Drage moje, mene evo 2 dana za redom križa ubijaju... možda je od posla, a moguće i od vrkute... jer nikad me križa nisu boljela, tek sad odkad pijem vrkutu...doduše možda nema to nikakve veze, al ne znam ni sama....
Tina0110
Tina0110 ja isto pijem vrkutu ali mene leđda znaju boliti i sa njom i bez nje tako da neznam koja povezaost može biti...
Segy jutros temp. 36.7 znači dva dana za red u porastu od 0.1 a prije O je varirala od 36.0 do 36.3
JanaH kako je rošlo na volontiranju? Jesi radila test?
zabica25 da li ti je ta temp.bila bazalna ili preko dana?
bebinjo sretno
tanija, temp sam mjerila preko dana, od bazalne sam odustala jer mi je stvaralo stres...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
kako ste danas curke? evo mene nakon jutarnjeg pospremanja i kuhanja!
po mome kalendaru bih trebala dobiti 30.12 i ovih dana bi trebali biti plodni dani. do nedavno sam imala ovulacijsko krvarenje koje je kod mene trajalo isto kao i normalna vjestica, 5-6 dana. a za sada sam primjetila samo par kapi krvi...sad to moze biti ovulacijsko krvarenje ili implatacijsko krvarenje kao prosli put kad sam bila trudna jer kod mene se ne moze kalendarski odrediti ovulacija. Ne nadam se da ce se ista uhvatiti ovaj mjesec ali bi to bio ljep zavrsetak ove godine!!

bebinjo moram priznati da 1.put čujem za ovulacijsko krvarenje svašta ćemo mi naučiti tu
cure tko je spominjao ovdje da je jednom dok nije znala neki čovjek joj rekao da je trudna jer d joj vidi po sivim bjeloočnicama ili tako nešto sa očima je bilo?!
bebinjo moram priznati da 1.put čujem za ovulacijsko krvarenjesvašta ćemo mi naučiti tu
cure tko je spominjao ovdje da je jednom dok nije znala neki čovjek joj rekao da je trudna jer d joj vidi po sivim bjeloočnicama ili tako nešto sa očima je bilo?!
Meni je tak godinama vec. Pokusali to rijesiti hormonima i svacim i cim prekinem s terapijama sve se vrati ponovo. Meni je to vec normalno hehe
A za ovo da ljudi skuze po ocima ima nesto. Kad sam prosle godine bila trudna skuzilo je par ljudi...posebno bakice. Cak mi je i jedan covjek rekao da mi dobro stoji to novo stanje.

i ja sam prije nekoliko godina imala ovulacijsko krvarenje...taman M prošla i nakon par dana ja opet 3 dana lagano krvarila...ali mi je ginek rekla da će to proći samo od sebe

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo mene, testić napravljen, -----
Neznam više kaj da mislim, em nema pms-s niti m, ništa....
Pa neću sutra valjda opet morati raditi test ??'
Iako evo danas bih kao trebala dobiti, mada meni je najkraći ciklus 28 a najdulji čak 35 dana....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji