Schinin, hvala tebi na podršci... Baš je divno tu s vama, pa čak i minusi ili M manje bole :D
Zaista divan početak godine, posle duže pauze, val plusića, samo nek se nastavi u istom tonu
Hvala vam svima još jednom!!! Bila sam kod gin i rekla mi je sestra da se javim za 2 tjedna pa će me tek tad naručiti za neki termin. Kaže najbolje je poslije 8. tjedna prvi pregled napraviti,tad se sve već treba vidjeti
Paula, mimica i Schinin ČESTITKE OD MENE I MOJE MALE MRVICE! Kako ste me razveselile. Nije me bilo 3 dana i evo najljepših mogućih vijesti u ovoj godini. Želim vam sretno razdoblje koje je pred vama :) Pridružite nam se pa se tamo tipkamo
Maja, meni ti je isto puna kapa čekanja, ja sam bila naručena kod moje ginek i čekala sam 2,5 sata. Skoro sam poludjela. Za upalu ti preporučam čaj od koprive, odličan je. Želim da upravo ti ugledaš sljedeća + jer si već dugo tu i trebaš se preseliti k nama :)
1. pregled je meni bio 6+2 i srčeko je trepetalo, ali još ga nisam mogla čuti. U pon idem ponovo i sad ću čuti i sad smo već veliki :)
Slažem se s Rozicom da je godina jako lijepo započela :*
Što se tiče godišnjih doma, ja sam ljetnica, a tako će biti i moja beba. Muž je zima.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hej cure!
Hvala svima!
Nocas nisam spavala od zuba niti isla raditi..
Maloprike izvadila umnjak, uzas kako boli.
Jutros kinez neku jedva vidljivu sjenu, simptoma nikakvih. Bas sam se ustrtarila. Al maloprije clearblue lijepo vidljivu crtu pa sam odahnula, al jos sam na zemlji.
Ljubim vas i javim se kad nadodem!!
Hay curke! Evo i mene nakon podužeg vremena izbivanja! Kao prvo želim vam Sretnu Novu i da sve ugledate plusiće! 😘
Jako ste me danas razveselile kad sam vidjela da ima novih plusića..
Paula5, Mimica ,Schinin čestitam na plusićima od srca, želim vam školsku trudnoću i da što prije čujete srčeka svojih mrvica! 😍😘😘 neke od vas sam i dočekala u grupi pa mi je drago da vas i ispračujem! 😍
Ja sam u iščekivanju danas mi je 27dc, tko si ga zna kakav je ovaj ciklus jer me je M prošli ciklus pošteno zezala. a jedino što mogu je da čekam i uživam sa mužem, pa kud puklo da puklo. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji