Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    09. Prosinac 2015. 12:00

Ajmeee ja sama skoro sa odg. ispunila 3 stranice

ugavnom za prolaktin znam da je hormon stresa, 2007.bio povišen kad sam završila u bolnici sa vodom u plućima i trbušnoj šupljini...tad mi bio disbalans hormona svakavih... od tad ga nisam kontrolirala.
    A sad je moguće da je io povišen zbog stresa jer sam taman to jutro prije vađenja dobila M, a taj ciklus mi je bio 51 dan i bila sam luuuuda od čekanja a testovi -. Nadam se da je to od toga.

Kupila sam lh trakice u Mulleru. Ovako je situacija, mjerim bazalnu ali ne u isto vrijeme, ali jutros je bila 36,5 a inače između 36,1-36,3 Po iscjetku nemogu baš puno skužiti, jer jednom u danu recimo bude "jajast" a ostalo ljepljiv samo (znači ne vodenast) nego ljepljiv. evo slike lh testa
    Da li nakon O isto počinje svijetliti ili se nakon O uopće ne pojavljuje 2.crtica?!
    Pokrili smo sexom znači 4/5.12. oko ponoći, 6.12. oko 13 popodne, 7./8.12 isto oko ponoći. I sinoć ko za inat dođem u sobu a ovaj moj već zaspao, ja ga probala probuditi a govori mi on da ga glava boli aaaaaaa za vrištat mi je bilo, jutros isto nismo stigli ja malog spremila, on morao na sanitarnu i tako do popodne niš :(  inače danas mi je 16 dc a ciklusi od 29-42 kroz godinu dana.Kako Vam izgleda ta trakica i temp. Mislite da je prošla O ili da će doći? Da napravim još jedan test poslijepodne/predvečer?

Hvala vam cure, sve ste divne :) morat ćemo nekakava druženja organizirati barem 1xgodišnje uživo negdje hehehe

zabica25
    09. Prosinac 2015. 12:33

Pozdravček 

Koliko ste se raspisale da sam jedno vrijeme čitala i pisala si natuknice da vam odgovorim :)
    Tanija, ja sam dobro, grčevi me još uvijek prate, hormoni divljaju i jučer sam cijelo jutro bila toliko jadna i za ništa. Učim stalno za stručni ispit, to je toliko toga za poludjeti. I onda me nešto uhvatilo da ja to neću moći itd. Danas je već druga priča 

Anchy, :* Nemoj se zamarati temperaturom.

Maja Sokca - i dobro da si se vratila jer ne znam kako ih bez tebe. Kad sam postala članica, odmah si me među prvima najbolje prihvatila i draga si mi   kamo putujete na bračno? Nadam se da će to putovanje biti opuštajuće i da će uroditi plodom.

Popis za NE dobiti je sve manji, baš mi se sviđa.
    Meni su počele lagane mučnine, ali nekako se trudim da je sve  u redu i normalno. Dragi mužek me miluje po trbuhu i baš me pazi :)

iivanaa, ja sam koristila alkoholni toplomjer, ali mi je zadao samo stres pa sam ga odbacila i opustila se, 
    Segy, ako imaš tako rano O, onda se možda nešto događa u tvom trbuhu :) Tako je i meni bilo. 16. dc je bila O, a 22. sam već osjećala i intuicija mi je govorila da jesam...i JESAM :)
    leona, i ja sam ti slala za gledanje u karte i rekla je da ću do kraja 2016. zanositi, a ja ostala trudna na kraju 2015. Bit će sve ok, samo se oslobodi stresa i opusti.
    Rozica, mi bor kitimo na Badnjak

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Minions
    09. Prosinac 2015. 13:04

Dan curke! jeste se danas raspisale! 😉 neka ste! 😊
    Vidim da ste počele sa pripremama za Božić,i ja sam al jako malo jer se sve i svašta podogađalo u mojim bližnjima... al budem to nadoknadila do Božića jer sam doma i ne radim više, upravo evo odmaram i gledam tv. kako ste mi vi,šta radite?

Mallla
    09. Prosinac 2015. 13:17

Rozice, ja ti bor uvik kitim na Badnjak, nekako mi je to u obitelji tradicija pa sam je zadržala ;)
    Tina, to volim čuti da se netko osjeća opušteno...to ti treba čestitati i zadrži taj osjećaj, onda ćemo uskoro slaviti + :)

Tema svekrva......ahhaha ta je vrhunska Marie iz svi vole Raymonda hahahhaha i ja imam vrlo sličnu....ali stvarno nikada nije pitala za dicu nitko od mojih, jedino što kroz priču ubace kad bude beba onda ćemo ovo ili ono....al onako bez izravnog pitanja!

Tema okolina....ajmeee oni me najviše ubiju u pojam...al niko nema pardona, svi pilje u stomak i kazu nesto poput Trudna si?, Jesi li ti to trudna? Imali šta nova?, Jel beba na putu? Jesi se ti to udebljala zbog posebnog razloga?.....a dosadilo mi je govorit da volim jest, da mi je malo stomak veći tralalal. Nisu ni svjesni da me pokušavaju uvjerit da sam buca...a nisam buca...na mojih 177cm 70 do 75 kg prolazi!

Tanija tko te ljutio? Ima da ga nema! Iscjedak, valjalo bi da ga svaki dan promatraš u približno isto vrijeme jer kroz dan je različit....i treba ti više dana praćenja da uočiš razliku! Jel ti to prva trakica što si piškila ovih dana ili? Po jednoj se nemože ništa zaključiti....znači obavezno u sljedećih 4 do 6h popiški jednu tako da vidiš jel nastavila tamnit ili svijetli...sačuvaj i tu da možeš usporedit. Svi smo različiti pa i trakice različito reagiraju...npr. meni do ovulacije postupno tamni, e kad mi bude ovakva kao u tebe to mi je znak da je blizu pa u tom danu se potrudim popiskit jos jednu dvi za siguru, jedino tako uhvatim pik ito skuzim da je pik bio trakica prije one koja je pocela svijetlit...tako da mi dva dana iza pika postupno svijetli i onda 3 dan nakon pika bude slaba slaba crtica. Ako sam bila nejasna pitajte pa cu pokusat bit jasnija!

Zabice ma Hvala ti draga na tako lipom mišljenju i željama...znači to puno. A meni drago što nas nisi napustila, volim čitati o trudničkim tegobama :) Idemo u Austriu, Beč ...... naumila sam obilazit Božićne sajmove.... :) po svemu sudeći plodno razdoblje bi mi trebalo biti oko Božića, pa možda, možda mi Mali Isus pokloni čudo :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.