Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Prosinac 2015. 21:23

Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti  ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
    Tipkamo se sutra. Noć 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Anna92
    09. Prosinac 2015. 22:42

Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako  malo bledja  :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*

JanaH.
    09. Prosinac 2015. 22:54

Ima testova koji se mogu raditi i pet dana prije očekivane M tako da je moguća da je +....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Mallla
    09. Prosinac 2015. 23:04

Anna92 Cestitaaaammmm :)

Anchy...moja M je stigla 6og al prvo samo na papiru a do kraja dana i na ulosku al sitno....7og su bili bolovi i malo jace ali opet ne kao inace, 8 je prakticki stalo veci dio dana prazan ulozak i jednom u danu malo aa tako je i danas, prakticki nemam. Da bude zanimljivije ugnojila mi se bartolinijeva zlijezda koja je curila tako da nisam bila sigurna jel imam M il se zlijezda prazni, pa sam cak zavukla prst da vidim kakva je sluz (rozkasta je bila).
    Ja najiskrenije mislim da su moji hormoni malo si dali oduska...znaci M takva kakva je, sise i dalje velike i bolne, a lice i leđa su mi puni bubuljica (bjelih) i koža mi je bas masna....

Zabice noooc :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Prosinac 2015. 23:06

Kakva je kod tebe situacija Anchy?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.