Da, 14. imam prvi pregled iako bih željela čuti ne vjerujem jer je možda rano. A mozda me mrvica iznenadi. Ja sam do sad gledala tekmu ali sam se mazala kremom protiv strija i tako mi je postalo loše, vrtiti se u glavi pa sam otišla u krevet.
Tipkamo se sutra. Noć
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako malo bledja :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*
Ima testova koji se mogu raditi i pet dana prije očekivane M tako da je moguća da je +....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Anna92 Cestitaaaammmm :)
Anchy...moja M je stigla 6og al prvo samo na papiru a do kraja dana i na ulosku al sitno....7og su bili bolovi i malo jace ali opet ne kao inace, 8 je prakticki stalo veci dio dana prazan ulozak i jednom u danu malo aa tako je i danas, prakticki nemam. Da bude zanimljivije ugnojila mi se bartolinijeva zlijezda koja je curila tako da nisam bila sigurna jel imam M il se zlijezda prazni, pa sam cak zavukla prst da vidim kakva je sluz (rozkasta je bila).
Ja najiskrenije mislim da su moji hormoni malo si dali oduska...znaci M takva kakva je, sise i dalje velike i bolne, a lice i leđa su mi puni bubuljica (bjelih) i koža mi je bas masna....
Zabice noooc :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji