Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    18. Prosinac 2015. 14:42

i ja sam prije nekoliko godina imala ovulacijsko krvarenje...taman M prošla i nakon par dana ja opet 3 dana lagano krvarila...ali mi je ginek rekla da će to proći samo od sebe

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

JanaH.
    18. Prosinac 2015. 15:30

Evo mene, testić napravljen, ----- 
    Neznam više kaj da mislim, em nema pms-s niti m, ništa.... 
    Pa neću sutra valjda opet morati raditi test ??'
    Iako evo danas bih kao trebala dobiti, mada meni je najkraći ciklus 28 a najdulji čak 35 dana....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Rozica2810
    18. Prosinac 2015. 18:50

Dobra vecer cure 
    Evo da Vam javim novosti sa pregleda .. prvo dok san izvadila krv proslo je 100 god i jos mi nalazi nece bit gotovi kad je pregled zakazan i jos bonus nista od ovulacije izgleda da ju cak i rijetko imam s ovakvim ciklusima i PCO 
    Dala mi je duphaston, da ju valjda potakne neznam ni sama i rekla mi je ako ne ostanem trudna za 3 mj da cu provat klomifen ... Da Vam iskreno kazen, uzasavan se tih tableta vise, ali eto .. Uglavnom mozemo pocet pokusavat od strane ginekologa, a za stitnjacu moran vidit ... Malo san tuzna, ali kad sve sede na misto bit ce bolje 
    Kako ste mi Vi ?? Kako ste provele dan ??

• tanijatravan
    18. Prosinac 2015. 19:24

Joj bljak taj duphaston meni jos vise bilo muka od njega!

Kopiram vam jedan moj post od prije nekih mjesec dana:
    Ima li mama koje NE PODNOSE LAKTOZU? 
    Ako da evo Vam par savjeta: folacin sadrže laktozu, i meni su jako smetale, pa sam prešla na Prenatal od Natural Wealtha, nema laktoze a imaju dovoljnu količinu folne kiseline.
    Nadalje s obzirom da mlijeko i jogurte ne konzumiram, za dodatak sam uzimala od Twinlaba tablete zovu se Calcium citrate (i još uz kalcij imaju i magnezij). Inače kalcij i magnezij se bore za položaj u tijelu pa bi ga trebalo uzimati u omjeru 2:1 u korist kalcija.
    S obzirom da sam u 1.trudnoći počela dobivati hb kontrakcije u 14.tj. još sam morala pojačati i magnezij, pa sam uzela isto od Natural Wealtha.
    Što se tiče 2.trudnoće zbog krvarenja dobila Duphaston, on isto SADRŽI LAKTOZU, i užasno mi je bilo od njega, tako da slobodno tražite zamjenu (meni dali utrogestan)-i od jednih i od drugih se napusem kao zaba!
    Kad mi ga je prepisivao dr.uvjeravao me da nema to laktozu, nema šipak.
    Ima više vrsta laktoza u tabletama. Recimo laktoza hidrat mi ne smeta! Ona je u ergometrinu (dobije se za stiskanje maternice), ja dobila nakon spontanog i od njih mi nije bilo slabo a pila sam ih svaka 4sata.
    Evo nadam se da sam nekome barem malo pomogla vezano za tablete i laktozu za koju puno ljudi ni nezna da im smeta :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.