Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    07. Siječanj 2016. 16:51

Hvala vam svima još jednom!!! Bila sam kod gin i rekla mi je sestra da se javim za 2 tjedna pa će me tek tad naručiti za neki termin. Kaže najbolje je poslije 8. tjedna prvi pregled napraviti,tad se sve već treba vidjeti

zabica25
    07. Siječanj 2016. 18:00

Paula, mimica i Schinin ČESTITKE OD MENE I MOJE MALE MRVICE! Kako ste me razveselile. Nije me bilo 3 dana i evo najljepših mogućih vijesti u ovoj godini. Želim vam sretno razdoblje koje je pred vama :) Pridružite nam se pa se tamo tipkamo 

Maja, meni ti je isto puna kapa čekanja, ja sam bila naručena kod moje ginek i čekala sam 2,5 sata. Skoro sam poludjela. Za upalu ti preporučam čaj od koprive, odličan je. Želim da upravo ti ugledaš sljedeća + jer si već dugo tu i trebaš se preseliti k nama :)

1. pregled je meni bio 6+2 i srčeko je trepetalo, ali još ga nisam mogla čuti. U pon idem ponovo i sad ću čuti i sad smo već veliki :)
    Slažem se s Rozicom da je godina jako lijepo započela :*
    Što se tiče godišnjih doma, ja sam ljetnica, a tako će biti i moja beba. Muž je zima.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Paula5
    07. Siječanj 2016. 18:10

Hej cure! 
    Hvala svima!
    Nocas nisam spavala od zuba niti isla raditi..
    Maloprike izvadila umnjak, uzas kako boli. 
    Jutros kinez neku jedva vidljivu sjenu, simptoma nikakvih. Bas sam se ustrtarila. Al maloprije clearblue lijepo vidljivu crtu pa sam odahnula, al jos sam na zemlji.
    Ljubim vas i javim se kad nadodem!!

Minions
    07. Siječanj 2016. 18:31

Hay curke!  Evo i mene nakon podužeg vremena izbivanja! Kao prvo želim vam Sretnu Novu i da sve ugledate plusiće! 😘
    Jako ste me danas razveselile kad sam vidjela da ima novih plusića.. 
    Paula5, Mimica ,Schinin čestitam na plusićima od srca, želim vam školsku trudnoću i da što prije čujete srčeka svojih mrvica! 😍😘😘   neke od vas sam i dočekala u grupi pa mi je drago da vas i ispračujem! 😍
    Ja sam u iščekivanju danas mi je 27dc, tko si ga zna kakav je ovaj ciklus jer me je M prošli ciklus pošteno zezala. a jedino što mogu je da čekam i uživam sa mužem, pa kud puklo da puklo. 😉

Anchy30
    07. Siječanj 2016. 19:28

Mimica24,Schinin čestitam vam od !!Želim vam urednu i školsku trudnoću bez mučnina naravno!Baš mi je drago!!
    Chichita,navijam za jedan ali vrijedan +!!
    ImanX navijam da M NE dođe!!
    leonaaa žao mi je draga zbog M..u nove pobjede!!
    zabica25 ja sam ti dobro...završili pl.dani..pa vidjeti ćemo hoće li doći M...jučer imala grčeve kao da ću dobiti,a dan-dva prije me toliko boljela leđa....uf...nekako se lako umaram...sigurno je od ovog vremena....malo  pa malo snijeg i zahlađenje...bit' će bolje!!
    Kako si mi ti?kako se osjećaš? Kako bebica?
    MajaSocka ja sam ti dobro...pl.dani završili pa ćemo vidjeti sad da li je šta urodilo plodom heheImaš pravo,petak je dan za metak...a nama je sutra i godišnjica....a ako ne bude metka,bit ću ljuta!! 
    žao mi je zbog -, ali idemo u nove pobjede!!Bitno je ne gubiti nadu!!
    Ruzica draga kako i mi ti? 
    Ako sam nešto pobrkala ili nekoga izostavila,sorry!
    Svima vam šaljem puse drage moje trudilice,ali naravno i vama koje ste već ugledale svoje ++++++!!!!!!! 

Anchy30

Veja
    07. Siječanj 2016. 21:01

Curke drage evo mene sa snijega se vratila i imam sta i vidjeti i bas mi je neopisivo drago i radujem se s vama.
    Paula draga, vratila si nam se s najljepsim mogucim vijestima, srce mi je ko kuca, ipak ne ostajes zadnja(hvala Bogu)  btw. Vec sam mislila da si nas otkantala, uff, uff 😉
    Schinin, Mimica cestitke od srca, da sto ugodnije i bezbriznije prodje 
    MajaSocka,  jos nista nije gotovo, ja drzim figeee 😙

Cim se docepam laptopa revidirat cu tablicu za ne dobiti, iskreno sad sam procitala preko 20 stranica i vise nemam pojma tko je sto napisao 😶od danas pratim vasf  aktivno 

I da cure Sretna vam Nova godina zelim vam svima plusice da ugledate sto prije 😙😙

Mallla
    07. Siječanj 2016. 21:10

Hej cure ja procurila, tako da je minus definitivno minus! Al ajmo dalje.....

Tina onda ti zelim da je sve u redu da je neka sitnica zakocila M!
    Ovaj misec se M urotile heheh :)
    Chicita ja jedva cekam tvoj pregled ili test.... :) Pa ako nije T skupa idemo dalje, ako je eee onda slavimo!

Zabice, bilo bi beskrajno veselje da dođem na red...al doc cu ja, doc!
    Paula to je plus ko kuca...popiskit ces apoteku testica kako si krenila heheh. To sebe uvjeravas da je to to.....
    Minions nije te bilo neko vrime, e pa dobrodosla nazad ;) I tebe bi mogla otpravit za koji dan heheh ;)

Anchy fige drzim skroooooz! Veselim se narednim danima, mozda izroni jos koji plusic!

Vecka jesi se ti nama nauzivala na snigu! Mozda bude neki mali snjesko?

Evo ja sam ti za dobit 7.2!

Anchy30
    07. Siječanj 2016. 22:37

MajaSocka

Hej cure ja procurila, tako da je minus definitivno minus! Al ajmo dalje…..

Chicita ja jedva cekam tvoj pregled ili test…. :) Pa ako nije T skupa idemo dalje, ako je eee onda slavimo!

Zabice, bilo bi beskrajno veselje da dođem na red…al doc cu ja, doc!
    Paula to je plus ko kuca…popiskit ces apoteku testica kako si krenila heheh. To sebe uvjeravas da je to to…..
    Minions nije te bilo neko vrime, e pa dobrodosla nazad ;) I tebe bi mogla otpravit za koji dan heheh ;)

Anchy fige drzim skroooooz! Veselim se narednim danima, mozda izroni jos koji plusic!

Draga baš mi je žao zbog M,baš sam mislila da je to to!!Ali idemo u nove pobjede!
    Ah,hvala ti ali neću se nadati…i ako mislim da neće biti ni ovaj mj.ništa,imam takav osjećaj!A vidjeti ćemo

Anchy30

ImanX
    08. Siječanj 2016. 01:18

MajaSocka

Hej cure ja procurila, tako da je minus definitivno minus! Al ajmo dalje…..

Chicita ja jedva cekam tvoj pregled ili test…. :) Pa ako nije T skupa idemo dalje, ako je eee onda slavimo!

Zabice, bilo bi beskrajno veselje da dođem na red…al doc cu ja, doc!
    Paula to je plus ko kuca…popiskit ces apoteku testica kako si krenila heheh. To sebe uvjeravas da je to to…..

MajaSocka, baš mi je žao zbog M, svi smo nekako imali osećaj da je neće biti :( ali kao što i ostale cure kažu, tako kažem i ja, idemo dalje u nove pobede :)

Btw sve mi se više čini da će i meni preksutra pisati ovako kako ja tebi sad pišem, i dalje sam napuhnuta, stomak boli, jajnici bole, leđa... ali sve više ta bol počinje sličiti onoj predmenstrualnoj... Danas sam rekla da ću kupiti test i napraviti jer nisam mogla izdržati, i htela sam probati jednom, jer nikad ne dočekam da ga kupim, M svaki mesec redovno stiže :/ ali odustala sam, nisam kupila, mada još postoji nada da ću ga ići kupiti u subotu kad M izostane ^_^

Ostalim curama sretno, možda sutra iskrsne još koji plusić

url=https://lilypie.com]

Veja
    07. Siječanj 2016. 22:31

Majo, nista nego u nove pobjede 
    Nauzivala se jesam, bas se lijepo izgustala, a za snjeska cemo vidit 

Anchy30
    07. Siječanj 2016. 22:38

Vecka

Majo, nista nego u nove pobjede 
    Nauzivala se jesam, bas se lijepo izgustala, a za snjeska cemo vidit 

Baš mi je drago da si se vratila!!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI