Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
Vecka 16.12.
JanaH. 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.

tanija
Kad su kod tebe plodni?
tanija Kad su kod tebe plodni?
Ja mislim da danas i te dane.. pišem kasnije post o tome kad sve pročitam
Segy, Kod tebe? Jesu plodni poceli?
Segy, Kod tebe? Jesu plodni poceli?
Kod mene su ti poceli plodni dani od prosle srijede do vikenda, pokrili smo petak, jer je moj muz bio na poslovnom putu :(
Sad, budemo vidili. Jucer smo isto spavali al tu prakticki vise nisam bila plodna..
iivanaa27, pitala si za toplomjer...svejedno je koji je...preporuča se digitalni sa dvije decimale,ali o tom po tom....ja imam digitalni sa jednom decimalom....sad ima i za kupiti baš toplomjere za bazalnu temperaturu,ali neznam ni koliko koštaju....
tanijatravan, i ja ću ti sad poslati zahtjev....Pitala si za prolaktin...i moj je povišen; i malo više nego tvoj...prvo,njega moraš vaditi kad si smirena,a ne onako uspuhana kad dojuriš u laboratorij i stojiš u kilometarskom redu (ako si vadila u Poreču). Ja sam bila pod stresom radi problema sa želucem,mislila sam najcrnje dok napokon nisam obavila gastroskopiju....u tom periodu mi je prolaktin bio preko 1300!!!! Kad sam saznala da je samo refluks u pitanju,dobila sam tablete od kojih mi je isto sad malo povišen....tako da,sve je to od stresa!!!!!
MajaSocka, budi ti tu sa nama...ne moraš ništa brojati,mjeriti,promatrati....samo laganini uživaj u našem društvu....
I da ja sam dobila zahtjev od Martina Miki Zupan iz Zadra? Je to netko od vas???
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
Vecka 16.12.
JanaH. 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.

Ja kad udjem vidit sta ima, doceka me par stranica, pa ne znam vise ni tko je sto napisao, ali Tanija kraljica si, uspila si svih povatat btw. Evo i ja saljem zahtjev
Majo, neka tebe kod nas
Ja ovaj ciklus cekam M i da sto prije dodje slijedeca, jer mislim da nista od ovog ciklusa, promasili smo dane, zapravo akcija bila 2 dana prije i 2 poslije O, tako da ovaj ciklus 0 bodova.
Vama cure drzim fige na najjace
Ja kad udjem vidit sta ima, doceka me par stranica, pa ne znam vise ni tko je sto napisao, ali Tanija kraljica si, uspila si svih povatatbtw. Evo i ja saljem zahtjev
Majo, neka tebe kod nas
Ja ovaj ciklus cekam M i da sto prije dodje slijedeca, jer mislim da nista od ovog ciklusa, promasili smo dane, zapravo akcija bila 2 dana prije i 2 poslije O, tako da ovaj ciklus 0 bodova.
Vama cure drzim fige na najjace

Segy hvala ti. Nisam mogla se ne vratit tu bas zato sto znam da me razumjete. Iskreno mene je bazalna bas bas opterecivala iako nesvjesno ali je...svako jutro prva misao temperatura! Ovaj mjesec je na redu opusteniji ritam. Idem na bracno putovanje i prepustit cu se uzivanju! Upravo pijem stolisnik i od njega i vrkute ne odustajem :)
Ivanat toplomjer digitalni brze izmjeri ali svakako vidi kolika ti je razlika izmedju digitalnog i zivinog...moze se dogodit da digitalnom trebas dodat 0.3 stupnja kao kod mene. Inace ako ti je digitalni s dvije decimale jos bolje! Mjeri oralno!
Anchy kako si ti?
Segy hvala ti. Nisam mogla se ne vratit tu bas zato sto znam da me razumjete. Iskreno mene je bazalna bas bas opterecivala iako nesvjesno ali je…svako jutro prva misao temperatura! Ovaj mjesec je na redu opusteniji ritam. Idem na bracno putovanje i prepustit cu se uzivanju! Upravo pijem stolisnik i od njega i vrkute ne odustajem :)
Ivanat toplomjer digitalni brze izmjeri ali svakako vidi kolika ti je razlika izmedju digitalnog i zivinog…moze se dogodit da digitalnom trebas dodat 0.3 stupnja kao kod mene. Inace ako ti je digitalni s dvije decimale jos bolje! Mjeri oralno!
Anchy kako si ti?
Draga moja Majo..ja sam ti dobro.....nisam više smotana,hihi....čak sam i vrijedna bila...oprala prozore,stavila naljepnice,ukrasila tanjur-ukrasni s svijećnjacima....to će mi biti u spavaćoj
Sad su mi pl.dani pa i akcije imaa njih se opuštam i prestajem misliti o T...samo opušteno i smireno baš kao što si i rekla!
Kako si mi ti?
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji