Jutro drage moje trudilice,
ja sam Vam bila jakoooo vrijedna za vikend, obavila sam božićni shoping, stan blista i bor okićen...i naravno bilo je nešto i akcije jeli. Meni su počeli plodni dan svaki da provjeravam Lh trakicama ali ovulacije još nema.
Joj ovo sa fejsom j super stvar sad vas konačno i vidim i odmah ste mi još bliže. Prave prijateljice.
Tijana, Obama, Tina nas čeka zajedničko iščekivanje plusića, datum nije mogao biti bolji. Najsmireniji dani u godini. Sve je na našoj strani.
mommy89 i SuperVeki dobro nam dosle i sto prije ugledale svoje plusicee
Jutreko! Hvala vam na podrški, super ste! Niti danas nema naznaka da dolazi M,a niti drugih simptoma osim sto me od jucer nesto pika oko lijevog jajnika povremeno! A što je to neznam niti sama više. U ponedjeljak ću ginekologici postavit 1o1 pitanje kak se meni čini! Kako ste mi vi curke? 😘
Da vas ne zaboravim pitati, sinoc i jutros do maloprije me bas onako malo bolilo kao da cu dobiti mengu.. A za mengu je prerano jer mi je tek 14dc, sta to moze biti? Sad me je malo popustilo, al bas sam osjetila bol ne prejaku, al ono kao menga..
Jutroo curkee !!
Zaboravila Vam rec, da nam je Pepita rodila i doslo je jos punooo zimskih bebica, pa im ovim putem zelim cestitati i zazeljeti sve najbolje mamicama, taticama i njihovim andelcicima
Sortiraj odgovore
Najstariji