i ja sam prije nekoliko godina imala ovulacijsko krvarenje...taman M prošla i nakon par dana ja opet 3 dana lagano krvarila...ali mi je ginek rekla da će to proći samo od sebe
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo mene, testić napravljen, -----
Neznam više kaj da mislim, em nema pms-s niti m, ništa....
Pa neću sutra valjda opet morati raditi test ??'
Iako evo danas bih kao trebala dobiti, mada meni je najkraći ciklus 28 a najdulji čak 35 dana....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Dobra vecer cure
Evo da Vam javim novosti sa pregleda .. prvo dok san izvadila krv proslo je 100 god i jos mi nalazi nece bit gotovi kad je pregled zakazan i jos bonus nista od ovulacije izgleda da ju cak i rijetko imam s ovakvim ciklusima i PCO
Dala mi je duphaston, da ju valjda potakne neznam ni sama i rekla mi je ako ne ostanem trudna za 3 mj da cu provat klomifen ... Da Vam iskreno kazen, uzasavan se tih tableta vise, ali eto .. Uglavnom mozemo pocet pokusavat od strane ginekologa, a za stitnjacu moran vidit ... Malo san tuzna, ali kad sve sede na misto bit ce bolje
Kako ste mi Vi ?? Kako ste provele dan ??
Joj bljak taj duphaston meni jos vise bilo muka od njega!
Kopiram vam jedan moj post od prije nekih mjesec dana:
Ima li mama koje NE PODNOSE LAKTOZU?
Ako da evo Vam par savjeta: folacin sadrže laktozu, i meni su jako smetale, pa sam prešla na Prenatal od Natural Wealtha, nema laktoze a imaju dovoljnu količinu folne kiseline.
Nadalje s obzirom da mlijeko i jogurte ne konzumiram, za dodatak sam uzimala od Twinlaba tablete zovu se Calcium citrate (i još uz kalcij imaju i magnezij). Inače kalcij i magnezij se bore za položaj u tijelu pa bi ga trebalo uzimati u omjeru 2:1 u korist kalcija.
S obzirom da sam u 1.trudnoći počela dobivati hb kontrakcije u 14.tj. još sam morala pojačati i magnezij, pa sam uzela isto od Natural Wealtha.
Što se tiče 2.trudnoće zbog krvarenja dobila Duphaston, on isto SADRŽI LAKTOZU, i užasno mi je bilo od njega, tako da slobodno tražite zamjenu (meni dali utrogestan)-i od jednih i od drugih se napusem kao zaba!
Kad mi ga je prepisivao dr.uvjeravao me da nema to laktozu, nema šipak.
Ima više vrsta laktoza u tabletama. Recimo laktoza hidrat mi ne smeta! Ona je u ergometrinu (dobije se za stiskanje maternice), ja dobila nakon spontanog i od njih mi nije bilo slabo a pila sam ih svaka 4sata.
Evo nadam se da sam nekome barem malo pomogla vezano za tablete i laktozu za koju puno ljudi ni nezna da im smeta :)
Sortiraj odgovore
Najstariji