Jutro 😘
Kako ste?
Jana- jesi pravila test?
Tanija- danas kako je?
Ko nam je jos za ovih dana ne dobiti?
Ja cu sutra sigurno.. Imam neki vodeni iscjedak, cak mi se cini malo rastezljiv, omg, ko ce vise znati..
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Anchy30 19.12.
Segy 20.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Sjuskica 10.01.
Vecka 18.01.
Jutroo,
Anchy je na redu za ne dobiti, pa Segy ti, ja se nekako nadam da je kod tebe samo bio preuranjeno rađen test i da ima još nade !
Anchy, ima li kakvih simptoma, Segy kod tebe?
Drage moje, mene evo 2 dana za redom križa ubijaju... možda je od posla, a moguće i od vrkute... jer nikad me križa nisu boljela, tek sad odkad pijem vrkutu...doduše možda nema to nikakve veze, al ne znam ni sama....
Tina0110
Tina0110 ja isto pijem vrkutu ali mene leđda znaju boliti i sa njom i bez nje tako da neznam koja povezaost može biti...
Segy jutros temp. 36.7 znači dva dana za red u porastu od 0.1 a prije O je varirala od 36.0 do 36.3
JanaH kako je rošlo na volontiranju? Jesi radila test?
zabica25 da li ti je ta temp.bila bazalna ili preko dana?
bebinjo sretno
tanija, temp sam mjerila preko dana, od bazalne sam odustala jer mi je stvaralo stres...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
kako ste danas curke? evo mene nakon jutarnjeg pospremanja i kuhanja!
po mome kalendaru bih trebala dobiti 30.12 i ovih dana bi trebali biti plodni dani. do nedavno sam imala ovulacijsko krvarenje koje je kod mene trajalo isto kao i normalna vjestica, 5-6 dana. a za sada sam primjetila samo par kapi krvi...sad to moze biti ovulacijsko krvarenje ili implatacijsko krvarenje kao prosli put kad sam bila trudna jer kod mene se ne moze kalendarski odrediti ovulacija. Ne nadam se da ce se ista uhvatiti ovaj mjesec ali bi to bio ljep zavrsetak ove godine!!
bebinjo moram priznati da 1.put čujem za ovulacijsko krvarenje svašta ćemo mi naučiti tu
cure tko je spominjao ovdje da je jednom dok nije znala neki čovjek joj rekao da je trudna jer d joj vidi po sivim bjeloočnicama ili tako nešto sa očima je bilo?!
Sortiraj odgovore
Najstariji