Hvala Vam ženskice moje
Svašta bi ja jos radila ali kad za sve moras imati novaca a i vremena. Kamin je od kartonskih kutija, 9 razlicitih dimenzija, u čudu sam da još i stoji :)
Uuu svida mi se recept, bas cu ga prije Bozica napraviti :) danas sam bas svekrvi rekla da cemo ove godine u nasoj kuci imati rucak (inace je uvijek kod nje,ona je kucu do nase a njena svekrva kucu preko puta :)
Za iscjedak znam da je povezan sa prolaktinom, meni je blago povisen 638 (105-493), i stvarno kad sam ga vadila sam bila pod stresom. Nije ljepljiv, bas je kao voda tako da se ni ne brinem puno. A i u 6.mj.sam ostala trudna pa vjerojatno prolaktin ne radi problema.
Nego cure meni je temp. sada 37,4!!! A inace vam meni zna pasti i do 35,2. Danas je 6/7dpo! A negdje sam naisla na info da ako 7 dana od O skoci temp.da je bilo oplodnje! Necu se puno zavaravati ali lijepo je imati neku nadu :)
Tanija, držim fige da je ovo dobitan ciklus! Moguće da je došlo do oplodnje, ja sam također imala povišenu temp nakon O, 37,4-37,8...
Ja sam isto radila rafaelo kuglice, baš su fine...
Ne znam varijantu za kuglof bez gustina, ne znam koji bi ga sastojak mogao zamijeniti

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sutra vam javim koja je zamjena za gustin, sad se nemogu sjetiti nema sanse!!!
Inace oćuh mi je talijan i profesionalni kuhar.
Hvala ti zabice
Jel netko od vas osim lh testova, mjerenje bazalne provjeravala i cerviks možda?
Ja gustin uopće ne koristim...
Mislim da ga nisam nikad kupila.. Zamjena je tapioca brašno ili aru prah......
Ja danas pekla kolačiće za azil koji će se u subotu prodavati, nije baš da imam slobodnog vremena za takve egzibicije ali kćer je strastveni ljubitelj svih životinjica, pa je tako i mali volonter u azilu, tako da se i ja često moram uključiti....
Čekam jutro, ostao još jedan testić, pa da vidimo :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutro 😘
Kako ste?
Jana- jesi pravila test?
Tanija- danas kako je?
Ko nam je jos za ovih dana ne dobiti?
Ja cu sutra sigurno.. Imam neki vodeni iscjedak, cak mi se cini malo rastezljiv, omg, ko ce vise znati..
![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
JanaH. 15.12.
Anchy30 19.12.
Segy 20.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Sjuskica 10.01.
Vecka 18.01.

Jutroo,
Anchy je na redu za ne dobiti, pa Segy ti, ja se nekako nadam da je kod tebe samo bio preuranjeno rađen test i da ima još nade !
Anchy, ima li kakvih simptoma, Segy kod tebe?
Jutroo,
Anchy je na redu za ne dobiti, pa Segy ti, ja se nekako nadam da je kod tebe samo bio preuranjeno rađen test i da ima još nade !Anchy, ima li kakvih simptoma, Segy kod tebe?
Ma nema nikakvih simptoma, jedino to sta mi je povecan vaginalni iscjedak.. I to je to.. Sve ostalo nista. Ma ziher ja dobivam danas ili sutra..
Jutroo,
Anchy je na redu za ne dobiti, pa Segy ti, ja se nekako nadam da je kod tebe samo bio preuranjeno rađen test i da ima još nade !Anchy, ima li kakvih simptoma, Segy kod tebe?
Ah,kod mene krenilo...ali sve nešto slabo i nikako
Vidjeti ćemo da li će sutra biti ''normalna''
Anchy30

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji