Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    07. Siječanj 2016. 21:01

Curke drage evo mene sa snijega se vratila i imam sta i vidjeti i bas mi je neopisivo drago i radujem se s vama.
    Paula draga, vratila si nam se s najljepsim mogucim vijestima, srce mi je ko kuca, ipak ne ostajes zadnja(hvala Bogu)  btw. Vec sam mislila da si nas otkantala, uff, uff 😉
    Schinin, Mimica cestitke od srca, da sto ugodnije i bezbriznije prodje 
    MajaSocka,  jos nista nije gotovo, ja drzim figeee 😙

Cim se docepam laptopa revidirat cu tablicu za ne dobiti, iskreno sad sam procitala preko 20 stranica i vise nemam pojma tko je sto napisao 😶od danas pratim vasf  aktivno 

I da cure Sretna vam Nova godina zelim vam svima plusice da ugledate sto prije 😙😙

Mallla
    07. Siječanj 2016. 21:10

Hej cure ja procurila, tako da je minus definitivno minus! Al ajmo dalje.....

Tina onda ti zelim da je sve u redu da je neka sitnica zakocila M!
    Ovaj misec se M urotile heheh :)
    Chicita ja jedva cekam tvoj pregled ili test.... :) Pa ako nije T skupa idemo dalje, ako je eee onda slavimo!

Zabice, bilo bi beskrajno veselje da dođem na red...al doc cu ja, doc!
    Paula to je plus ko kuca...popiskit ces apoteku testica kako si krenila heheh. To sebe uvjeravas da je to to.....
    Minions nije te bilo neko vrime, e pa dobrodosla nazad ;) I tebe bi mogla otpravit za koji dan heheh ;)

Anchy fige drzim skroooooz! Veselim se narednim danima, mozda izroni jos koji plusic!

Vecka jesi se ti nama nauzivala na snigu! Mozda bude neki mali snjesko?

Evo ja sam ti za dobit 7.2!

url=https://lilypie.com]

Veja
    07. Siječanj 2016. 22:31

Majo, nista nego u nove pobjede 
    Nauzivala se jesam, bas se lijepo izgustala, a za snjeska cemo vidit 

Tina0110
    07. Siječanj 2016. 23:22

Prijavljujem bol u križima :D :D Znači da će menga svaki čas, pretpostavljam :)

Tina0110

Minions
    07. Siječanj 2016. 23:33

Hvala MajaSocka! 😘Žao mi je što ti je M stigla, glavu gore i u nove pobjede. 😘😊Taman ne/pričekuješ M na moj ročkas, tad je i ujedno Mm i meni godišnjica kak smo prohodali! Želim ti da je ovaj ciklus tvoj i da valentinovo dočekate ti i tvoj dragi u troje! 😍 
    Btw nećeš me ispratit za par dana  jer test ću najvjerojatnije pravit tek za 2 tjedna (24.1. To je datum kad smo se upoznali prije 7 god. )tako smo se mm i ja danas dogovorili ako izdržimo do tada il ak ne dođe M prije.  
    A do tad sam tu, i tipkam s vama.😊😘

Mallla
    08. Siječanj 2016. 01:06

Minions onda ti drzim fige da izdrzis do 24.1 i da bude veeeeliki +! 
    E hvala ti na zelji za valentinovo!
    Svaki misec nadjemo mi neki dogadaj heheheh jednom ce dogadaj mjeseca bit + :)

Anchy mozda bolje da se ne nadas pa da te na kraju iznenadi +!

Kako su nam stigla ova tri plusicaa sva sam pozitivna :)

url=https://lilypie.com]

mimica24
    08. Siječanj 2016. 08:19

MajaSocka žao mi je... ali nada umire poslijednja 

ImanX moji predmenstrualni bolovi su meni donjeli + tako da ima šanse

e drage moje,sad mi je jasan blagi smeđe/krvavi iscjedak nekih tjedan dana nakon O (mora da je bila implatacija,nema šta drugo)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.