Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan
    07. Prosinac 2015. 17:35

Trebam pomoć. Upravo sam isla podici nalaze hormona i stitnjace. Krv sam vadila 1.dan ciklusa pa cu u zagrade pisati ref vrijednosti za tu fazu. Jedino sta me muci je poviseni prolaktin 638,7 (102-496) a on je hormon stresa i radi gluposti sa ovulacijama nazalost :( neznam da li ih samo odgada ili ne dolazi di njih? Zna netko?? 
    Evo ostalih vrijednosti:
    T3 1.94 (1.3-3.1)
    T4 16.5 (12-22)
    TSH 1.74 (0.27-4.2)
    PROGESTERON 2.6 (0.6-4.7)
    FSH 4.2 (3.5-12.5)
    LH 4.9 (2.4-12.6)
    ESTRADIOL 105.4 (46-607)

I da li se uopce 1.dan ciklusa smatra folikularnom fazom ili ne? Dal sam mozda trebala ici vaditi krv nakon M?

Sad me bas muci taj prolaktin :(

• SuperVeki
    07. Prosinac 2015. 17:47

Hvala svim curama na dobrodošlici, a posebno hvala tanijitravan jer si se potrudila svima nama komentirat. Oduvijek su mi ciklusi bili redoviti 26 dana, a simptomima pms-a nisam toliko pridavala pažnju, koliko si sad umislim za svaku najsitniju bol da nešto znači, pogotovo sad svaki ciklus nosi nešto drugačije, pa se upoznajem s svojim tijelom.
    Mislim da se ti hormoni vade 3. i\ili 5. dan ciklusa.

Segy
    07. Prosinac 2015. 18:21

Bok curke, dobila sam zahtjev na fb od ines valenta, tko je tko je :)))
    Jana si ti???
    Naravno prihvatila sam, samo mi recite ode koji je nadinak da znam :))

Tanija, ja ti uvik imam povisen prolaktin, tj prije prve trudnoce sam isla na magnetsku jer su mi po hormonima, vidili da je povisen, i dobila sam nalaze od magnetske i to je na glavi hipofiza, koja izluciva taj prolaktin, i rekli su mi da mi je mozda to vec urodjeno, ili sam to dobila u pubertetu, bitno je kod te hipfize da se ne povecava.. Tj prolaktin, i nakon godinu dana sam opet morala ici na magnetsku i neurolog mi je rekao da je stanje isto i da zato nema problema..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.