☺️
    Prošle godine u 11. mjesecu sam imala spontani u 6 tt i od tada aktivno radimo na bebi. Trebala bi dobiti mengu 13. ali sve mi se čini da ovoga puta neće doći jer imam sve simptome koje sam imala i prošli put, ali više nisam sigurna da li mi je to sve u glavi jer to silno želim ili je stvarno tako. Uglavnom želim vam svima da što prije dočekate svoje plusiće++☺️

"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."

Mallla
    07. Ožujak 2016. 17:28

Cure dobrodosle!
    Dalmatinska.dusa cestitam ti i zelim ti zdravu trudnocu. Imas pod temu jesenske bebe 2016 ukljuci se, tamo su ti trudnice s jesenskim terminom, sve su super cure! Naravno mozes ostat ode i s nama i bodrit nas, necemo se bunit!

Suncice zao mi je sto si morala proci spontani. A drzim fige da su tvoje slutnje tocne i da nam i ti ides u jesenske trudnice!

Ja se nadam da vam se i ja i druge tu cure uskoro pridruzujemo!

Sunkica1234
    07. Ožujak 2016. 19:17

pozdrav zene. prvo cu reci sretno svima koje pokusavate zatrudnjeti.evoo dragi i ja zelimo drugu bebu. curica mi ima 8 mjeseci i jos dojim i nemam menzis. ali dok sam se vozila busom po lazu bilo mi muka kao i u prvoj trudnoci a inace nikad nije. pa molim Boga da jesam . ali nemora  to nis znacit.

Šunkica

Ivcy1306
    07. Ožujak 2016. 19:38

Dalmatinska dusa cestitam :) , Suncica nadam se da ces ugledati plusic uskoro! 
    Ja sam se evo sva ispristala kao da sam u pubertetu, tamanim sto god stignem iz frizidera :) a sise me boleee za poluditi.. Majo ti sutra trebas dobit ili? 
    Drzim fige da ne dobijes :)

Mallla
    07. Ožujak 2016. 20:25

Do 10 og trebam dobit...meni variraju 29-33 dana!
    Hvala na figama :*
    Ivcy po babskim pricama bi onda mogla bit cura - krade mami ljepotu!

Sunkice drzim fige da bude +!

Ivcy1306
    07. Ožujak 2016. 20:51

Dragi ionako zeli curicu pa bi bilo super da i bude al ja nemam nista protiv da bude deckic. :)

Mallla
    07. Ožujak 2016. 20:59

Neka bude zivo i zdravo al ja cu isto navijat za curu! :)
    Kad ti je pregled, jesi se narucila vec?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI