Još da nadodam za trakice... ja npr počmem piškit negdi 13 ili 14dc popodne oko 18h...onda nakon 24h, pa opet nakon 12h i nakon 6h kad skužim da je dosta tamna al da fali nijansa dvije do pika onda smanjim na 4 h. Prvi put nisam uhvatila pik, Dva puta sam uhvatila pik, sad zadnji put nisam uhvatila pik al sam usporedbom trakica znala kad je bio
url=https://lilypie.com]
svi smo u božićnom duhu!
ja nisam još ništa okitila, osim kaj sam stavila adventski na stol i vjenčić na ulazna vrata! mislim da ću do kraja tjedna malo ukrasti stan, a bor obavezno ide u stan na badnjak predvecer, i taj običaj ne bih mijenjala ni za sta na svijetu!!
kaj se kolača tiče, nemam pojma sta peć, al znam da ću medenjake onak lijepo ukrašene radit. to sam prvi put prošle god, i od tog planiram napravit tradiciju!
Bokić…jedno pitanje u vezi Lh trakica…tanija sad sam vidjela sliku sa moba ….ovako jucer sam piskila trakicu i bila je samo jedna crtica kontrolna predpostavljam….danas sam opet i pojavila se lagano vidljiva i druga crtica…to znaci da je O blizu???? Kad da opet pi….trakicu
Chichita, ako imas lh trakica dovoljno, ne bi bilo lose da piskis bar jednu na dan najbolje izmedju 12 -21h, ja bi uvijek ju piskila oko 16-16:30h i kad mi bude nijansu -dvi svjetlija piskila bi dva puta u vrijeme koje sam napisala i oko 21h.
leonaa znam da je tako i po pravilu da se bor kiti na badnjak, ja cu vjerojatno tako kad budem imala svoju kucicu, a za sad kako nam pade na pamet tad ga napravimo 😉 Ako imas volje potrazi neke recepte na netu, pa ih uvrsti u svoju tradiciju 😊
sjuskica ja i dalje imam problem, a da napisemo komentar i prijavimo administratoru ?? Tek sam preko kompa uspjela nesto malo, a preko moba uopce nehoce ...
Anchy draga, uspjela sam nesto preko kompa, ali cu morat to nekome prijavit jer je vise od tjedan dana 😖 Znaci to ce biti prava carolija kod Vas ... Vi dva sami i jos da Vas u toj caroliji razveseli jedan plusic jooooj, navijam za njega ❤️ Mi kitimo kad nam dode, ali kad budem zivila sama s dragim, sigurno cemo napraviti svoju tradiciju ✨
MajaSocka da bas lijepa tradicija i nadam se da ce uskoro jedan plusic da upotpuni tu badnju vecer ❤️
Minions nadam se da se nije nista ruzno dogodilo u tvojoj obitelji ... To si na GO ili ??
zabica i treba da te muzic tako cuva i da ispuni svaku tvoju zeljicu 😘 Ti imas pregled sada 14. ako se ne varam ??
Segy nadam se da ce malecka uskoro biti bolje i da ti vjesticu iducih 9 mj neces dobit !!!! ❤️😘
tanija kad sam vidila ovu sliku vec sam mislila da imamo jos jedan plusic, ali vjerujem da ste se naradili i da ce ovaj ciklus biti dobitan !! ❤️ A to za druzenja vi definitivno volila da se organizira ..
ejic i Chichita Vas zivot Vasa stvar !!! A ljudi, oni ce uvijek pricati !!! 😉
Tina0110 ako je gin rekao da je sve u redu, onda te vjerojatno vrkutica prociscava, da se bebica sto prije primi !! Sretnooo 😘
JanaH. tako je i meni moja gin jednom vidjela da imam O i bas super je to ! Nadam se da ste ju dobro pokrili 😘
mommy89, SuperVeki, ranja, Schinin, MayaLena, Lia, Vecka, Obama, miska-r, darliv, larimara, Pticica, iivanaat, Ivyp, miska, LuKi veliku pusu saljem svima Vama, mislim na vas, trudnice nadam se da ste Vi i vase bebice dobro, a trudilice ocekujem plusice sada za praznike ❤️❤️ Mislim na Vass !!
Iskreno se nadam da nisam nikog izostavila (ako jesam, ne zamjerajte, stvarno nas je puuuuno 😘❤️)
Eto ja krenula od kraja i napisala se hahahah ... danas sam zvala doktoricu imam pregled za stitnjacu 21.12. jos samo da se narucim kod ginicke i avantura nadam se pocinjeee !! ❤️🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji