Curke, pozdrav!...
Znam da je grozno, al danas je depresivan dan, cijeli dan sam na rubu suza, lupa me nekaj..i tak očajna, zovem ja neku tarot majstoricu.. znam da sam blesava, i da se to kosi sa vjerom i sve..al čovjek u očaju svašta napravi..
Mogu vam reć da mi nije žao... rekla mi je da vidi trudnoću vrlo brzo, kroz 2 - 3 mjeseca, čak je spominjala i blizance, i da vidi komplikacije u trudnoći i da ću se morat jako, jako čuvat... rekla je ono kaj mi tu stalno spominjemo - da trebam naći svoj unutarnji mir, opustit se, prestat to toliko grčevito željet.. i da će se tad desit... žena ili nekaj vidi..ili samo dobro tješi...ali, mogu vam reći da mi je lakše...
JanaH. ooo pa super, to im je zaista lijepi poklon…Hehe da,bas sto kazes vjerojatno se vise ni nesjecaju kada su bili tako maleni, ali zato ce im ovo lijepo biti za pamcenje da . U svakom slucaju najlijepse je vidjeti srecu i veselje u djecijim ocima
I da, zelim ti da ti taj testic za tjedan dana sto si rekla da ga radis da ti pokaze velikiiiii + ili II
Anchy30 hehe onda si dobila lijepi pokloncic! Moja cizmica je ostala prazna hehe i to smo se dogovorili da si necemo nista kupovati ali sam ja krekrsila dogovor pa sa mm napunila cizmicu sa slatkisima posto ih obozava ko malo dijete heheh Pa smo nakraju to i podjelili;tako da smo eto mi papali slatkise za Sv.Nikolu
A ja, evo dobro sam,evo krenuli smo sa novim borbama u novom ciklusu pa cemo vidjet koliko ce nam se posreciti ovaj ciklus
Segy evo ja zivim vani. U Austriji sam ja. i koliko sam shvatila i ti si u AT jelda?
I drzim ti fige da je implantacija u pitanju i da ces nam i ti postati nova buduca mama
Sjuskica30 ma mislim da cu obicni kupit, a ne za bazalnu samo. E super da je svejedno, bas sam i planirala kupiti digitalni. A i cula sam nesto kao da po novome vise nece proizvoditi toplomjere na zivu,sad koliko je to tocno to neznam
i evo i ja sam ti tu poslala zahtijev
MajaSocka e hvala sto si mi rekla,bas cu provjeriti da. Da,da, naravno i planirala sam oralno samo. Hehe ti se ides opustiti od opterecivanja sa bazalnom, a ja idem bas suprotno xD
I da, zelim ti da uzivas na bracnom putovanju i da tamo odete vas dvoje a vratite se troje!!
t0zarkovic zelim ti da sto prije ugledas + ili II isto tako zelim i Chichita i Minions iii svimaa ostalima sto se trudimoo :D
Leonaaa koliko dugo vec pokusavate na bebici? Znam koliko je to teskoi bolno stalno se boriti sa time,iii razocarati se stalno iz mjeseca u mjesec ( ja vec tako evo prosle su vec 2 godine kako se mucimo) , ali eto jedanput cemo uspijet. A do tada smo sve mi tu jedna uz drugu da si dajemo podrsku i da budemo tu jedna za drugu. I svakako zelim ti od naravno da sto prije ugledas svoj + ili II
I evo zelim jos napisati da,
Saljem iskrene Cestitke Papita na bebici, i zelim im sveee najboljeee od !!!!!!!
I naravno i svim novopecenim majkama zelim svu srecu i sve najbolje!!
Nadam se da nisam nikoga izostavila, nije me bilo dan,dva pa je malo teze pratit heheh odmah imam desetak stranica za procitat, ugl,ako sam koga zaboravila,sorryy te...
Heheh ovaj puta sam se i ja raspisala, ali mislim da Taniju nemoze nitko pobjedit, ona je to carski sve obradila,svaka cast
I kako ste danas? Se pripremate za bozicne dane? Kakve kolacice planirate za bozic, one klasicne bozicne sto vjerujem da ih svi znamo ili neke nove ??
Segy ne pijem nista....vrkutu i stolisnik sam pila od kraja prosle M do 2 tjedna prije ove M....tako da ne mislim da je u tom problem.
Slazem se s Anchy da smo se preopteretile i da treba pustit mozak na pašu!
Anchy ovaj 12 mj nam je idealna prilika za opustanje :)
Vecka prihvaceno! :)
Ivanaat hvala ti na lipim zeljama! Vjeruj mi vrijedi pratit bazalnu nego meni je stvarno bila opterecenje vjerovatno jer sam istovremeno svasta pratila pa sam po cijele dane razmislala o ciklusu!
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Ja sam ovaj ciklus pila čaj od vrkute, nekoliko dana na početku, sad od ovulacije ne pijem ništa jer mi je dr na uzv-u potvrdila O pa mi znači netreba ništa za poticanje...
Poslala sam zahtjeve na fb-u nekolicini, neznam više ni sama kome :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutrić,
slažem se s vama da mi jednostavno previše toga pratimo i da se jednostavno pogubimo u svemu i tu nastupa neprijatelj broj jedan a to je stres.
a on poništi u sekundi sav naš trud i svu akciju koju smo odradila par dana za redom a i to je posao, nije ni to lako odraditi.
Ja se stvarno ne sjećam ciklusa, a da nešto nisam promatrala, mjerila ili opipavala grudi i sl. a bit ću skroz iskrena i napisati da se ne sjećam kad sam zadnji imala odnose sa mužem i da sam pritom mislila 100 % na njega, a ne da mi lete misli jesmo li uspjeli napravit bebu. Sigurna sam da naši muževi to osjete i nije im baš drago da više nisu broj jedan i da sam mislimo kad su plodni dan i onda ih naganjamo po kući, a to je njima stresno pa eto opet problema...
Meni se fakat dogodi da mislim na to iako mi nisu plodni dani ni blizu i da je šansa za začeće 0,1%.
Evo Chichita, ja moram sebe malo pohvaliti
Ne mjerim nista, ne pazim na nista, ovulaciju osjetim ali ni kod tog bola u jajnicima ne mogu biti 100% sigurna da je upravo tad ovulacija. Dragog ne zelim zamarati s tim mojim ludostima jer mislim da bi me proglasio zrelom za ludnicu. On mi cijelo vrijeme govori (kad i pocnem razgovarati o tome) neka se opustim i ne panicarim jer tako nece biti nista od naseg minija.
Vecinom mi i uspijeva, ali kratko prije M (kao sad recimo) mi pocinju hormoni malo divljati pa cesce mislim o tome, trazim informacije po netu i izludujem sama sebe, ali pokusavam to ipak sakriti od dragog
Da li je to dovoljno opusteno da se ipak primi, to cemo vidjeti
Ah, kad smo vec kod tog divljanja hormona kratko prije M, nocas ja sanjala trenutacne strahove. Bila u bolnici i nisam znala jesam li trudna ili ne. Gledala u taj testic za trudnocu koji su mi dali da napravim i dvoumila se da li da ga napravim ili ne-bojala se razocaranja da ipak nisam. Na kraju mi zvonila budilica prije nego sam ga napravila , tak o da sad ipak neznam jesam li bila trudna ili ne
Sortiraj odgovore
Najstariji