Segy ne pijem nista....vrkutu i stolisnik sam pila od kraja prosle M do 2 tjedna prije ove M....tako da ne mislim da je u tom problem.
Slazem se s Anchy da smo se preopteretile i da treba pustit mozak na pašu!
Anchy ovaj 12 mj nam je idealna prilika za opustanje :)
Vecka prihvaceno! :)
Ivanaat hvala ti na lipim zeljama! Vjeruj mi vrijedi pratit bazalnu nego meni je stvarno bila opterecenje vjerovatno jer sam istovremeno svasta pratila pa sam po cijele dane razmislala o ciklusu!

url=https://lilypie.com]
Jutro!
Ja sam ovaj ciklus pila čaj od vrkute, nekoliko dana na početku, sad od ovulacije ne pijem ništa jer mi je dr na uzv-u potvrdila O pa mi znači netreba ništa za poticanje...
Poslala sam zahtjeve na fb-u nekolicini, neznam više ni sama kome :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutrić,
slažem se s vama da mi jednostavno previše toga pratimo i da se jednostavno pogubimo u svemu i tu nastupa neprijatelj broj jedan a to je stres.
a on poništi u sekundi sav naš trud i svu akciju koju smo odradila par dana za redom a i to je posao, nije ni to lako odraditi.
Ja se stvarno ne sjećam ciklusa, a da nešto nisam promatrala, mjerila ili opipavala grudi i sl. a bit ću skroz iskrena i napisati da se ne sjećam kad sam zadnji imala odnose sa mužem i da sam pritom mislila 100 % na njega, a ne da mi lete misli jesmo li uspjeli napravit bebu. Sigurna sam da naši muževi to osjete i nije im baš drago da više nisu broj jedan i da sam mislimo kad su plodni dan i onda ih naganjamo po kući, a to je njima stresno pa eto opet problema...
Meni se fakat dogodi da mislim na to iako mi nisu plodni dani ni blizu i da je šansa za začeće 0,1%.
Evo Chichita, ja moram sebe malo pohvaliti
Ne mjerim nista, ne pazim na nista, ovulaciju osjetim ali ni kod tog bola u jajnicima ne mogu biti 100% sigurna da je upravo tad ovulacija. Dragog ne zelim zamarati s tim mojim ludostima jer mislim da bi me proglasio zrelom za ludnicu. On mi cijelo vrijeme govori (kad i pocnem razgovarati o tome) neka se opustim i ne panicarim jer tako nece biti nista od naseg minija.
Vecinom mi i uspijeva, ali kratko prije M (kao sad recimo) mi pocinju hormoni malo divljati pa cesce mislim o tome, trazim informacije po netu i izludujem sama sebe, ali pokusavam to ipak sakriti od dragog
Da li je to dovoljno opusteno da se ipak primi, to cemo vidjeti
Ah, kad smo vec kod tog divljanja hormona kratko prije M, nocas ja sanjala trenutacne strahove. Bila u bolnici i nisam znala jesam li trudna ili ne. Gledala u taj testic za trudnocu koji su mi dali da napravim i dvoumila se da li da ga napravim ili ne-bojala se razocaranja da ipak nisam. Na kraju mi zvonila budilica prije nego sam ga napravila , tak o da sad ipak neznam jesam li bila trudna ili ne

Jutro 😘
Bas mi i nije lipo pocelo, mala mi nocas imala temp i to visoku i danas smo odma isle doktoru, srica pa nista strasno, prehlada.. I malo crveno grlo..
A da ne pricam da je mene jucer bolilo kao da cu svaki tren procuriti, pogotovo navecer. A do menge jos 11 dana.. Danas tu i tamo osjetim neko strickanje, al ne ko jucer..
Kako ste vi?
Jutro 😘
Bas mi i nije lipo pocelo, mala mi nocas imala temp i to visoku i danas smo odma isle doktoru, srica pa nista strasno, prehlada.. I malo crveno grlo..
A da ne pricam da je mene jucer bolilo kao da cu svaki tren procuriti, pogotovo navecer. A do menge jos 11 dana.. Danas tu i tamo osjetim neko strickanje, al ne ko jucer..
Kako ste vi?
Možda se mrvica ugnježđava
želim da malenoj što prije bude bolje, nema goreg nego kad su nam oni bolesni
Ja sam prihvatila na fejsu svima iako nisam za sve sigurna tko je tko...al nema veze bitno da se gledamo
Chicita, e pa bas to...uhvatim se di mislim o svemu samo ne o muzu, sto zapravo nije u redu a i dokaz da nisam opustena. Imam osjecaj da me cili misec ne takne da bi ja opet ispipavala simptome pred M. Hahaha ludost i gotovo!
Ejic ti si cak i u snu uostala s neznanjem jek T ili nije....ja sam noc prije nego sam dobila sanjala pozitivan test...ali samo u snu!

url=https://lilypie.com]
iivanaat27, već ni sama ne znam koliko se trudimo, oko godinu i pol smo u braku, i toliko se i trudimo, isprva je bilo bez stresa, a sad je prilično stresno..
bas tako, chacita, ni našim muževima nije lako, sigurno osjećaju da smo mi pod stresom i onda su i oni, i eto- sve se pretvori u začarani krug..
zelim vam da plusic dodje onako čarobno
joj, a još kad su sve frendice oko mene trudne, pritisak je još veći... sretna sam ja zbog njih, presretna, al cekam da i mene Mrva odobere da joj budem mama...
danas je bolje, još sam i na godišnjem i mm isto, pa cemo to pokušati iskoristiti najbolje što znamo
MajaSocka, mozda je to kod mene upravo sad taj strah od jos jednog neuspjeha posto u ovaj ciklus polazem tolike nade
Leona, kod mene nije samo da su sve frendice trudne i svugdje vidam trudnice pa sam zbog toga ljubomorna i ljuta samu na sebe kad M dode, jos gore mi je kad dodemo negdje u goste pa pocinju pitanja-a kad cete imati djete, kad ce vjencanje... Sto je najgore, najvise takvih pitanja dobivam upravo od svekrve. Nekad me bas nazivcira s tim pitanjima i usporedbama kad je ona rodila prvo, kako je ova ili ona u selu trudna, kako je ova ili ona rodila, kako bi voljela imati unuka ili unucicu poput ovog ili onog djeteta... I to uvijek kad dragi nije pokraj jer kad je pred njim pocela s tim, on joj je brzo poklopio. A ja fina pa uvijek kazem da ce biti onda kad bude vrijeme za to. Iz tog razloga ne zelim nikome (osim najboljoj prijateljici) govoriti o tome da radimo na bebi jer mislim da bi mi radili jos veci pritisak.
Nikad mi nece biti jasno to zabadanje nosa u tudi zivot...
joj znam kako ti je... ja sam pet godina u braku i ukupno 10 godina sa mužem, možeš mislit kak mene napadaju sa svih strana. Mama mi je čak rekla da je jedan njezin poznanik platio misu i molio se za mene da ostanem trudna.
ja imam svekrvu...hm neznam što bi rekla...ja ju zovem MARIE (svi vole Raymonda) ali ta žene koliko god se petlja u sve, nikad mi nije spomenula ni pitala za djecu, to je malo čudno ali vidi da o tome baš ne govorimo ni ja ni MM. Moja majka mi je velika podrška i uvik je uz mene i tješi me da će sve biti ok...okolina zna dosta utjecati i pridonositi stresu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji