Anchy, draga, nadam se da ce te proci taj umor pa da budes puna energije za peci kolace I te kekse, evo ja danas dok sam kuhala rucak malenom I nama ispekla neku pitu od krusaka I jabuka, brzo nestaje hehe :))) Ovdje u ZD-u svake godine na istom prozoru djedica alpinist pa se mm zeza kad prodemo pokraj da djedica jos nije provalio u kucu Nadam se da ces ga uspit naci, bas je fora.
Babygirl, tako mi je drago da je sve u redu I naravno da te mucnine ne muce, sretno na pregledu, nadam se da ce bebica biti pravi zvrk pa da odmah znate spol. Kad ti je pregled? Princezica pricalica, ajme preslatko, L je lud za rasvjetom I cim vidi bor ukrasen ili bilo koje svjetlo pocne raditi pššš pa me pita "ovo".
Tanija, jesi bila na jos kojoj kontroli zbog tog iscjetka vodenog? Meni ti je mlijeko islo jos skoro 2 mjeseca nakon sto je L prestao dojiti. Onda je stalo, pa pred operaciju opet krenulo I islo jos par mjeseci nakon operacije I samo odjednom prestalo. Mozda bi bilo dobro da opet to kontroliras, ako se dobro sjecam je li tebi bio povisen prolaktin? Moze biti da ti je krenulo zbog tog povisenog prolaktina, isto tako da ti je prolaktin povisen zbog tog iscjetka vodenog, je li ljepljiv?
14.06.2014. L ♥
Vecer drage moje cureee
Nije me bilo nekoliko dana, a Vi vec napunile dosta stranica neka ste, nadala sam se kojem plusicu, ali nema veze ima jos do Bozica
Mene sutra ceka pregled pa sam sva uzbudena, znam da ce dobro proci !
Vidim razmjenjuju se recepti i bas je nekako sve carobno pa se nadam da ce se svakoj carolija ostvaritiii
Zabice, nadam se da ti mucnine nece dugo trajati I da ce te mrva pustiti da pojedes koji kolac za blagdane...Prefino mi izgleda ovaj recept za kuglof, ima li koja varijanta bez gustina?
miska, sad ce biti postepeno sve manje I manje mucnina pa ces moci napokon normalno pojesti. Kakobtvoja stitnjaca? Jesu ti kontrolirali hormone?
14.06.2014. L ♥
I da, napokon mi je ucitalo sliku, preko moba sam. Tanija, prekrasno ureden kamin. Stvarno dobro cure kazu, jako si kreativna.
Rozica, drago mi je da si nam se javila, tebi je sutra pregled ako se ne varam? Sretno I neka sve dobro prode
14.06.2014. L ♥
Hvala Vam ženskice moje
Svašta bi ja jos radila ali kad za sve moras imati novaca a i vremena. Kamin je od kartonskih kutija, 9 razlicitih dimenzija, u čudu sam da još i stoji :)
Uuu svida mi se recept, bas cu ga prije Bozica napraviti :) danas sam bas svekrvi rekla da cemo ove godine u nasoj kuci imati rucak (inace je uvijek kod nje,ona je kucu do nase a njena svekrva kucu preko puta :)
Za iscjedak znam da je povezan sa prolaktinom, meni je blago povisen 638 (105-493), i stvarno kad sam ga vadila sam bila pod stresom. Nije ljepljiv, bas je kao voda tako da se ni ne brinem puno. A i u 6.mj.sam ostala trudna pa vjerojatno prolaktin ne radi problema.
Nego cure meni je temp. sada 37,4!!! A inace vam meni zna pasti i do 35,2. Danas je 6/7dpo! A negdje sam naisla na info da ako 7 dana od O skoci temp.da je bilo oplodnje! Necu se puno zavaravati ali lijepo je imati neku nadu :)
Tanija, držim fige da je ovo dobitan ciklus! Moguće da je došlo do oplodnje, ja sam također imala povišenu temp nakon O, 37,4-37,8...
Ja sam isto radila rafaelo kuglice, baš su fine...
Ne znam varijantu za kuglof bez gustina, ne znam koji bi ga sastojak mogao zamijeniti
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sutra vam javim koja je zamjena za gustin, sad se nemogu sjetiti nema sanse!!!
Inace oćuh mi je talijan i profesionalni kuhar.
Hvala ti zabice
Jel netko od vas osim lh testova, mjerenje bazalne provjeravala i cerviks možda?
Ja gustin uopće ne koristim...
Mislim da ga nisam nikad kupila.. Zamjena je tapioca brašno ili aru prah......
Ja danas pekla kolačiće za azil koji će se u subotu prodavati, nije baš da imam slobodnog vremena za takve egzibicije ali kćer je strastveni ljubitelj svih životinjica, pa je tako i mali volonter u azilu, tako da se i ja često moram uključiti....
Čekam jutro, ostao još jedan testić, pa da vidimo :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji