Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    08. Prosinac 2015. 09:33

Jutro drage moje trudilice,
    ja sam Vam bila jakoooo vrijedna za vikend, obavila sam božićni shoping, stan blista i bor okićen...i naravno bilo je nešto i akcije jeli. Meni su počeli plodni dan svaki da provjeravam Lh trakicama ali ovulacije još nema. 
    Joj ovo sa fejsom j super stvar sad vas konačno i vidim i odmah ste mi još bliže. Prave prijateljice.
    Tijana, Obama, Tina nas čeka zajedničko iščekivanje plusića, datum nije mogao biti bolji. Najsmireniji dani u godini. Sve je na našoj strani.

Rozica2810
    08. Prosinac 2015. 09:51

mommy89 i SuperVeki  dobro nam dosle i sto prije ugledale svoje plusicee 

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:16

Jutreko! Hvala vam na podrški, super ste! Niti danas nema naznaka da dolazi M,a niti drugih simptoma osim sto me od jucer nesto pika oko lijevog jajnika povremeno! A što je to neznam niti sama više. U ponedjeljak ću ginekologici postavit 1o1 pitanje kak se meni čini! Kako ste mi vi curke? 😘

Segy
    08. Prosinac 2015. 10:35

Da vas ne zaboravim pitati, sinoc i jutros do maloprije me bas onako malo bolilo kao da cu dobiti mengu.. A za mengu je prerano jer mi je tek 14dc, sta to moze biti? Sad me je malo popustilo, al bas sam osjetila bol ne prejaku, al ono kao menga..

Rozica2810
    08. Prosinac 2015. 10:37

Jutroo curkee !!
    Zaboravila Vam rec, da nam je Pepita rodila i doslo je jos punooo zimskih bebica, pa im ovim putem zelim cestitati i zazeljeti sve najbolje mamicama, taticama i njihovim andelcicima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.