Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    17. Prosinac 2015. 15:01

zabice - ja sam kod M.L.K. 
    Ti?

Tanija - kamin je baš fora! To je od kartona ili?

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

zabica25
    17. Prosinac 2015. 17:25

Jana, i ja isto kod nje :) Iako me uopće strah sad nositi nalaze jer budem pak čekala 2 sata

JanaH.
    17. Prosinac 2015. 17:29

zabica25

Jana, i ja isto kod nje :) Iako me uopće strah sad nositi nalaze jer budem pak čekala 2 sata

Hahahah, i to buš sretna ako budeš samo dva sata!
    Ja sam kod nje već deset godina i uvijek čekam, jednom sam smao za podići nalaz (znači bez ikakve terapije jer je bil ok čekala više od dva sata),
    predprošli put kad sam imala spontani čekala sam od 8 ujutro do 12 sati, a za pregled i uzv sad u 12.mj od 6 sati do 9...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    17. Prosinac 2015. 18:02

Da Anchy, ja sam ga pravila i pojeo se brzinom munje...tako da sam se za njega opet odlučila

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iivanaat27
    17. Prosinac 2015. 18:03

Segy hvala ti!  I ja tebi isto od srca zelim da sto prije vidis velikiii plusicc.  
    Bebinjo saamo tako.  Drzimmm fige da ugledas jos ove godine plusicc 

Vidim da je zabica objavila receptic kolaca.. Evo ako zelite mogu vam ja napisati recep za Rafaelo okruglice,meni je recept preeedobar,prefinooo ispadne,cak su mi bolje te rafaelo nego one kupovne, i jako je jednostavan i brz za napraviti 

LuKi5
    17. Prosinac 2015. 18:07

Anchy, draga, nadam se da ce te proci taj umor pa da budes puna energije za peci kolace I te kekse, evo ja danas dok sam kuhala rucak malenom I nama ispekla neku pitu od krusaka I jabuka, brzo nestaje hehe :))) Ovdje u ZD-u svake godine na istom prozoru djedica alpinist pa se mm zeza kad prodemo pokraj da djedica jos nije provalio u kucu  Nadam se da ces ga uspit naci, bas je fora. 

Babygirl, tako mi je drago da je sve u redu I naravno da te mucnine ne muce, sretno na pregledu, nadam se da ce bebica biti pravi zvrk pa da odmah znate spol. Kad ti je pregled?  Princezica pricalica, ajme preslatko, L je lud za rasvjetom I cim vidi bor ukrasen ili bilo koje svjetlo pocne raditi pššš pa me pita "ovo". 

Tanija, jesi bila na jos kojoj kontroli zbog tog iscjetka vodenog? Meni ti je mlijeko islo jos skoro 2 mjeseca nakon sto je L prestao dojiti. Onda je stalo, pa pred operaciju opet krenulo I islo jos par mjeseci nakon operacije I samo odjednom prestalo. Mozda bi bilo dobro da opet to kontroliras, ako se dobro sjecam je li tebi bio povisen prolaktin? Moze biti da ti je krenulo zbog tog povisenog prolaktina, isto tako da ti je prolaktin povisen zbog tog iscjetka vodenog, je li ljepljiv? 

Chichita
    18. Prosinac 2015. 08:27

hahaha pa ima još Zadranki, ajme i ja jednoga djedicu gledam svake godine ( na stanovima), izgleda morbidno....ovaj visi sa prozora....

Anchy30
    18. Prosinac 2015. 18:10

LuKi5

Anchy, draga, nadam se da ce te proci taj umor pa da budes puna energije za peci kolace I te kekse, evo ja danas dok sam kuhala rucak malenom I nama ispekla neku pitu od krusaka I jabuka, brzo nestaje hehe :))) Ovdje u ZD-u svake godine na istom prozoru djedica alpinist pa se mm zeza kad prodemo pokraj da djedica jos nije provalio u kucu  Nadam se da ces ga uspit naci, bas je fora. 

Babygirl, tako mi je drago da je sve u redu I naravno da te mucnine ne muce, sretno na pregledu, nadam se da ce bebica biti pravi zvrk pa da odmah znate spol. Kad ti je pregled?  Princezica pricalica, ajme preslatko, L je lud za rasvjetom I cim vidi bor ukrasen ili bilo koje svjetlo pocne raditi pššš pa me pita "ovo". 

Tanija, jesi bila na jos kojoj kontroli zbog tog iscjetka vodenog? Meni ti je mlijeko islo jos skoro 2 mjeseca nakon sto je L prestao dojiti. Onda je stalo, pa pred operaciju opet krenulo I islo jos par mjeseci nakon operacije I samo odjednom prestalo. Mozda bi bilo dobro da opet to kontroliras, ako se dobro sjecam je li tebi bio povisen prolaktin? Moze biti da ti je krenulo zbog tog povisenog prolaktina, isto tako da ti je prolaktin povisen zbog tog iscjetka vodenog, je li ljepljiv? 

ma hoće,evo već mi je danas malo bolje....trgnila sam se!Čak sam nešto i napravilaA sutra neke keksiće pravim i vijenac za vrata...tako da...ide na bolje!!Kako si mi ti?

Anchy30

14.06.2014. L ♥

Rozica2810
    17. Prosinac 2015. 18:08

Vecer drage moje cureee 
    Nije me bilo nekoliko dana, a Vi vec napunile dosta stranica  neka ste, nadala sam se kojem plusicu, ali nema veze ima jos do Bozica 
    Mene sutra ceka pregled pa sam sva uzbudena, znam da ce dobro proci !
    Vidim razmjenjuju se recepti i bas je nekako sve carobno pa se nadam da ce se svakoj carolija ostvaritiii 

LuKi5
    17. Prosinac 2015. 18:10

Zabice, nadam se da ti mucnine nece dugo trajati I da ce te mrva pustiti da pojedes koji kolac za blagdane...Prefino mi izgleda ovaj recept za kuglof, ima li koja varijanta bez gustina? 

miska, sad ce biti postepeno sve manje I manje mucnina pa ces moci napokon normalno pojesti. Kakobtvoja stitnjaca? Jesu ti kontrolirali hormone? 

miska
    17. Prosinac 2015. 19:17

LuKi5

Zabice, nadam se da ti mucnine nece dugo trajati I da ce te mrva pustiti da pojedes koji kolac za blagdane…Prefino mi izgleda ovaj recept za kuglof, ima li koja varijanta bez gustina? 

miska, sad ce biti postepeno sve manje I manje mucnina pa ces moci napokon normalno pojesti. Kakobtvoja stitnjaca? Jesu ti kontrolirali hormone? 

da istina je da su manje, valjda je taj vrhunac bio u utorak kad sam ispustila dusu u wcu pa je sad lakse...ali sam primjetila da me zgaravica pocela ubijat, pocne oko 5 ujutro pa sve dok ne pojedem traje. stitnjaca je prije 4 tjedna bila tsh 3,ostalo je bilo isto sve u granicama samo ne znam tocno jer sam samo zvala telefonski! u utorak idem opet vadit pa cemo vidjet gdje smo  nadam se da ce biti ok!

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    17. Prosinac 2015. 18:15

I da, napokon mi je ucitalo sliku, preko moba sam. Tanija, prekrasno ureden kamin. Stvarno dobro cure kazu, jako si kreativna. 

Rozica, drago mi je da si nam se javila, tebi je sutra pregled ako se ne varam? Sretno I neka sve dobro prode

Rozica2810
    17. Prosinac 2015. 18:17

LuKi5

I da, napokon mi je ucitalo sliku, preko moba sam. Tanija, prekrasno ureden kamin. Stvarno dobro cure kazu, jako si kreativna. 

Rozica, drago mi je da si nam se javila, tebi je sutra pregled ako se ne varam? Sretno I neka sve dobro prode

ma daaa joooj hihihi  hvala ti dragaa 
    kako si ti ?? kako mali zvrk ??

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI