Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    09. Prosinac 2015. 20:58

Kod nas je isto obicaj za badnjak ali meni je to prekasno, ako uspijem ovaj vikend kitim boric, obozavam uzivat u Bozicnom ugodjaju i blejit u sijalice na boru 
    Rozice, ni meni ne radi profil na klokanici, a stvarno ne znam 
    zasto 

Segy, ma proci cete bez sirupa, sigurno je prolazna viroza btw.pitala si sta radimo, evo ja gledam tekmu sa dragim  vi?

zabica25
    09. Prosinac 2015. 21:23

Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti  ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
    Tipkamo se sutra. Noć 

Rozica2810
    10. Prosinac 2015. 12:51

zabica25

Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti  ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
    Tipkamo se sutra. Noć 

Za 4 dana ces vidit svoju mrvu jooooj  javi nam dojmove obaveznooo 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Anna92
    09. Prosinac 2015. 22:42

Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako  malo bledja  :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*

Anchy30
    09. Prosinac 2015. 22:55

Anna92

Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako  malo bledja  :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*

Moguće...ako ima druga crta,trudna si!!Čestitam ti!!
    Za koji dan ponovi test,i druga crtica će ti biti sve ''tamnija''!!

Anchy30

tanijatravan
    09. Prosinac 2015. 23:19

Anna92

Naravno da je moguća :) ako je test ocitan u roku kojem pise u uputstvima, a ne nakon sat vremena :) četitam od <3 testovi reagiraju na određenu količini hcg-a koji nije isti kod svake žene bez obzira šta je isti tjedan trudnoće :) napravi sutra ili prekosutra jos jedan sa prvim jutarnjim urinom pa ces biti 100% sigurna:)

Rozica2810
    10. Prosinac 2015. 12:53

Anna92

Da, da mogu ce je ! Cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!! 

zabica25
    10. Prosinac 2015. 13:31

Anna92

Naravno, ako su se pojavile dvije crtice, bez obzira što si test napravila prije očekivane M, onda si TRUDNA! :) Čestitam!
    Ili se može dogoditi da se pojavi druga crtica ako piješ hormonske tablete...to sam neki dan čula

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

JanaH.
    09. Prosinac 2015. 22:54

Ima testova koji se mogu raditi i pet dana prije očekivane M tako da je moguća da je +....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI