Kod nas je isto obicaj za badnjak ali meni je to prekasno, ako uspijem ovaj vikend kitim boric, obozavam uzivat u Bozicnom ugodjaju i blejit u sijalice na boru
Rozice, ni meni ne radi profil na klokanici, a stvarno ne znam
zasto
Segy, ma proci cete bez sirupa, sigurno je prolazna viroza btw.pitala si sta radimo, evo ja gledam tekmu sa dragim
vi?

Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
Tipkamo se sutra. Noć
Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
Tipkamo se sutra. Noć
Za 4 dana ces vidit svoju mrvu jooooj javi nam dojmove obaveznooo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako malo bledja :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*
Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako malo bledja :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*
Moguće...ako ima druga crta,trudna si!!Čestitam ti!!
Za koji dan ponovi test,i druga crtica će ti biti sve ''tamnija''!!
Anchy30
Naravno da je moguća :) ako je test ocitan u roku kojem pise u uputstvima, a ne nakon sat vremena :) četitam od <3 testovi reagiraju na određenu količini hcg-a koji nije isti kod svake žene bez obzira šta je isti tjedan trudnoće :) napravi sutra ili prekosutra jos jedan sa prvim jutarnjim urinom pa ces biti 100% sigurna:)
Da, da mogu ce je ! Cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!
Naravno, ako su se pojavile dvije crtice, bez obzira što si test napravila prije očekivane M, onda si TRUDNA! :) Čestitam!
Ili se može dogoditi da se pojavi druga crtica ako piješ hormonske tablete...to sam neki dan čula

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ima testova koji se mogu raditi i pet dana prije očekivane M tako da je moguća da je +....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji