Jutro 😘
Bas mi i nije lipo pocelo, mala mi nocas imala temp i to visoku i danas smo odma isle doktoru, srica pa nista strasno, prehlada.. I malo crveno grlo..
A da ne pricam da je mene jucer bolilo kao da cu svaki tren procuriti, pogotovo navecer. A do menge jos 11 dana.. Danas tu i tamo osjetim neko strickanje, al ne ko jucer..
Kako ste vi?
Ja sam prihvatila na fejsu svima iako nisam za sve sigurna tko je tko...al nema veze bitno da se gledamo
Chicita, e pa bas to...uhvatim se di mislim o svemu samo ne o muzu, sto zapravo nije u redu a i dokaz da nisam opustena. Imam osjecaj da me cili misec ne takne da bi ja opet ispipavala simptome pred M. Hahaha ludost i gotovo!
Ejic ti si cak i u snu uostala s neznanjem jek T ili nije....ja sam noc prije nego sam dobila sanjala pozitivan test...ali samo u snu!
url=https://lilypie.com]
iivanaat27, već ni sama ne znam koliko se trudimo, oko godinu i pol smo u braku, i toliko se i trudimo, isprva je bilo bez stresa, a sad je prilično stresno..
bas tako, chacita, ni našim muževima nije lako, sigurno osjećaju da smo mi pod stresom i onda su i oni, i eto- sve se pretvori u začarani krug..
zelim vam da plusic dodje onako čarobno
joj, a još kad su sve frendice oko mene trudne, pritisak je još veći... sretna sam ja zbog njih, presretna, al cekam da i mene Mrva odobere da joj budem mama...
danas je bolje, još sam i na godišnjem i mm isto, pa cemo to pokušati iskoristiti najbolje što znamo
MajaSocka, mozda je to kod mene upravo sad taj strah od jos jednog neuspjeha posto u ovaj ciklus polazem tolike nade
Leona, kod mene nije samo da su sve frendice trudne i svugdje vidam trudnice pa sam zbog toga ljubomorna i ljuta samu na sebe kad M dode, jos gore mi je kad dodemo negdje u goste pa pocinju pitanja-a kad cete imati djete, kad ce vjencanje... Sto je najgore, najvise takvih pitanja dobivam upravo od svekrve. Nekad me bas nazivcira s tim pitanjima i usporedbama kad je ona rodila prvo, kako je ova ili ona u selu trudna, kako je ova ili ona rodila, kako bi voljela imati unuka ili unucicu poput ovog ili onog djeteta... I to uvijek kad dragi nije pokraj jer kad je pred njim pocela s tim, on joj je brzo poklopio. A ja fina pa uvijek kazem da ce biti onda kad bude vrijeme za to. Iz tog razloga ne zelim nikome (osim najboljoj prijateljici) govoriti o tome da radimo na bebi jer mislim da bi mi radili jos veci pritisak.
Nikad mi nece biti jasno to zabadanje nosa u tudi zivot...
Jutro prijateljice
Ja bi Vas rado dodala na fejs, ali moj profil Klokanice i dalje ne radi, pa nemogu nista
Neznam kome vise da se obratim, neznam ima li Klokanica nekakav mail ili da samo post prijavim administratoru ???
Bas sam ljuta
Inace kako ste mi jutros ??
Kad cete kititi borove ?? 🎅🏻🎄
Ah jadna, mogu si misliti kako ti je. Posto ste u braku to za neke ljude znaci da 9 mjeseci nakon vjencanja mora doci beba jer u suprotnom po njihovom razmisljanju nesto sa zenom nije u redu (na to bi mogla poludit kad tako razgovaraju). A da tako zenama nabijaju dodatni stres-to nije istina.
Mi smo 9 godina zajedno, od toga 8 zivimo zajedno pa je to svima trn u oku kako i zasto jos nije bilo vjencanja i zasto jos nemamo djece. A da se to sve jos malo zacini, onda pocinju jos i s tim teorijama da moramo pozuriti s bebom jer nakon 30-te je zeni puno teze ostati trudna. Posto sam ja 28 mozete zamisliti kako mi je na te komentare i iskustvo zadnjih par mjeseci kad nije uspjelo. Da nekome sad kazem za tih par neuspjelih mjesci mislim da bi imala sta za cuti...
Ah, jesam se raspisala-hormoni su krivi!
Drage moje, evo mene opet malo :) Ne stignem sve iščitavati jer mi posao oduzima gotovo čitav dan, a kad dođem doma, znate i same, ručak pa roba, ovo ono....
Nastavno na vaše gornje postove, ja valjda imam takvu sreću ili barem ne dolazi do mene :D , mi živimo skupa 7 godina, nikad se nitko nije uplitao od mojih i njegovih, nikad svekrva i svekar me nisu ispitivali kad će beba, kad ovo, kad ono... rodbina i bližnji isto tako... a ne moram ni pričati da skoro svi prijatelji već imaju djecu.
što se tiče ciklusa i svega, meni se sve totalno poremetilo... naime prva sukrvica 23.11. pa je trajalo nekoliko dana tako malo, pa sam mislila gotovo, pa opet krvarila da bi tek jučer bio zadnji dan... danas sam se probudila nema ničega, ni točkice... e sad ginekolog kaže sve ok. e sad zbunjena sam totalno, da li se to sve dešavalo zbog vrkute ili ko zna čega?!! Moram napomenuti još da svo to vrijeme je ta menga ili šta je već bilo toliko oskudno da ne znam ni sama. Možda vrkuta dovodi sve u red?!
Nadam se da će biti bolje. Jedna dobra stvar je što sam se napokon opustila pa ja i moj dragi se keksamo luđački, bez opterećenja, kad na dođe, katkad i više puta dnevno :))))))
Tina0110
cure, i meni je 28 za par mjeseci, kam god dodjem samo mi žure u trbuh... od obitelji nitko nije naporan, sveki je par puta pitala i prestala, cujem da sa strane ispituje i čudi se, ali me to prestalo dirat... ali zato na poslu stalno, ostala obitelj, prijatelji, poznanici non- stop... prije sam i ja znala pitat nekog kad će ovo, kad će ono, al naučila sam - nikad više nikog neću tak nešto ispitivat.. sta me briga, sve u svoje vrijeme..
Sortiraj odgovore
Najstariji