Ja kad udjem vidit sta ima, doceka me par stranica, pa ne znam vise ni tko je sto napisao, ali Tanija kraljica si, uspila si svih povatat btw. Evo i ja saljem zahtjev
Majo, neka tebe kod nas
Ja ovaj ciklus cekam M i da sto prije dodje slijedeca, jer mislim da nista od ovog ciklusa, promasili smo dane, zapravo akcija bila 2 dana prije i 2 poslije O, tako da ovaj ciklus 0 bodova.
Vama cure drzim fige na najjace
Segy hvala ti. Nisam mogla se ne vratit tu bas zato sto znam da me razumjete. Iskreno mene je bazalna bas bas opterecivala iako nesvjesno ali je...svako jutro prva misao temperatura! Ovaj mjesec je na redu opusteniji ritam. Idem na bracno putovanje i prepustit cu se uzivanju! Upravo pijem stolisnik i od njega i vrkute ne odustajem :)
Ivanat toplomjer digitalni brze izmjeri ali svakako vidi kolika ti je razlika izmedju digitalnog i zivinog...moze se dogodit da digitalnom trebas dodat 0.3 stupnja kao kod mene. Inace ako ti je digitalni s dvije decimale jos bolje! Mjeri oralno!
Anchy kako si ti?
url=https://lilypie.com]
Onda Anchy pa ti si stvorila blagdanski ugođaj, onda ti preostaje samo akcija....Definitivno valja uzivati i opustati se u vrijeme blagdana, nekome ce uroditi plodom a nekome napunjenom energijom! Al vidim da si se i umorila :) sad pred tv i laganini serija :)
url=https://lilypie.com]
Večer drage trudilice. Eto ja sam jos ovdje ali imam nekih poteskoca pa nisam toliko aktivna ali i dalje jaaako zelim dijete ;) puse svima, sretno i citamo se :*
Jutro curke 😘
Vecka, jel mozes na listi popraviti mene, za ne dobiti je 20.12, ne 24-ti, prosli mj mi je vjestica dosla ranije.. Hvala!
Curke, koje zelite poslati zahtjev meni, kod Tanije mozete vidjeti moje ime i prezime, posto je ovo javno tj svatko nas moze citati, prvo slovo mog imena je K a prezimena M, uglavnom kod tanije mozete skuziti ili kod ines i Ane :)))
Nu mene kao da smo u tajnoj sluzbi!!!
Kako ste vi jutros?
Jutro!
Vecka daj i mene ispravi na 15.12. za nedobiti...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji