Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Prosinac 2015. 19:40

Hej cure.....falile ste mi :) Ja mislila ma mogu se ja od svega odmaknit kad ono nema sanse....draze je meni biti tu s vama 
    Ja sam danas puuno bolje a bila sam Boze sacuvaj, promjene raspolozenja su bile kao na trampolinu...cak i da sam plakala a nisam bila sigurna zbog cega i svadala sam se za poludit. Cini se da su mi hormoni dobro podivljali. 
    Nisam pratila bazalnu danas, mislim da ni necu jer cijelo vrijeme razbijam glavu o tome, a aplikacija ciklusa mi je nesto zastekala pa sam je obrisala, al imam kalendarcic na kojem biljezim kad sam dobila tako da opet ok!
    Sisice moje su mi prezanimljive i dalje su velike i bolne pa tako da je vjerovatno to neki hormoncic u pubertetu zakasno pa dosao sada hahah!
    Iskreno ovaj put mi je bilo najteze sto nije uspjelo jer sam nekako ocekivala da u roku od 6 mj treba uspt a ono corak, nista!
    Neka nas sada doceka Bozicno cudo...taman mi tako nekad treba bit Ovulacija!

Vecka aj me molim te stavi na listu 6.1!

Svima vam saljem . Nisam sve pohvatala da ponaosob pisem al tu sam s vama i dalje.....

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    07. Prosinac 2015. 20:10

Evo sad sam imala dobrih nekih 10 stranica za procitat jer me nije bilo negdje 2 dana ako se nevaram... I sad mi se sve izmjesalo jer citam preko moba tako da vise neznam kome sta trebam napisati.. :)
    Ugl.novim curama zelim dobro doslicu i da sto prije ugledaju plusic veliku i da se mogu prebaciti u temu trudnoce hehe naravno isto tako to zelim i svima nama :)
    Tanijatravan znaci dobra je zdravakrava..e bas cu pogledat za to pa da se i ja ukljucim u to…  :D 
    I cure pitanje samo, posto nikada do sada nisam pratila i mjerila bazalnu temperaturu..a odlucila sam da budem pocela i ja si to pratit,sad dali ima kakve veze toplomjer kakav,dali je svejedno ako je digitalni ili na zivu,to je svejedno jelda? Heheh mozda je malo glupo pitanje al nezelim da nista radim krivo
    Evo i meni je zavrsila vjestica tako da idem i ja u nove pobjede opet nakon onag razocaranja pa cemo vidjet kakve cu bit ovaj ciklus srece.. Racunam posto mi je sad dosla 1.12.racunam da cu je dobiti ili Ne dobiti 1.1. 

iivanaat27
    07. Prosinac 2015. 20:12

I curee kako ste mi viii?? Kako ste provele sv.Nikolu? Dali ste nasle sta u cizmici? 

Ivyp
    07. Prosinac 2015. 20:17

Wooww Tanija stvarno si se potrudila... I ja ti imam blago povisen prolaktin kao zbog stresa ( jer ne pijem nikakve ljekove koji bi eventualno mogli utjecati na to) i cak nisam ni dobila neku terapiju, rekao je doktor da nije kriticno. Radila sam samo profil prolaktina ( 3 puta vadenje u jednom danu).
    Alii sam kupila tinkturu od konopljike koja je super za regulaciju prolaktin i hormona opcenito.
    Da pitala sam za vaginalete tek tolko jer ja ih ne koristim nikad a mozda bi trebala.
    Danas sam u totalnoj komi.. Dosao mi nalaz briseva : ureaplasma  >10^4

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

JanaH.
    07. Prosinac 2015. 20:26

Sad sam poslala tanijitravan zahtjev... 
    Znat ćeš odmah tko je jer mi je ime i  prezime slično nicku ovdje na forumu ;)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.