Anna92 Cestitaaaammmm :)
Anchy...moja M je stigla 6og al prvo samo na papiru a do kraja dana i na ulosku al sitno....7og su bili bolovi i malo jace ali opet ne kao inace, 8 je prakticki stalo veci dio dana prazan ulozak i jednom u danu malo aa tako je i danas, prakticki nemam. Da bude zanimljivije ugnojila mi se bartolinijeva zlijezda koja je curila tako da nisam bila sigurna jel imam M il se zlijezda prazni, pa sam cak zavukla prst da vidim kakva je sluz (rozkasta je bila).
Ja najiskrenije mislim da su moji hormoni malo si dali oduska...znaci M takva kakva je, sise i dalje velike i bolne, a lice i leđa su mi puni bubuljica (bjelih) i koža mi je bas masna....
Zabice noooc :)
Anna92 Cestitaaaammmm :)
Anchy…moja M je stigla 6og al prvo samo na papiru a do kraja dana i na ulosku al sitno….7og su bili bolovi i malo jace ali opet ne kao inace, 8 je prakticki stalo veci dio dana prazan ulozak i jednom u danu malo aa tako je i danas, prakticki nemam. Da bude zanimljivije ugnojila mi se bartolinijeva zlijezda koja je curila tako da nisam bila sigurna jel imam M il se zlijezda prazni, pa sam cak zavukla prst da vidim kakva je sluz (rozkasta je bila).
Ja najiskrenije mislim da su moji hormoni malo si dali oduska…znaci M takva kakva je, sise i dalje velike i bolne, a lice i leđa su mi puni bubuljica (bjelih) i koža mi je bas masna….
Zabice noooc :)
I inače ti tako kratko traju ciklusi? Možda je implantacijsko..
Ponovi ti samo test

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

url=https://lilypie.com]
Kakva je kod tebe situacija Anchy?
Kakva je kod tebe situacija Anchy?
I meni sva nikakva...hmmm....i ja mislim da su nam hormoni malo podivljali i dali si oduška...
Osjetila sam i danas da me boli(kao i jučer) kao da trebam dobiti,grčevi...
Meni plodni završili(danas zadnji dan)
Pokrili smo 4,6 i 8....pa sad ćemo vidjeti,nadam se da je to bilo dovoljno...Nadam se da smo nešto i napravili,hehe!Nisam dragome ni rekla da su pl.dani...
Sad samo opušteno i uživanje u blagdanima,peckanju keksića i kolača!
Anchy30

druga se pojavila posle 2-3 minuta :) iskreno se nadam da je trudnocaa
Anchy bolje da nisi rekla muzu za plodne dane ovaj put je vrlo vrlo moguce da se i uhvati :) Cim je opustenost tu prva liga! Sad uzivaj u Blagdanima i onda ispod bora testic :) kako bi to bilo lipo!
Ma mene je danas isto presjecalo po stomaku al nisam vise pametna...necu nista analizirat! Ocito mi tjelo salje signale da je bilo dosta briganja!
Tanija bas je to zbunjujuce...po ova dva bi rekla da je O prosla...a onda taj zadnji unese zbrku....stvarno ti nisam pametna tu....al uzmi u obzir da dok je crtice plodni su dani!
Anchy bolje da nisi rekla muzu za plodne dane ovaj put je vrlo vrlo moguce da se i uhvati :) Cim je opustenost tu prva liga! Sad uzivaj u Blagdanima i onda ispod bora testic :) kako bi to bilo lipo!
Ma mene je danas isto presjecalo po stomaku al nisam vise pametna…necu nista analizirat! Ocito mi tjelo salje signale da je bilo dosta briganja!
Tanija bas je to zbunjujuce…po ova dva bi rekla da je O prosla…a onda taj zadnji unese zbrku….stvarno ti nisam pametna tu….al uzmi u obzir da dok je crtice plodni su dani!
Bas! Vidjet cu u jutro temp. Jutros 36,5 ostalo 36,2-36,3. A danas tj.veceras je bio prvi dan da sam bila mokra, onaj bas pravi vodeni plodni iscjedak, tak da mi ta temp.i ne znaci ovulaciju, mozda je sutra ili prekosutra. Živi bili vidili
Sta ste radili danas lijepoga? Ja pola radnog dana provela.kod knjigovotkinje i rjesavali pitanja o ambalazama. Jer ako je netko uvoznik na hr trziste mora prijaviti koliko koje amb.ude i za to jos platiti! Strasno! No ugl.dosla doma, pojela, dosao muz iz šume, iskoristila ga nabrzinu i sa malim u vrtic na bozicnu radionicu (bas sam si ponosna na radove, sutra vam zaljepim slike) dosla doma pa na trening u 21:30 i evo tek sad legla.
Ma mene je danas isto presjecalo po stomaku al nisam vise pametna…necu nista analizirat! Ocito mi tjelo salje signale da je bilo dosta briganja!
Tanija bas je to zbunjujuce…po ova dva bi rekla da je O prosla…a onda taj zadnji unese zbrku….stvarno ti nisam pametna tu….al uzmi u obzir da dok je crtice plodni su dani!
Joj draga bilo bi super i da se moj san i ostvari!!
Nadam se da neće ni doći M,ali ako već mora neka dođe na vrijeme-izludi me ono kašnjenje!Da,da nisam ništa govorila-nema on pojma heheh!A tako je i bolje…a sad vidjet ćemo!
Ako bude i kasnila(19trebam dobiti)glupo mi praviti test a prošli mj. je kasnila tj.dana…možda ovaj put uzmem onaj po 15kn i što bude bude….ah,vidjet ćemo,još malo!
Jel gledaš ovu novu seriju ''Zlatni dečko''?
Anchy30

Tanija ti si nam turbo aktivna :) Ako je sudit po sluzi ja bi rekla da ti je O onda danas, a da je pik bio jucer ili nocas pa se taman poklopi prica da O nastupa oko 24h nakon pika!
Tanija ti si nam turbo aktivna :) Ako je sudit po sluzi ja bi rekla da ti je O onda danas, a da je pik bio jucer ili nocas pa se taman poklopi prica da O nastupa oko 24h nakon pika!
Turbo aktivna i turbo umorna jutros ulovila pik! juhuu. Maja s obzirom na tvoju M i simptome jesi ti radila još koji test poslije?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji