Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    17. Prosinac 2015. 14:09

Tanija moram reci da si zaista kreativna osoba. Jako je lijep kamin i svida mi se ideja,isto tako je jako lijepo i ono sto si prije objavila sto si radila na grani.  Jako kreativno 

Segy
    17. Prosinac 2015. 14:25

Tanija- svaka cast zeno.. Vec sam jucer na fb vidila, pre 👏🏻👏🏻👏🏻

Ivana- zelim ti da sta prije ugledas svoj +, obama takodjer 😘

Ja sam do sad generalno sredjivala stan, jos moram ves posloziti. Uf, bas san se izmorila i kad sidnem tesko mi se onda opet pokreniti :)

Sta vi radite?

bebinjo
    17. Prosinac 2015. 14:31

pozdrav curke 
    evo mene ponovo! nakon skoro godinu dana krenuli u akciju...ponovo. bez prevelikih ocekivanja ali ipak postoji nada i zelja da cemo ugledati plusic prije nove godine!
    krenula sam citati postove ali toga ima jakoooo puno pa stoga cestitam novim plusicima i nadam se da ce svi dobiti najbolji moguci poklon uskoro a to je veliki veliki plus

zabica25
    17. Prosinac 2015. 14:35

Drage cure, ne znam jeste li me i vi pitale za jedan recept, pa vam ga svejedno šaljem, nek se nađe :)

Kuglof od naranče i limuna
    Sastojci:
    180 g maslaca ili margarina
    180 g šećera
    4 jaja
    200 g brašna
    2 dcl kiselog vrhnja
    1 vanilin šećer
    1 prašak za pecivo
    100 g škrobnog brašna (gustin)
    naribana korica jedne naranče i jednog limuna
    malo soli
    SIRUP:  sok od naranče, malo šećera
    POSTUPAK
    Pomiješati brašno s praškom za pecivo i gustinom.
    Posebno umutiti margarin, šećer, vanilin šećer te korice limuna i naranče. 
    Dodati jedno po jedno jaje i malo soli. U to dodati prosijano brašno koje ste prethodno pomiješali s gustinom i praškom za pecivo te vrhnje. 
    Sve sastojke sjediniti i uliti u namašćen kalup. Peći oko 30-40 min na 180 stupnjeva. (Ja vidim kad je gotovo na oko, vjerujem da i vi)
    Kad je pečen, istresti ga iz kalupa i polijati vrućim sirupom.
    SIRUP: Sok od naranče i šećer staviti na vatru i miješati dok se šećer ne otopi. 
    DOBAR TEK 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

JanaH.
    17. Prosinac 2015. 15:01

zabice - ja sam kod M.L.K. 
    Ti?

Tanija - kamin je baš fora! To je od kartona ili?

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

zabica25
    17. Prosinac 2015. 17:25

Jana, i ja isto kod nje :) Iako me uopće strah sad nositi nalaze jer budem pak čekala 2 sata

zabica25
    17. Prosinac 2015. 18:02

Da Anchy, ja sam ga pravila i pojeo se brzinom munje...tako da sam se za njega opet odlučila

iivanaat27
    17. Prosinac 2015. 18:03

Segy hvala ti!  I ja tebi isto od srca zelim da sto prije vidis velikiii plusicc.  
    Bebinjo saamo tako.  Drzimmm fige da ugledas jos ove godine plusicc 

Vidim da je zabica objavila receptic kolaca.. Evo ako zelite mogu vam ja napisati recep za Rafaelo okruglice,meni je recept preeedobar,prefinooo ispadne,cak su mi bolje te rafaelo nego one kupovne, i jako je jednostavan i brz za napraviti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.