druga se pojavila posle 2-3 minuta :) iskreno se nadam da je trudnocaa
Anchy bolje da nisi rekla muzu za plodne dane ovaj put je vrlo vrlo moguce da se i uhvati :) Cim je opustenost tu prva liga! Sad uzivaj u Blagdanima i onda ispod bora testic :) kako bi to bilo lipo!
Ma mene je danas isto presjecalo po stomaku al nisam vise pametna...necu nista analizirat! Ocito mi tjelo salje signale da je bilo dosta briganja!
Tanija bas je to zbunjujuce...po ova dva bi rekla da je O prosla...a onda taj zadnji unese zbrku....stvarno ti nisam pametna tu....al uzmi u obzir da dok je crtice plodni su dani!
url=https://lilypie.com]
Tanija ti si nam turbo aktivna :) Ako je sudit po sluzi ja bi rekla da ti je O onda danas, a da je pik bio jucer ili nocas pa se taman poklopi prica da O nastupa oko 24h nakon pika!
url=https://lilypie.com]
Jutreko! 😊
Anna92 čestitam, nadam se da je to to i će za par dana crtica na testu biti još tamnija. 😊
Rozica
Ah.. na svu sreću je ispalo sve dobro i sad su dobro. I da postala sam teta malog palčića,koji se bori i polako nabira na kilaži i svi jedva čekamo da dojde domeka! 😊
Nažalost nisam na Go nego mi je istekao ugovor, mjenjala sam 3 mj. Dok se žena nije vratila s porodilnog. Sad tražim dalje posao i tako!
Moji starci me na svu sreću ne pitaju kad će beba,jer bi radje da nađem dobar posao pa onda,a svekar ništ ne pita tek je sad prvi put postal djed, a i inače se ne gura u naše stvari na sreću! A svekrvu nisam imala prilike upoznati jer je umrla prije nego sam se upoznala sa mužem! 😞 al nekad daljna rodbina il neko kog znamo zna pitati i kad će beba,b mi odgovorimo da će biti sve u svoje vrijeme. Nikome ne govorimo da radimo na bebi čak niti najbližima jer bi nas samo ispitivali i stvarali dodatni stres..
Btw.. M još nije stigla! 😒😣
A jesam se raspisala. Kako ste mi vi?
Anna92, to je to, cestitam
Minions, drzim fige da ni ne dodje !!
Ja u inventurama, ludara na poslu
Cure, meni danas dan D (po kalendaru, prema ovulaciji bi bio sutra), a ja se osjecam ko vanzemaljac . Glava ko da mi je miljama daleko od stvarnosti, ujutro sam dolje osjecala ko da cu svaki cas procutiri ali nije bilo onih klasicnih grceva u trbuhu ko pred svaku mengu. Grudi malo bole na dodir, ali nije strasno. Zadnjih sat vremena mi se pocelo i malo vrtjeti (nadam se da nece biti jos gore jer si ne mogu priustiti sad ici prije s posla). Strah me raditi testic da ne bude opet - pa samu sebe drzim u neizvjesnosti
Anna92, cestitam!!! I ja mislim da je to-to. Vidjet ces, za koji dan ce crtica biti jos tamnija
Vecka
Hvala, danas 6o dc, nakon par minusa nadam se da će m svaki čas doći,al opet imam i malu trunkicu nade da je ovulacija bila ovaj il prošli tjedan pa da je to to.. neznam.. neželim misliti o tome do ponedjeljaka kad idem k ginekologici pa da čujem stručnije mišljenje!
Ejic drži se, popi vode malo si predahni,pojedi nešto i bit ćeš bolje! 😉 znam, teško je radit testić sa mislima da se opet ne razočaraš. Pričekaj do sutra pa ga napravi ujutro. ako si trudna trebao bi pokazat plusić. MI smo uz tebe! Šaljem ti pusu da ti bu lakše! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji